Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Edward Joseph Snowden (born June 21, 1983) προσοχή μην πλανηθούμε είναι ο υπαριθμόν 1 ύποπτος.

Edward Joseph Snowden (born June 21, 1983) προσοχή μην πλανηθούμε είναι ο υπαριθμόν 1 ύποπτος.
26-02-2015
Όλη η υφήλιος όπως κάθε χρόνο, έτσι κι αυτές τις ημέρες στάθηκε καθηλωμένη για τα παγκόσμια βραβεία όσκαρ. Από την ημέρα που ο κύριος Snowden έπεσε ξαφνικά στο προσκήνιο της παγκόσμιας είδησης, μας απασχολεί διαρκώς και μας εκπλήσσει διαρκώς.
Εάν αυτό δεν είναι παγκόσμια διαφήμιση και εάν αυτό δεν επιβεβαιώνει την ύπουλη προσπάθεια του συστήματος να τον αναδείξει σε πρόσωπο παγκόσμιας αποδοχής και θαυμασμού τότε ποιο και τι είναι αυτό που θα μπορούσε να καθιερώσει και να εδραιώσει κάποιον στα παγκόσμια πρωτοσέλιδα.
Ίσως κάποιοι δεν συμφωνούν, ίσως κάποιοι δεν το πιστεύουν, ίσως κάποιοι να περιμένουν το μεγάλο μπαμ για να πειστούν. Όμως τώρα τι άλλο θέλουμε, και απευθύνομαι σε όσους έχουν πιστέψει ότι είμαστε στα τελευταία μονοψήφια έτη αυτού του κόσμου, για να δούμε ότι το 2013, το 2014 και τώρα το 2015 συνεχώς απασχολεί παγκόσμια όλα τα μέσα.
Δύο είναι τα κυριότερα επιχειρήματα που εμποδίζουν να δεχτούμε τον Ιωσήφ Σνόουντεν ως τον Αντίχριστο. Το ένα είναι η προβολή ως Αντίχριστο του πρίγκηπα Ουίλιαμ και το δεύτερο ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Πριν αναπτύξω τις απόψεις περί αυτών θα ήθελα να ξαναθυμίσω εντελώς περιληπτικά το πως βγαίνει το 666 από το όνομά του και το πως το όνομα Ιωσήφ είναι για τους Εβραίους το ιερότερο προφητικό όνομα.( ποιο κάτω σε αυτό το blog αναφέρεται διεξοδικά το 666 και η σημαντικότητα του ονόματος Ιωσήφ)
Ας συνεχίσουμε για λίγο ακόμα του  να είμαστε Εβραίοι μελετητές και ας δούμε τι λέει η Καμπάλα για το θέμα του Μεσσία και γενικότερα περί «πνευματικών» θεμάτων. Και για να σας βοηθήσω δεν θα σας αναγκάσω να αγοράσετε την μετάφραση της Εβραϊκής Καμπάλας απλά δείτε ένα site http://kabbalahsecrets.com/.
Το φοβερό είναι ότι οι Καμπαλιστές δίνουν ως έτος της τελικής παρουσίας του Μεσσία τους, ποιο λέτε; το 2018! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτό που μετρά όμως είναι η εξήγηση που δίνουν για αυτό.
Πάμε λοιπόν και προσέξτε πολύ σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Οι Εβραίοι έχουν το εξής πιστεύο και την εξής θεωρία ότι η ζωή θα κρατήσει 6000 χρόνια με την μορφή που την ζούμε τώρα, και αυτό γιατί ο Θεός έκανε 6 ημέρες να δημιουργήσει τον κόσμο, άρα και η επίγεια ζωή θα κρατήσει 6000 χρόνια, μετά θα έρθει η μεσσιανική περίοδο (=Μεσσίας, Γ΄ Ναός κ.λπ.). Όμως σύμφωνα με τους Καμπαλιστές δεν θα γίνει ακριβώς έτσι, αλλά η αυστηρή Μεσσιανική  περίοδος θα ξεκινήσει το 2018 (5778 με την δική τους αρίθμηση), δηλαδή 222 χρόνια πιο νωρίς.
Οι έξι πρώτοι στίχοι της εβραϊκής βίβλου ξεκινάνε με το γράμμα άλφα. Το άλφα στην Εβραϊκή γλώσσα συμβολίζει τον αριθμό 1000. Εξού και τα 6000 έτη πριν έρθει η Μεσσιανική περίοδος. Ο λεξάριθμος του άλφα στα Εβραϊκά είναι 111. Το νούμερο 111 έχει εσχατολογική αξία για τους Εβραίους διότι συμβολίζει την αρχή των πάντων και τον «Θεό» τους.
Έτσι λοιπόν στην Καμπάλα αναφέρουν πως το νούμερο 222 (=2 x111) είναι η αρχή όλης της ευλογίας όχι μόνο γιατί 222 =111x2, αλλά και γιατί ο λεξάριθμος της λέξης bechor= πρωτότοκος και εκλεκτός είναι επίσης 222. Όπως γνωρίζουμε για τους Εβραίους ο πρωτότοκος και τα πρωτοτόκια έχουν ύψιστη σημασία και σημαίνει ευλογία και η αρχή των πάντων, και δεν είναι τυχαίο που για αυτούς ο εκλεκτός έχει συνώνυμο του τον πρωτότοκο.
Έτσι  λοιπόν ο εκλεκτός που φέρει μαζί του την ευλογία των πρωτοτοκίων έχει λεξάριθμο 222. Δηλαδή ο εκλεκτός έχει διπλή υπόσταση, είναι ο εκλεκτός και έχει και τα πρωτοτόκια, άρα έχει δύο φορές της ευλογία της αρχής. Αρχή=111, δύο φορές η αρχή  = 2x111=222, επίσης εκλεκτός/πρωτότοτκος=222. Αυτό λοιπόν δεν το θεωρούν τυχαίο οι Εβραίοι και γι’ αυτό δηλώνουν πως το νούμερο 222 είναι η πηγή όλων των ευλογιών και το μέσο που θα τους οδηγήσει εκεί. 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'
Ας κάνουμε λοιπόν ότι μας λέει η Αποκάλυψη και ας δούμε πόσο μας κάνει σε αναλογία γραμμάτων, δηλαδή να βρούμε τον λεξάριθμο του πλήρους ονόματος του Αντίχριστου, έτσι όπως ο ίδιος γράφει το όνομά του:
Edward Joseph Snoeden = 222 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας δούμε τώρα πως προκύπτει το 666. Πρέπει να προσέξουμε πως ο Ιωάννης μας περιγράφει τον Αντίχριστο, αλλά και τον τρόπο που ο Θείος Παύλος ομιλεί περί αυτού. Πάμε πρώτα στην Αποκάλυψη κεφάλαιο ιγ΄ στίχο 17
 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγματὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ
 και στίχος 18
 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'
Και ο Απόστολος Παύλος στην Β΄ προς Θεσσαλονικείς επιστολή κεφάλαιο β΄ στίχο 3
 μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας,
στίχο 6
καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ· 
και στίχο 8
 καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος, ὃν ὁ Κύριος ἀναλώσει τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ καὶ καταργήσει τῇ ἐπιφανείᾳ τῆς παρουσίας αὐτοῦ· 

Βλέπουμε τον Ιωάννη τον Θεολόγο όταν ομιλεί για το χάραγμα να αναφέρεται σε αυτό με τρεις διαφορετικούς τρόπους; Χάραγμα, όνομα, αριθμός
Όταν ομιλεί για τον αριθμό του Αντίχριστου να αναφέρεται τρεις φορές σε αυτόν μέσα στον ίδιο στίχο.
Το ίδιο κάνει και ο Απόστολος, τρεις φορές αναφέρει την ίδια λέξη, που έχει να κάνει με την εμφάνιση του Αντίχριστου.
Γιατί άραγε;;;!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 222 καταλαβαίνουμε γιατί  αυτή η επιμονή στην τριαδική επανάληψη των λέξεων. ΔΙΟΤΙ
222+222+222=666    όπως καταλήγει και ο Ιωάννης ο Θεολόγος.

Δηλαδή, πρώτα μας λέει να βρούμε τον αριθμό του ονόματός του 222 και στην συνέχεια μας λέει τι να κάνουμε με αυτόν τον αριθμό. Να τον υπολογίσουμε τρεις φορές, δηλαδή 666 όπως μας επιβεβαιώνει και ο ίδιος. 
Αυτά όσον αφορά το πως με σοφία κι όχι με απλή πρόσθεση προκύπτει το 666.
 Edward = Εδουάρδος (βασιλικό όνομα) = προστάτης της ευημερίας
 Joseph = Ιωσήφ = αυτός που ο θεός τον έπλασε τέλειο
 Snowden = κρυψώνα χιονιού, σπίτι χιονιού, λευκότητα = αγνότητα
 Ένα πολύ ισχυρό και άκρα σημαδιακό και εννοιολογικό όνομα. Ένα όνομα που δείχνει βασιλική καταγωγή, θεϊκή εύνοια και την αγνότητα που όντος εκπέμπει αυτός ο άνθρωπος.  
Γένεσις μα΄ 46 ᾿Ιωσὴφ δὲ ἦν ἐτῶν τριάκοντα, ὅτε ἔστη ἐναντίον Φαραὼ βασιλέως Αἰγύπτου. ᾿Εξῆλθε δὲ ᾿Ιωσὴφ ἀπὸ προσώπου Φαραώ, καὶ διῆλθε πᾶσαν γῆν Αἰγύπτου.
και ο Σνόουντεν το 2013 ήταν 30 ετών
Γένεσις μβ΄  6 ᾿Ιωσὴφ δὲ ἦν ὁ ἄρχων τῆς γῆς, οὗτος ἐπώλει παντὶ τῷ λαῷ τῆς γῆς· ἐλθόντες δὲ οἱ ἀδελφοὶ ᾿Ιωσὴφ προσεκύνησαν αὐτῷ ἐπὶ πρόσωπον ἐπὶ τὴν γῆν. 


Βλέπουμε με αποδείξεις από την Αγία Γραφή πως ο Ιωσήφ ήταν ο άρχων της γης εκείνη την εποχή και πως τον προσκύνησε όλο το Ισραήλ. Είναι το μόνο πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης που χαίρει της αποδοχής όλων των φυλών του Ισραήλ.  
Το όνομα Ιωσήφ είναι συμβολικό εννοιολογικά αλλά και σημαντικότατο στην Παλαιά Διαθήκη που είναι ιερό κείμενο και για τους Εβραίους.
Το φαινόμενο του πρίγκηπα Ουίλιαμ. Η θεωρία για το πρόσωπο του Αντιχρίστου να ταυτίζεται με τον πρίγκηπα Ουίλιαμ είναι πιο παλιά από όλες τις θεωρίες για την έλευση του Αντίχριστου και εάν δεν κάνω λάθος την πρωτοείδα το 1992 ή το 1993. ΕΙΝΑΙ ποτέ δυνατόν τον Αντίχριστο να τον βρήκαν και να τον υποδείξανε 20 χρόνια πριν ξεκινήσουν τα έσχατα χρόνια. Και εννοώ τα έσχατα χρόνια με την στενή έννοια. Τότε γιατί μας προειδοποιούν οι Άγιοι ότι θα ζήσουμε την μέγιστη πλάνη όλων των εποχών, γιατί λένε οι Γραφές ότι θα πλανηθούν ακόμα και οι εκλεκτοί, γιατί αναφέρει ο Κύριός μας (Ματθαίος ΚΔ΄ 33) να προσέξουμε τα σημάδια, και τότε θα είναι έξω από την πόρτα μας;;;;;; εάν γνωρίζαμε το πρόσωπο του Αντίχριστου 25 χρόνια πριν εμφανιστεί τότε δεν θα υπήρχε πλάνη, αλλά μωρία. Κάνουμε ακριβώς το ίδιο λάθος που έκαναν και οι άνθρωποι που ζούσαν τα χρόνια της Πρώτης Παρουσίας, που περίμεναν τον Μεσσία ως επίγειο βασιλιά, έτσι κι εμείς τώρα δύο φορές μωροί, διότι υποπίπτουμε στο ίδιο λάθος. Δεν βάλαμε μυαλό να δούμε με πνευματικά μάτια, κι όχι με υλικά μάτια. ο Διάβολος θα κάνει αυτό ακριβώς με το οποίο την πάτησε ο ίδιος. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ο Υιός και Λόγος του Θεού θα εμφανιζόταν και θα ήταν ουσιαστικά ταπεινός, έτσι τώρα και αυτός θα εμφανίσει έναν ταπεινό ήρωα χωρίς υψηλή καταγωγή και πλούτο από πίσω.
Ο διάβολος έμαθε από το πάθημά του, εμείς όμως δεν μπορούμε για μία φορά ακόμα να καταλάβουμε. Ο διάβολος χρησιμοποιεί την τακτική του Θεού, και προβάλει ως ύψιστα αγαθά την ταπεινότητα, την δικαιοσύνη, την αυταπάρνηση και το σωτηρία όλων των ανθρώπων. Αυτά δεν τα διαθέτει ο Ουίλιαμ. Διότι από μονή της η βασιλική καταγωγή δεν είναι ταπεινή. Ένας βασιλιάς δεν μπορεί να έχει αυταπάρνηση, όταν ζει εντός ανακτόρων και με πολυτελείς παροχές. Αντίθετα ο Ιωσήφ Σνόουντεν θυσίασε τα πάντα (σταδιοδρομία, υψηλό μισθό, πολυτελή ζωή) για να ζει κυνηγημένος, για το κοινό καλό (την ελευθερία του ατόμου).

Λυπάμαι για αυτό, δυσκολεύομαι και έχω δίλημμα το πως να το διατυπώσω, αλλά θα συγκρατηθώ και θα πω ότι εξαιτίας των καλοσχηματισμένων οπισθίων της συζύγου του Ουίλιαμ έχει ασχοληθεί ο διεθνής τύπος μαζί του.

Και τώρα το θέμα των ημερομηνιών. Ο Θεός ΠΑΝΤΑ προειδοποιεί. Καθόλιν την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας ο Θεός που είναι Θεός αγάπης και δικαιοσύνης προειδοποιεί για οτιδήποτε κακό θα συμβεί. Ακόμα και μέσα στον Παράδεισο προειδοποίησε τους Πρωτόπλαστους. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Όλη η Αγία Γραφή είναι γεμάτη προειδοποιήσεις για όλα τα κακά που θα συνέβαιναν στους ανθρώπους. Εάν κάποιος βρει κάτι κακό που συνέβει χωρίς προειδοποίηση να μας το δείξει κι εμάς. Όμως αυτό που είναι συγκλονιστικό και που κανείς έως τώρα δεν το έχει αναφέρει είναι ότι ενώ ο Θεός πάντα προειδοποιεί "κανείς" δεν τον ακούει. Έτσι και τώρα ο Θεός μίλησε και το θέμα μας είναι γιατί μίλησε σε εσάς κι όχι σε εμάς. Το ίδιο έγινε και στην Α' Παρουσία. Μίλησε και επέλεξε φτωχούς, αγράμματους και αμαρτωλούς για έχει πλάι Του. Δεν επέλεξε τον έναν και μοναδικό μεταξύ των ανθρώπων τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Όμως ο Πρόδρομος έκανε το σωστό, αποσύρθηκε και άφησε αυτούς που ο Θεός επέλεξε για να δουλέψουν μαζί Του. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς, να δεχτούμε την θεωρία 1983-2013-2018 και όποιος νομίζει (μετά από προσευχή) ότι μπορεί να ταχτεί σε αυτόν τον σκοπό να το κάνει με τις δυνάμεις που του έχει δώσει ο Θεός.
Οι περισσότεροι κάθονται με τον υπολογιστή και μετράνε ημέρες και μήνες, με την δικαιολογία ότι το γράφει η Αγία Γραφή και έτσι θα συμβεί. Πάλι κάνουμε το ίδιο λάθος με το λάθος που έκαναν οι θεολογημένοι στην Α' Παρουσία. Η Παλαιά Διαθήκη είναι "γεμάτη" εντολές για την αργία του Σαββάτου, και οι εγωιστές αντί να δουν τα σημάδια της Θεϊκότητας του Ιησού, τον κατέκριναν για την κατάλυση της αργίας. Έτσι κι εσείς τώρα μωροί εγωιστές κάνετε το ίδιο λάθος. Κοιτάτε τις ημερομηνίες και δεν βλέπετε, τα λόγια του ίδιου του Ιησού ότι εάν δεν συρρικνωθούν οι ημέρες δεν θα γλυτώσει κανείς.
Επίσης ο Κύριος αναφέρει Λουκάς ιζ' 28, ότι οι ημέρες των εσχάτων χρόνων θα ομοιάζουν και με τις ημέρες του Λωτ. Τότε ο Θεός ενημέρωσε λίγο πριν την καταστροφή με τους δύο αγγέλους που έστειλε, έτσι και τώρα θα στείλει τους δύο μάρτυρες, την τελευταία στιγμή όμως.
Είμαστε όλοι τόσο ηλίθιοι που ακουμπάμε την αχαριστία. Η δική μας εποχή δεν είναι όπως οι παλαιότερες γενιές. Δηλαδή οι παππούδες μας μεγάλωσαν χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς νερό, στα βουνά και στα λαγκάδια, μέσα στο κρύο, στην βροχή και στην ζέστη. Ξέρανε, γνωρίζανε να ζήσουν έτσι, για αυτούς ήταν ο φυσιολογικός τρόπος ζωής. Για εμάς τώρα είναι θάνατος να ζήσουμε χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς κεντρική θέρμανση, χωρίς νερό, χωρίς τροφή και χωρίς ανέσεις. Σκέφτομαι όλους αυτούς που με ρωτάνε ή γράφουν σε διάφορα site και forum και βιάζονται να αποδείξουν ότι δεν βγαίνουν τα 3,5 έτη και επομένως κάνουμε λάθος, δεν σκέφτονται όχι μόνο τα προηγούμενα αλλά δεν σκέφτονται ότι σήμερα δεν μπορεί κανείς να αντέξει στο ύπαιθρο με τόσα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να ευγνωμονούμε τον Κύριο που μακροθυμεί και που περιορίζει τα χρόνια της διακυβέρνησης του Αντίχριστου, διότι με τέτοιες συνθήκες στο εχθρικό περιβάλλον που πλέον είναι φτωχό σε βρώσιμα είδη (που υπήρχαν παλαιότερα) δεν θα μπορέσουμε να ζήσουμε ούτε έξι μήνες όχι 3,5 χρόνια που θέλετε εσείς μωροί και παλιοεγωιστές. Ανοίξτε τα μάτιά σας και δείτε ξεκάθαρα πως ο Θεός μας ο δικός μας Θεός κι όχι ο δικός σας, μας αγαπά και φροντίζει με όσο η δικαιοσύνη το επιτρέπει να έχουμε ποιο ασφαλή είσοδο στον παράδεισο. Ευτυχώς που η διακυβέρνηση του Αντίχριστου θα κρατήσει λίγο διάστημα όσο ο Θεός ξέρει ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε μόνοι και άσχετοι στα βουνά και στα δάση ή στις ερήμους.
Αλίμονό μας, πρέπει να παρακαλάμε να μικρύνουν όσο περισσότερο γίνεται τα χρόνια της διακυβέρνησης του Αντίχριστου κι όχι να μας τυφλώνει ο εγωισμός να επιθυμούμε την σωματική μας καταδίκη.


 Α' και Β' Παρουσία πλήρης αντιστοίχηση γεγονότων.
Όπως στην πρώτη Παρουσία του Κυρίου Υμών Ιησού Χριστού, υπήρχε άκρα μυστικότητα και κάλυψη από την Θεία Οικονομία ώστε να μην γνωρίζει κανείς ότι έγινε η ενσάρκωση του Υιού και Λόγου του Θεού, έτσι ακριβώς συμβαίνει και τώρα με την εμφάνιση του Αντιχρίστου. Όπως τότε υπήρχαν σημεία και προφητείες για την καταγωγή του Χριστού (από την φυλή του Ιούδα), όπως τότε υπήρχαν επαληθεύσεις που έδειχναν ότι γεννήθηκε ο αληθινός Μεσσίας (το άστρο της Βηθλεέμ, η σφαγή των νηπίων, η φυγή στην Αίγυπτο, τα ζώα στην φάτνη, ο προφήτης Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής κ.α.), έτσι ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Και τότε κάποια από αυτά τα σημεία, ήταν φυσικό να μην τα γνωρίζει κανείς, όπως π.χ. τα ζώα στην φάτνη, κι όμως παρά του ότι ο Χριστός μιλούσε στην καρδιά των ανθρώπων και ήταν σωτήρας κι όχι τιμωρός δεν μπορούσαν να τον διακρίνουν ως Μεσσία, και αυτό γιατί η καρδιά των ανθρώπων ήταν πολύ σκληρή και είχαν χάσει τον προορισμό τους που ήταν η λύτρωση και όχι το φαίνεστε όπως έκαναν οι Φαρισαίοι. Και παρά του ότι δύο φορές ήλθε φωνή από τον ουρανό που Τον μαρτυρούσε ως Υιό του Θεού και πάλι η τότε γενιά δεν μπορούσε να δει με καθαρά μάτια. Και επιπλέον ο Πρόδρομος που τον πίστευαν ως προφήτη, ούτε αυτός τους έπεισε, διότι και τότε περίμεναν τον Ηλία, όπως και τώρα, και τους το είπε ο Χριστός ότι αυτός (ο Ιωάννης) είναι ο Ηλίας που περιμένετε και σας μίλησε για 'μένα.
Ακριβώς και τώρα στο πρόσωπο του Σνόουντεν επαληθεύονται τα στοιχεία του Αντίχριστου τα οποία αυτήν την στιγμή (24-07-2014) δεν φαίνονται όμως θα φανούν και όταν φανούν για τους περισσότερους θα είναι αργά όπως έγινε και με τον Χριστό. Όμως τώρα υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Τότε ακόμα και όποιος δεν πίστεψε στην Ανάστασή Του, υπήρξε το Αποστολικό έργο και το υπόλοιπο της ζωής των ανθρώπων ώστε να κριθούν και να έχουν έστω και μικρή ελπίδα να σωθούν. Τώρα όποιος δεν πιστέψει τον Σνόουντεν σαν τον Αντίχριστο τότε θα τον δεχτεί ως ήρωα γιατί έτσι τον παρουσιάζουν, και όταν αυτός έχει την εξουσία θα σφραγιστούν και με το σφράγισμα δεν υπάρχει σωτηρία, διότι σφράγισμα = άρνηση του Χριστού.
Και τότε έλεγε ο κόσμος ότι δεν υπήρχαν σημεία για την έλευση του Μεσσία, διότι ήταν ταπεινός και στην ιδιοσυγκρασία και στην καταγωγή κι όχι μόνον αυτό αλλά ζούσε σαν κυνηγημένος, τον χλεύαζαν και τον ειρωνεύονταν οι κρατούντες την εξουσία, εκκλησιαστική και πολιτική. Έτσι και τώρα λένε δεν είναι αυτός διότι είναι κατάσκοπος, προδότης, κυνηγημένος, επικηρυγμένος και δεν κάνει θαύματα και δεν δίνει λύσεις σε προβλήματα της κοινωνίας και του παγκόσμιου συνόλου. Δεν βλέπουν, είναι μωροί και τυφλοί ότι όλος ο πλανήτης τον θεωρεί ήρωα, δεν βλέπουν ότι θα πάρει νόμπελ ειρήνης, δεν βλέπουν τον μεγαλύτερο ειδησιογραφικό οίκο του κόσμου να του δίνει συνεχώς δημοσιότητα (οι gardians), δεν βλέπουν την βασίλισσα της Αγγλίας που επίσης του έδωσε παγκόσμιας εμβέλειας δημοσιότητα ανήμερα τα Χριστούγεννα και το κυριότερο δεν βλέπουν ότι όλος αυτός ο ντόρος για αυτόν γίνεται χωρίς κανένα ανδραγάθημα, τι το συγκλονιστικό έκανε ώστε να του δίνουν νόμπελ να τον καλούν σε ομιλίες και ο ΟΗΕ να του δίνει άφεση και να τον δείχνει σαν θιασώτη της ελευθερίας;;;;;; Δηλαδή κανείς σε αυτόν τον πλανήτη δεν γνώριζε ότι μας παρακολουθούν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όμως έχει κι ένα άλλο κοινό σημείο με τον Χριστό, διότι μην ξεχνάμε ότι Αντίχριστος σημαίνει ότι θα έλθει αντί του Χριστού. Μήπως ο Χριστός έδωσε λύσεις σε κάτι που απασχολούσε την κοινωνία;;; ΟΧΙ!!!!! δηλαδή οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό ή θέμα ειρήνης όχι και πάλι όχι, πώς λοιπόν επιμένουν μερικοί ότι δεν κάνει παγκόσμια ειρήνη, ότι δεν λύνει την φτώχεια κι άλλες μπούρδες. Και πώς θα τα κάνει αυτά χωρίς να έχει εξουσία; Αυτό δεν έχει λογική. Αυτά θα τα πραγματοποιήσει αφότου πάρει την εξουσία για να μας πείσει να σφραγιστούμε. Ο Χριστός ασχολήθηκε με τον άνθρωπο αποκλειστικά και εστίασε μόνον στον άνθρωπο, όπως κάνει και ο Σνόουντεν το αποκλειστικό του θέμα είναι η ατομική ελευθερία. Την ελευθερία την δίνει μόνον ο Χριστός δεν χρειαζόμαστε τον Σνόουντεν, αυτός θέλει να μας πάρει την ελευθερία που έδωσε ο Χριστός καταλύοντας τον θάνατο και να την δώσει πίσω στον διάβολο μέσω του σφραγίσματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ κάνει ότι έκανε και ο Χριστός ακριβώς. Ασχολείται μόνο με τον παράγοντα άνθρωπο και αρνείται κάθε εξουσία λέγοντας:"εμένα η αποστολή μου τελείωσε".
ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. Φυσικά κάνει και ο διάβολος όμως μην ξεχνάτε, ο διάβολος είναι πιο έξυπνος και πιο ευφυής και από τον πιο ευφυή και από τον πιο έξυπνο άνθρωπο. Τώρα δεν θα κάνει θαύματα για να μην τον καταλάβουμε και πούμε; Α ανάστησε νεκρό που μόνον ο Θεός το κάνει άρα είναι ο Αντίχριστος, α! γιάτρεψε παράλυτο επομένως να αυτός είναι ο Αντίχριστος. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι ο διάβολος είναι τόσο αφελής;! Η αφέλεια είναι ανθρώπινη ιδιότητα κι όχι αγγελική (μην ξεχνάμε ότι ο διάβολος ήταν άγγελος). Μόλις είναι σίγουρος ότι θα έχει την εξουσία και όλες τις τεχνολογίες στον απόλυτο έλεγχό του , τότε θα κάνει και θαύματα για να πείσει όλους μας ότι εκτός από χαρισματικός άνθρωπος είναι και θεός και θα ζητήσει να τον προσκυνήσουμε και να σφραγιστούμε.
Ένας υποτίθεται πνευματικός άνθρωπος μου είπε να μην του κάνω τον δάσκαλο, διότι ότι ξέρω το ξέρω από αυτόν. Λυπάμαι αλλά ότι ξέρω κι εγώ κι όλοι μας το οφείλουμε στον Θεό και σε κανέναν άλλον. Κι αν κάποιος μας έμαθε κάτι δεν πρέπει να καμαρώνει αλλά να δοξάζει τον Θεό που του έδωσε το χάρισμα της μετάδοσης (που δεν το έχει) και να ευχαριστεί αυτούς που τον εμπιστεύονται κι όχι να καμαρώνει επειδή έχει ακόλουθους.
Την Άγια περίοδο που ο Θεός επέλεξε να στείλει τον Μονογενή Υιό και Λόγο του, οι εκλεκτοί που ο ίδιος ο Χριστός κάλεσε κοντά Του δεν ήταν ούτε οι μορφωμένοι, ούτε οι υψηλά πνευματικοί άνθρωποι, ούτε οι υψηλά ιστάμενοι στην κοινωνία και στην πολιτική και στην ιερατική αξία, αλλά επέλεξε απλούς, ταπεινούς, αγράμματους, φοβισμένους και μη κοινωνικά αποδεκτούς (Ματθαίος).
Και τώρα ο Θεός θα κάνει το ίδιο, διότι πάντα αυτό έκανε. Γιατί δεν κράτησε κοντά Του τον Πρόδρομο, ή κάποιον άλλο σεβάσμιο που να τον αγαπούσαν και τον εκτιμήσουν ή κάποιον κοινωνικά αποδεκτό ή κάποιον εκλεκτό της τότε κοινωνίας, ώστε να έχει πιο πολλούς υποστηρικτές και πιο πολύ αποδοχή;;;;;
Μην ψάχνετε το λοιπόν διάσημους πνευματικούς, ή ιερείς με αξία, ή θεολόγους και σεβάσμιους κανένας από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ούτε θα φωνάξει ΟΤΙ ΗΡΘΕ ο Αντίχριστος, ψάξτε αντίθετα και τότε θα δείτε το πνεύμα του Θεού. Όλοι αυτοί θα λουφάξουν και ο Θεός δεν θα τους ανοίξει τα μάτια και ξέρετε γιατί: ΠΡΟΣΕΞΤΕ::::::::: Ο Θεός τους έδωσε ικανότητες και προσόντα ώστε να μπορούν από μόνοι τους να τον αναγνωρίσουν, εάν αυτό δεν γίνει σημαίνει ότι δεν θέλουν αυτοί να τον δουν, είτε γιατί θα πρέπει να ξεβολευτούν είτε από εγωισμό ότι δεν το βρήκαν αυτοί πρώτοι.
Όλοι εμείς οι απλοί, οι αθεολόγητοι, οι κοινωνικά τίποτα θα σηκώσουμε το βάρος των εσχάτων χρόνων, γι' αυτό μην φοβάστε και μην πτοείστε.
Θυμηθείτε τα λόγια που είπε ο Ναθαναήλ όταν άκουσε από που ήταν ο Ιησούς: «Μπορεί να βγει κάτι καλό από τη Ναζαρέτ» (Ιωα 1:46). Έτσι ακριβώς λένε τώρα και για τον Σνόουντεν, μα είναι ποτέ δυνατόν ένας καταζητούμενος, προδότης, ένας κατάσκοπος, να είναι ο Μεσσίας/Αντίχριστος.
Όμως ο Ναθαναήλ δεν γνώριζε ότι ο Κύριος είχε γεννηθεί στην Βηθλεέμ όπως λένε οι Γραφές (Μιχ. 5:2), έτσι κι εμείς δεν γνωρίζουμε τώρα πράγματα για τον Σνόουντεν που όμως αργότερα θα φανούν, αλλά όπως είπαμε και πάνω στην περίπτωση του Αντίχριστου είναι καταδικαστέο διότι θα επιβάλει το χάραγμα και από εκεί δεν υπάρχει επιστροφή. Κάποιοι λένε αν έλθει το χάραγμα θα πιστέψω, όμως ούτε τότε θα πιστέψουν, όπως δεν πίστεψαν και αυτοί που είδαν το Χριστό πάνω στο σταυρό, που είδαν την ημέρα να γίνεται νύχτα, και που είδαν το σεισμό και το καταπέτασμα του Ναού να γκρεμίζεται. Εάν κάποιος δεν πιστεύει ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος πως θα πιστέψει ότι πρόκειται για το χάραγμα της Αποκάλυψης;;;;;
Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και με τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Ο Ιωάννης ήταν σεβάσμιος και τον πίστευαν ως Προφήτη και γνώριζαν όλα τα θαύματα που έχουν συμβεί στην ζωή του. Κι όμως δεν πίστεψαν όταν τους είπε ότι αυτός είναι ο Μεσσίας του οποίου εγώ δεν είμαι ικανός να δέσω τα κορδόνιά Του. Τώρα κάθε μέρα φωνάζουν όλα τα σημεία ότι είμαστε στα έσχατα χρόνια, και πολλοί λένε ναι είμαστε είναι ολοφάνερο ότι είμαστε, αλλά δεν έχει έρθει ο Αντίχριστος. Έσχατα χρόνια χωρίς Αντίχριστο δεν είναι έσχατα χρόνια
Τότε και τώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο λάθος. Τότε οι Ισραηλίτες περίμεναν έναν επίγειο βασιλιά που θα τους απάλλασσε από τους κατακτητές Ρωμαίους και θα επανέφερε το βασίλειο του Ισραήλ στην προτέρα του αίγλη. Το βλέπουμε αυτό ακόμα και μεταξύ των μαθητών, αλλά και του κόσμου που φώναζε το ωσαννά την Κυριακή των  Βαΐων, αλλά και γενικότερα την πεποίθηση των Εβραίων ότι ο Μεσσίας θα είναι επίγειος βασιλέας όπως ο Δαβίδ. Και τώρα σχεδόν 2000 χρόνια μετά εξακολουθούν κάποιοι να κάνουν το ίδιο λάθος και προτείνουν ως Αντίχριστο τον πρίγκηπα της Αγγλίας Γουίλιαμ. Και λένε εκτός των άλλων ασυναρτησιών ότι το στέμμα της Αγγλίας ελέγχει παραπάνω από το 50% του πλανήτη. Ξανά μία από τα ίδια, βάλανε οι Εβραίοι μυαλό και το χάσανε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Οι Εβραίοι λένε ότι απλά θα κατάγεται από την φυλή του Δαβίδ και μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε αρκεί να πληρεί τα προσόντα που έχει θέσει ο Θεός, και ερχόμαστε εμείς οι Ορθόδοξοι σαν άλλοι Ισραηλίτες του 30 μ.Χ. και επιμένουμε ότι θα είναι βασιλιάς και προσπαθούν να ξεθάψουν παραμυθένια σενάρια για να αποδείξουν ότι η βασιλική οικογένεια έχει Εβραϊκές γονιδιακές προσμείξεις. Το σενάριο του ο πρίγκηπας Γουίλιαμ να είναι ο Αντίχριστος ξεκινά τουλάχιστον από το 1995 από ξένα μη ορθόδοξα χριστιανικά κέντρα και αντιτίθεται με την Αγία Γραφή που λέει ρητά ότι ο Αντίχριστος θα αποκαλύψει ο ίδιος τον εαυτό του και δεν αναφέρει πουθενά ότι θα τον βρεί κανείς πριν κάν γίνει γνωστός. Ούτε οι δύο μάρτυρες της Αποκαλύψεως δεν θα τον αποκαλύψουν, αλλά και αυτοί θα τον υποδείξουν αφού πρώτα αυτός έχει φανερωθεί, και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρόνο θα αποκαλύψει ο ίδιος τον εαυτό του (Β' προς Θεσσαλονικείς 2:6).

Επίσης έχουμε απόλυτη ταύτιση Ισραήλ και Ελλήνων. Τα χρόνια της Α' Παρουσίας ο αγαπημένος και ευνοούμενος λαός ήταν αδιαμφισβήτητα το Ισραήλ. Ήταν το μόνο έθνος που έβγαλε Προφήτες και το οποίο είχε την τιμή να κατάγεται από αυτό η Υπεραγία Θεοτόκος, στην αγνότητα της οποίας οφείλεται η σωτηρία όλων των ανθρώπων. Ήταν το έθνος που με την ολοφάνερη βοήθεια του Θεού νικήσουσε και κατατρόπονε όλους τους εχθρούς, και που οι Προφήτες του έκαναν μέγιστα θαύματα, όπως αναστάσεις, μετακινήσεις θαλασσίων υδάτων, αντίκρισαν και συνομίλησαν με τον Θεό, ταΐστηκαν, γιατρεύτηκαν και εν γένη γινότανε ότι επιθυμούσαν. Κι όμως κατακτήθηκαν, ταπεινώθηκαν, υπέφεραν, πλήθος αλλότριων λαών εισέβαλαν στην χώρα τους και ήταν η χώρα του Ισραήλ ένα απέραντο συνονθύλευμα λαών και γλωσσών. Και όλα αυτά διότι οι ιερείς αλλά και ο λαός του Ισραήλ έχασε τον προσανατολισμό του, πρόδωσε με τις πράξεις του την εμπιστοσύνη του Θεού και δεν έδινε σημασία στα λόγια των Προφητών (= αυτός που μιλά εξ ονόματος του Θεού). Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόδωσαν τον ίδιο τον Θεό και τον σταύρωσαν, και ξεστόμισαν το τρομερό: η κατάρα του αίματος αυτού επάνω σε 'μας και στα παιδιά μας. Ήρθε λοιπόν ο Υιός και Λόγος του Θεού και έδωσε την Χάρη Του στα έθνη και έγινε άλλο έθνος το ευλογημένο, οι Έλληνες. Ναι μάλιστα εμείς έχουμε την ευλογία να είναι Έλληνες το 90% των Πατέρων της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας  και γενικά το 70% των Αγίων να είναι Έλληνες. Έχουμε την ευλογία να φιλοξενούμε στην μικρή μας χώρα άφθαρτα σκηνώματα Αγίων και να βλέπουμε καθημερινά θαύματα. 
Όμως εδώ έρχεται το κοινό με τον λαό του Ισραήλ. Έχουμε γίνει άπιστοι, προδότες μέσω του Οικουμενισμού, βλάσφημοι και οι ιερείς μας είναι όπως οι Φαρισαίοι υποκριτές και ΄λα τα κάνουν για το θεαθήναι. Και προσέξτε έχουμε την ίδια τιμωρία: οικονομική κατάκτηση, ταπείνωση και διασυρμός παγκοσμίως, όλοι τα καραβάνια των αλλοδαπών έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα που έχει γίνει χάβρα των Ιουδαίων, μας κυβερνάνε Έλληνες στρατολογημένοι από εχθρούς της Αγίας Πίστεώς μας, για να βρεις αληθινό αγωνιστή της Πίστεως που να ανήκει στον κλήρο πρέπει να γίνει θαύμα, έχουν καταντήσει οι ιερείς βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και αντί πιστού λαού έχουμε Σόδομα και Γόμορρα. 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, φεύγει η Χάρη του Θεού από τον λαό του Θεού (όπως και το Ισραήλ μικρός λαός και μικρό κράτος που συγκέντρωνε την Θεία Χάρη) και αντί της κατάρας Του Αίματος Του Υιού και Λόγου Του Θεού, έρχεται ο Αντίχριστος ο οποίος θα γίνει υπεραγαπητός στην χώρα μας. Κανονικά θα έπρεπε κλήρος και λαός να έχουμε σηκώσει το λάβαρο των εσχάτων χρόνων και αντί αυτού η επίσημη Εκκλησία φωνάζει ότι κανείς δεν γνωρίζει.
ΠΡΟΣΟΧΗ και τότε λίγοι απλοϊκοί, αγράμματοι, χαμηλά στην τάξη της κοινωνίας ή μη αποδεκτοί κοινωνικά, γίνανε οι εκλεκτοί που διέδωσαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως στα πέρατα της οικουμένης. ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι θα γίνει και τώρα, εμείς το τίποτα έχουμε το χρέος να υποδείξουμε τον Αντίχριστο, εφόσον αυτοί που πρέπει δεν το κάνουν κι όχι μόνο δεν το κάνουν αλλά με την απραξία τους ευνοούν την ανάδειξή του.  
Ο Θεός πάντα χρησιμοποιεί ανθρώπους και πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας. Ήρθε ο Υιός και Λόγος Του Θεού και όλοι θα περιμένανε ως συνεργάτες και μαθητές Του, φωτεινά μυαλά υψηλής πνευματικότητας και εν γένη ανθρώπους που να εκπέμπουν κύρος, με πνευματικό και κοινωνικό ανάστημα που να μετρά ο λόγος τους. Κι όμως όχι μόνο δεν έγινε έτσι, αλλά συναίβει το αντίθετο. Ο Χριστός επέλεξε απλούς, αγράμματους χωρίς βαρύτητα κοινωνική και χωρίς εκείνα τα προσόντα που θα τους καθιστούσαν άξιους να σταθούν δίπλα στον Μεσσία. Φανταστείτε και τότε περιμένανε τον Προφήτη Ηλία, όπως και τώρα άλλωστε. Και στις δύο των περιπτώσεων έκαναν και κάνουν λάθος. Πάλι ο Θεό θα στείλει ανθρώπους που δεν θα έχουν για εμάς καμία αξία.
Προφήτης με τον ορισμό που προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη, διότι τότε γεννήθηκε ο όρος του Προφήτη, σημαίνει αυτόν που αναγγέλλει, μεταφέρει το θέλημα του Θεού στους ανθρώπους. Με αυτήν την έννοια σήμερα και γενικότερα μετά Χριστόν, δεν υπάρχουν Προφήτες. Υπάρχουν πνευματικά υψηλά που μπορούν να εκφράσουν το τι θέλει ο Θεός χωρίς όμως να υπάρχει η άμεση επικοινωνία Θεού - ανθρώπου όπως υπήρχε στην Παλαιά Διαθήκη. Δηλαδή ο Θεός συνομιλούσε με τους Προφήτες, κάτι τέτοιοι φυσικά δεν συμβαίνει σήμερα. Γι' αυτό και στην Αποκάλυψη αναφέρονται σαν μάρτυρες και όχι σαν προφήτες. Σε ένα σημείο ο Ιωάννης γράφει στις ημέρες της προφητείας τους, εννοώντας το χρονικό διάστημα που θα υποδεικνύουν τον Αντίχριστο και η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη δεν θα τους πιστεύει, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα.
Ο Θεός έστειλε με τους σύγχρονους "προφήτες" του το μήνυμα της γέννησης του Αντίχριστου: με τον άγιο πατέρα Αρσένιο Κουμπούγια (πού είχα την ευλογία να συναντήσω και να με ενημερώσει προσωπικά για την γέννηση του Αντίχριστου και με διαβεβαίωσε ότι θα ζήσω τα χρόνια του Αντίχριστου), ο οποίος ομολόγησε σε πολλούς ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 (τεκμηριωμένο και εξακριβωμένο), τον άγιο πατέρα Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη ο οποίος πάλι ενημέρωσε τα πνευματικά του παιδιά για την γέννηση του Αντίχριστου και τέλος τον πατέρα Μάξιμο που έκανε ακόμα πιο γνωστή την συγκεκριμένη πληροφορία που ήδη είχε αποκαλύψει ο Θεός στους δύο προηγούμενους άγιους πατέρας, ότι δηλαδή ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 και όπως είναι φυσικό θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του μόλις γίνει 30 ετών, δηλαδή το 2013.
Τώρα όποιος έχει τα μάτια του ανοικτά, καθαρά, χωρίς εγωισμό και πιστεύει με όλην την δύναμη της καρδιάς του, ότι το έτος 1983 και το έτος 2013 είναι θεόσταλτη ενημέρωση για την γέννηση και την εμφάνιση του Αντίχριστου, θα δει και θα αντιληφθεί ότι ο Αντίχριστος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Edward Josepe Snowden. Ο οποίος έγινε ήρωας παγκοσμίως χωρίς λόγο και αιτία επειδή μας φανέρωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μας παρακολουθούν. Γελοίο τελείως λες και ήταν κάτι που δεν το γνωρίζαμε, λες και οι gardians δεν το ήξεραν, ούτε η ευρωπαϊκή βουλή το ήξερε. Είναι τόσο οφθαλμοφανές ότι θέλουν με υποχθόνιο τρόπο να τον αναδείξουν σε ήρωα και απορώ πως δεν το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, και καλό ο απονήρευτος και αυτός που δεν πιστεύει τα εσχατολογικά το καταλαβαίνω, αλλά όλοι αυτοί που πιστεύουν το 1983 και το 2013, μου είναι αδιανόητο. Το ότι δόθηκε σε κάποιους μέσω Θείας αποκαλύψεως το χρέος και η υποχρέωση να ομολογήσουν στον κόσμο αυτές τις πληροφορίες, δεν σημαίνει ότι διαθέτουν την αποκλειστικότητα ούτε το αλάθητο και φυσικά δεν είναι θεοί. Ο Θεός μπορεί να στείλει ένα 12χρονο παιδί και έναν 80χρονο άνδρα για να υποδείξουν και να διαδραματίσουν τον ρόλο αυτών των πολυσυζητημένων μαρτύρων της Αποκαλύψεως.
Στο μυαλό μας τόσα χρόνια είχαμε λανθασμένα δημιουργήσει το πρότυπο των μαρτύρων της Αποκαλύψεως ως δύο ισχυρών Προφητών που θα καθηλώνουν με την παρουσία τους και με τα θαύματά τους. Αυτό το πρότυπο είναι λάθος διότι ο Θεός ποτέ δεν έστειλε κάτι ανάλογο. Το μόνο ανάλογο με αυτό ήταν ο Μωυσής, ο οποίος άνοιξε την ερυθρά, ο οποίος έλαμπε ως αστήρ μετά την κατά πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλία του με τον ίδιο τον Θεό, και πάλι όμως οι άνθρωποι δεν τον σεβάστηκαν και τον αμφισβητούσαν με την πρώτη ευκαιρία. Ο πατέρας Αρσένιος ήταν από τους πιο σεβάσμιους και πνευματικούς ιερείς της Ελλάδας και όμως όταν είπε ότι γεννήθηκε ο Αντίχριστος δεν έγινε τίποτα. Δεν το είπε κάποιος τυχαίος κληρικός, αλλά μία από τις μεγάλες μορφές και όμως ακούσατε τίποτα;; Διότι το είπε την ίδια χρονιά, δηλαδή το 1983. Ακούσατε τίποτε λοιπόν, διαδόθηκε το συγκλονιστικό αυτό μήνυμα;;;; Όχι. Έπρεπε να έρθει το 2006 για να πουν κάποιοι, ναι όντως μας το είχε πει και το πατέρας Αρσένιος. Το ίδιο ακριβώς και με τον πατέρα Βησσαρίωνα, άθικτο και με ευωδία το σκήνωμά του, στοιχεία που δείχνουν αγιότητα. Πολλοί συνυπολογίζοντας και τον θαυμαστό βίο του τον θεώρησαν ως Άγιο του Θεού και πολύ καλά έκαναν. Που είναι λοιπόν όλοι αυτοί να διαδώσουν με αυταπάρνηση αυτό που η ίδια η Παναγία φανέρωσε στον Άγιό τους;;;;;;;; Πουθενά!!!!!!!!!!!!!!.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ δεν ζητάμε με αγνή καρδιά να μάθουμε την πληροφορία του Θεού, αλλά ζητάμε θαυματοποιούς και θεάματα. Ο Θεός δεν είναι star system, δεν κάνει θαύματα προς εντυπωσιασμούς  και για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κάνει θαύματα ανεξήγητα πέρα από τους φυσικούς νόμους, με την διαφορά ότι μιλούν στην  καρδιά και όχι στα μάτια. Μήπως δεν ήταν ανεξήγητο θαύμα το άστρο της Βηθλεέμ, το οποίο δεν εκτελούσε κίνηση σύμφωνα με τα υπόλοιπα αστέρια του ουρανού, μήπως δεν ήταν φρικιαστικό θαύμα το σκοτείνιασμα του ουρανού την ώρα της σταυρώσεως του Σωτήρα, το οποίο δεν μπορούσε να εξηγηθεί με τους νόμους της αστρονομίας. Και όμως κανείς δεν έδωσε σημασία. Ξέρετε μόνον ποιος έδωσε σημασία ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης (ο οποίος δεν ήταν παρόν κάτω από τον Σταυρό), και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πίστεψε τον Παύλο.
Κι εμείς σήμερα για να  πιστέψουμε τον Αντίχριστο περιμένουμε δύο γέρους με μαγκούρες να δίνουν προσταγές στον ουρανό και στην γη και να συμβαίνουν θαύματα και αναταραχές. Έλα όμως που δεν θα γίνει έτσι ή τουλάχιστον όχι από την αρχή. Ο Θεός θέλει Πίστη όχι ανθρώπους να τρέχουν πίσω από θαυματοποιούς.
Ο Θεός στην Άγια Ορθόδοξη ιστορία, αλλά και στο παρελθόν έδειξε καθαρά ότι είναι δίκαιος, ταπεινός, και ΑΠΛΟΣ. Ο Θεός για να μας τα διδάξει αυτά έκανε το γάιδαρο να μιλήσει, έκανε τα παιδιά προφήτες και τους βοσκούς, μάρτυρες του συγκλονιστικότερου συμβάντος όλων των εποχών, της Θείας Γέννησης του Ιησού. Σκεφτείτε ότι στην Α' Οικουμενική Σύνοδο κάποιοι μετέπειτα Άγιοι είχαν αντίρρηση στο να μιλήσει ο Άγιος Σπυρίδωνας, διότι ήταν γέρος και αγράμματος.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ο Θεός δεν θέλει και δεν απαιτεί πτυχία, ούτε ψάχνει επιτυχημένους, ούτε διάσημους, αλλά καθαρούς στην καρδιά κι όχι απαραίτητα αναμάρτητους (μην ξεχνάμε ότι ο Μωυσής είχε διαπράξει φόνο, κι ο Δαβίδ μοιχεία και εν δυνάμει φόνο). Ψάχνει ανθρώπους ταπεινούς σε όλα κι όχι μόνο στον χαρακτήρα (δηλαδή στην καταγωγή, στην μόρφωση, στην εμφάνιση) αλλά κυρίως ανθρώπους να βάζουν την Πίστη πάνω από την προσωπική διάκριση και να μην επιζητούν τιμές και δικαίωση.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν και ειδικά όταν είναι σε υψηλά πνευματικά επίπεδα να θεωρεί ότι έχει την απόλυτη γνώση και την αποκλειστικότητα στα πνευματικά δρώμενα, αλλιώς όλα όσα έχει διαβάσει του είναι άχρηστα.
Όταν ο Θεός επιλέγει κάποιον για το οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο δεν σημαίνει ότι αυτός διαθέτει αγιότητα, αλλά ότι πληρεί τις προϋποθέσεις για την εκάστοτε αποστολή. Το μόνο που έχει ως πλεονέκτημα ο επιλεγμένος είναι ότι του δίνεται η δυνατότητα (ανάλογα και με την δυσκολία της "αποστολής") να σβήσει αμαρτίες. Ο Θείος Παύλος τι ήταν, διώκτης των χριστιανών. Αν έλεγαν σε κάποιον τότε το εξής: ο ίδιος ο Χριστός θα φανερωθεί στον Παύλο, θα του μιλήσει και θα του αναθέσει την πιο δύσκολη αποστολή. Ποιός θα το πίστευε πριν συμβεί;;;;
Το κυριότερο σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι το γιατί έγινε η συγκεκριμένη επιλογή, αλλά η πραγματοποίηση του Θελήματος του Θεού. Όσο μεγάλη και σπουδαία κι άν είναι η αποστολή δεν μετρά η δόξα και η δικαίωση του επιλεγμένου, αλλά η πραγμάτωση του Θείου θελήματος. Εάν επιθυμήσουμε να δικαιωθούμε ή να δοξαστούμε μέσω του Θεού, τότε το μόνο που θα πετύχουμε είναι να γκρεμιστούμε.Παράδειγμα ο Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής, ο οποίος τότε ξεχάστηκε στην φυλακή και πέθανε, δεν βρήκε δικαίωση από τους σύγχρονους με αυτόν ανθρώπους, όμως εκπλήρωσε την προσταγή του Θεού και συγκαταλέγεται ως ο πρώτος μεταξύ των ανδρών.
Ακριβώς αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Εφόσον το πιστεύουμε ότι είμαστε στα έσχατα χρόνια και ότι ο Αντίχριστος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του, πρέπει να το ομολογούμε (ο καθένας με την κλίση του, τις δυνατότητές του και το κουράγιο που του έχει δώσει ο Θεός) και να ενημερώνουμε όσους μπορούμε ότι ο Σνόουντεν είναι ο Αντίχριστος. Δεν έχει καμία σημασία ποιος το βρήκε πρώτος ή δεύτερος, αλλά ποιος θα κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα (ανάλογα με τις δυνάμεις του) το έργο του Θεού.
Είναι πλάνη να λέμε: έλα μωρέ εμένα ποιος θα με πιστέψει ένα δύο άτομα το πολύ. Ο Θεός δίνει δυνατότητες και θα πει: Νίκο σου έδωσα προσόντα για να ενημερώσεις 2000 ανθρώπους και το είπες μόνο σε 50, παίρνεις αρνητική βαθμολογία. Γιάννη σου έδωσα προσόντα  να ενημερώσεις 3 ανθρώπους και εσύ ενημέρωσες 4, παίρνεις άριστα και κάτι παραπάνω.
Καλό αγώνα. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή πριν την πλήρη αποκάλυψη του προσώπου του Αντίχριστου. Μέχρι τώρα τον αντιληφθήκαμε από τα θεόσταλτα μηνύματα για την γέννησή του το 1983 (θεωρία πατρός Μαξίμου, αληθινές μαρτυρίες προσώπων που είχαν επαφές με τον πατέρα Αρσένιο Κομπούγια αλλά και από την προσωπική επαφή που είχα κι εγώ μαζί του το 1995, καθώς και από τον πατέρα Βησσαρίωνα με επίσημη μαρτυρία του μόνου εν ζωή πνευματικού παιδιού του πως ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983), αλλά και την εμφάνισή του το 2013. Μόνο ένας άνθρωπος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 και έγινε παγκοσμίως γνωστός και ήρωας ταυτόχρονα και εξελίχθηκε ως το δεύτερο πιο διάσημο άτομο του 2013 σε όλο το διαδίκτυο και μάλιστα αυτό μέσα σε μισό χρόνο το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Κι όμως η δόξα του και η φήμη του δεν σταματά εδώ αλλά προχώρησε την ημέρα των Χριστουγέννων με την παγκόσμια εμφάνισή του και την ομιλία του μετά την βασίλισσα της Αγγλίας, και το κορυφαίο, ότι προτάθηκε για το Νόμπελ ειρήνης. Όλα αυτά έγιναν μέχρι σήμερα Φεβρουάριος του 2014, δηλαδή σε λιγότερο από έναν χρόνο από την πρώτη εμφάνισή του. Εάν αυτό δεν είναι φοβερό τότε τι είναι!!!! Και μην ξεχνάμε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να τον καλέσουν να μιλήσει τον Απρίλιο του 2014, φανταστείτε την φήμη και την τηλεθέαση που θα έχει αυτή η αναμετάδοση και το πόσο ακόμα θα απογειωθεί η δημοτικότητά του και ο ηρωισμός του. Φυσικά μιλάμε για τον Edward Joseph Snowden
Edward = Εδουάρδος (βασιλικό όνομα) = προστάτης της ευημερίας
 Joseph = Ιωσήφ = αυτός που ο θεός τον έπλασε τέλειο
 Snowden = κρυψώνα χιονιού, σπίτι χιονιού, λευκότητα = αγνότητα
 Ένα πολύ ισχυρό και άκρα σημαδιακό και εννοιολογικό όνομα. Ένα όνομα που δείχνει βασιλική καταγωγή, θεϊκή εύνοια και την αγνότητα που όντος εκπέμπει αυτός ο άνθρωπος. Ο Αντίχριστος ως γνωστό υποτίθεται ότι θα κατάγεται από την βασιλική γενιά του Δαβίδ θα είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα προσόντα του Μεσσία αλλά και την καθαρότητα της ψυχής. Βλέπουμε πως το όνομά του που αποτελείται από τρία μέρη και όχι από δύο όπως γίνεται συνήθως, συγκεντρώνει την βασιλική καταγωγή, την θεϊκότητα και την αγνότητα. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΩΣΗΦ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ONOMA ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ. Ας δούμε λίγο στην Αγία Γραφή περί των ονομάτων και το πώς ο Θεός αποκαλύπτει και με ποιον τρόπο τα μέλλοντα. Όπως όλοι γνωρίζουμε στον Ησαΐα ζ΄ 14 αναφέρεται τον τρόπο της ενσάρκωσης του Υιού και Λόγου του Θεού και το όνομά Του (Εμμανουήλ). Όμως στα Ευαγγέλια βλέπουμε πως ο άγγελος διέταξε τον Ιωσήφ κάτι διαφορετικό Ματθαίος α΄ 21, δηλαδή να ονομάσει τον Υιό και Λόγου του Θεού Ιησού. Τι συμπέρασμα βγάζουμε από αυτά. Φυσικά όχι ότι ο Θεός λέει ψέματα ή ότι προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει ή ότι ο θεός μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά Του. Αυτό που πρέπει πάντα να έχουμε στο νου μας και στην διάνοιά μας είναι να διακρίνουμε το πνεύμα και το τι θέλει να πει ο θεός κι όχι το αυτό καθαυτό νόημα των λέξεων. «Εστί μέν άλογον, φησι και σκαιόν τό μή τή δυνάμει του σκοπού προσέχειν αλλά ταίς λέξεσιν.» (Άγιος Αναστάσιος Σιναΐτης). Δηλαδή ο θεός ενημερώνει μέσω του Ησαΐα για την γέννηση του Θεανθρώπου δίνοντας πραγματικά στοιχεία την Παρθένα Μαρία και για το παιδί ότι θα είναι αυτό που σημαίνει το όνομα Εμμανουήλ = ο Θεός μαζί μας. Δηλαδή το θείο βρέφος θα είναι ο ίδιος ο Θεός που θα ζει κάτω στη γη σωματικός μαζί μας. Το παιδί αυτό θα είναι το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος που θα είναι δια παντός μαζί μας σαν Θεάνθρωπος. Ο Θεός δεν αποκάλυψε το όνομα του Θεανθρώπου για λόγους που γνωρίζει η άπειρος σοφία Του και που εμείς δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα φανέρωσε το όνομα στον Ιωσήφ τον Μνήστωρ, ούτε καν στην υπεραγία μητέρα του Ιησού. Έτσι τελικά σε όλην την Καινή Διαθήκη ο Υιός και Λόγος του Θεού αναφέρεται σαν Ιησούς και όχι σαν Εμμανουήλ. "ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε" Στο πασίγνωστο αυτό χωρίο ο Χριστός μας λέει: Εγώ ήρθα και σας μιλώ εξ ονόματος και κατ' εντολή του Πατρός Μου, δηλαδή του Θεού που είναι στον ουρανό. Όταν όμως έρθει ο άλλος ο οποίος θα ενεργεί και θα μιλά αφεαυτού αυτόν θα πιστέψετε. Δηλαδή ο Χριστός ήρθε κατ’ εντολή του επουράνιου Πατέρα αυτό σημαίνει το: ἐν τῷ ὀνόματι. Όπως και εμείς σήμερα λέμε: «εν ονόματι του νόμου συλλαμβάνεσαι». Έτσι λοιπόν όταν ο άλλος (Αντίχριστος) θα έλθει εν ονόματι = δηλαδή κατ’ εντολή ποιανού; Μας το λέει ευθύς αμέσως ο Χριστός «εν τω ονόματι» δηλαδή κατ’ εντολή του εαυτού του. Και πιο καθαρά ο Χριστός πάντα έλεγε μην δοξάζεται εμένα αλλά τον Πατέρα που με έστειλε, ενώ ο Αντίχριστος δεν θα αναφέρει πέμψαντα, αλλά τον εαυτό του πάντα. Έτσι κάνει και ο Snowden: «δεν αντέχω να ζω σε έναν κόσμο που όλοι και όλα παρακολουθούνται». Δεν λέει ότι τον έστειλε κάποιος να μιλήσει αλλά ότι αυτός ο ίδιος δεν αντέχει αυτό που συμβαίνει και νιώθει την ανάγκη να αντιδράσει. Δηλαδή στο συγκεκριμένο χωρίο το πνεύμα είναι από πού προέρχεται η ενέργεια της εντολή, που στην περίπτωση του Ιησού Χριστού είναι το Θείο Θέλημα και Σχέδιο, ενώ στην περίπτωση του Αντίχριστου θα είναι προσωπικό. Αλλά ακόμα και εάν το πάρουμε κυριολεκτικά στην νεοελληνική γλώσσα και όχι στην γραμματικής της εποχής που γράφτηκαν τα Ευαγγέλια, διότι η σωστή γραμματική είναι στο όνομα του ίδιου δηλαδή του Αντίχριστου, ακόμα κι αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι αναφέρει στο ίδιο όνομα με τον Χριστό τότε το σωστό είναι το όνομα Ιησούς διότι αυτό ήταν τελικά το όνομά του κι όχι το Εμμανουήλ.
Η Αγίας Γραφή μας ενημερώνει απόλυτα για την εμφάνιση του Αντίχριστου, όμως δεν δίνει το όνομά του, και αυτό είναι φυσικό. Φανταστείτε να γνωρίζαμε το όνομά του δηλαδή το Ιωσήφ στην προκειμένη περίπτωση. Τότε σε όλο το διάβα της Ιστορίας, το συγκεκριμένο όνομα θα ήταν μισητό και όσοι λέγονταν Ιωσήφ θα τους κοιτούσαμε ύποπτα μήπως και είναι ο Αντίχριστος, κάτι που δεν θα ήταν δίκαιο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Θεός θα επέτρεπε ο Αντίχριστος να έχει  ίδιο όνομα με τον Υιό και Λόγο Του. Και δεν πιστεύω ότι και διάβολος θα ήθελε κάτι τέτοιο. Ο διάβολος επιθυμεί κάτι πιο μεγαλειώδες που να παραπέμπει σε εξουσία και δύναμη. 
Για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε σαφώς τον Αντίχριστο δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χριστιανοί, γιατί τότε υπάρχει προκατάληψη κι όχι αντικειμενικότητα ως προς το τι θα εκπροσωπεί για κάποιους, και συγκεκριμένα για τους Εβραίους. Ο Αντίχριστος για τους Εβραίους είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας. Δηλαδή είναι ένας τέλειος άνθρωπος, με σοφία, καθαρότητα απέναντι στον Θεό, ηγετικά προσόντα, ένας που θα συγκεντρώνει όλα τα χαρίσματα των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης, που θα γνωρίζει απέξω όλους τους νόμους του Ισραήλ θρησκευτικούς και μη, αλλά το κυριότερο και αυτό που κάνει τον Μεσσία των Εβραίων να ξεχωρίζει από τους Μεσσίες άλλων λαών είναι και η πολιτική του ταυτότητα. Δηλαδή συνήθως οι Μεσσίας έχουν κυρίως θρησκευτική υπόσταση κι όχι πολιτική. Οι Μεσσίες συνήθως αναφέρονται σε πνευματική υπόσταση ως ανώτεροι άνθρωποι πνευματικά που καθοδηγούν με γνώμονα το δίκαιο, και κυρίως την σωτηρία της ψυχής και της ψυχικής ανάτασης γενικότερα. Οι Εβραίοι διαφέρουν και σε αυτό. Για τους Εβραίους ο Μεσσίας θα έχει κυρίως πολιτικά ηγετικά προσόντα, στρατιωτικά και λιγότερο θρησκευτικά. Οι Εβραίοι περιμένουν έναν απελευθερωτή, έναν άνθρωποι που θα συγκεντρώνει πολιτική δύναμη, στρατιωτική εξουσία και όλα αυτά συνοδευόμενα από τέλεια θρησκευτική πειθαρχία. Δεν περιμένουν δηλαδή ένα θρησκευτικό ηγέτη αλλά έναν επίγειο ηγέτη που θα τους ανυψώσει σαν έθνος που αν χρειαστεί θα πολεμήσει. Δηλαδή στους Εβραίους ταιριάζει σαν Μεσσίας ένας άνθρωπος σαν τον Μέγα Αλέξανδρο κι όχι ένας άνθρωπος σαν τον Δαλάι Λάμα ή τον Κομφούκιο.
Άλλωστε αυτό φαίνεται και στους Ευαγγελιστές που ακόμα και οι αυτοί είχαν την ίδια αντίληψη για τον Μεσσία. Ας μην ξεχνάμε ότι ζήτησαν από τον Ιησού πρωτοκαθεδρίες, γιατί νόμιζαν ότι θα μπει στα Ιεροσόλυμα και θα κάτσει βασιλιάς υποτάσσοντας τους Ρωμαίους. Όμως η προσδοκία τους για τον Μεσσία τους δεν σταματά εδώ, αλλά επεκτείνεται και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δηλαδή δεν τους αρκεί να ιδρύσουν ένα δικό τους αυτόνομο βασίλειο αλλά επιθυμούν ο Μεσσίας τους να γίνει κυρίαρχος όλου του κόσμου και αυτοί να απολαύσουν του να είναι το ανώτερο και το αγαπημένο έθνος του «Θεού».

Έχει πολύ ενδιαφέρον να ψάξουμε πιο πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης διαθέτει όλα αυτά τα προσόντα που απαιτούν οι Εβραίοι να συγκεντρώνει ο Μεσσίας τους. Κάποιος από τους Προφήτες δεν είναι διότι αυτοί είχαν μόνο θρησκευτική αποστολή και δεν ανακατευόντουσαν με την πολιτική και την εξουσία. Μεγάλες προσωπικότητες που είχαν ρόλο αρχηγού και ηγέτη του λαού, βασιλιά, θρησκευτικού ηγέτη και με στρατιωτικές ικανότητες είναι λίγοι και είναι οι έξης. Ο Μωυσής, ο Δαβίδ, ο Σολομώντας, ο Αβραάμ. Όμως κανένας από αυτούς δεν είχε εμβέλεια επιρροής μεγαλύτερη από τα διοικητικά όρια του Ισραήλ και των γύρω από αυτό χωρών. Λείπει δηλαδή από τα πρόσωπα της Παλαιάς Διαθήκης η παγκοσμιότητα της εξουσίας τους.
Μόνο ένα πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης συγκεντρώνει σχεδόν όλα τα προσόντα που έχουν προτάξει οι Εβραίοι σαν χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ο Μεσσίας. Μόνο ένας είχε παγκόσμια εξουσία, μόνο ένας συγκέντρωσε τα πλούτη όλου του κόσμου, μόνο ένας είχε επίσης και σοφία και ηθική, μόνο ένας διάθετε επίσης το προσόν να τον έχουν προσκυνήσει όλες οι φυλές του Ισραήλ, μόνο ένας επίσης είχε το προσόν να θεωρείται ο σωτήρας του Ισραήλ και μόνο ένας είναι αυτός που διαθέτει όλα αυτά συν το όνομά του να δηλώνει την τελειότητά του. Και κάτι ακόμα είναι ο μόνος στα μάτια των Εβραίων και το τονίζω αυτό στα μάτια των Εβραίων και στα δικά μας μάτια, που είναι προφητευμένο για αυτόν στα έσχατα χρόνια ότι θα είναι ισχυρός, ότι θα συντριβούν οι εχθροί του, ότι ο Θεός θα του δώσει ευλογία και για τον ουρανό και για όλη την γη, μια ευλογία που θα είναι παντοτινή. Αυτός λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Πάγκαλο Ιωσήφ που τιμά η Εκκλησία μας την Μεγάλη Δευτέρα.
Ας τα δούμε πιο αναλυτικά. Σύμφωνα με τον Εβραϊκό νόμο για να μπορεί να διδάξει κάποιος σε θρησκευτικό και σε πολιτικό επίπεδο πρέπει να κλείσει το τριακοστό έτος κάτι που σεβάστηκε και ο Ιησούς Χριστός. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που λέμε εξαρχής ότι ο Αντίχριστος εφόσον γεννήθηκε το 1983 θα ξεκινήσει την επίσημη παγκόσμια πορεία του όταν κλείσει τριάντα έτη ζωής δηλαδή το 2013, όπως και πράγματι έγινε με τον Snowden, ο οποίος έκλεισε τριάντα έτη τον Ιούνιο του 2013. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τον Ιωσήφ τον Πάγκαλο τον έναν εκ τους 12 υιούς του Ιακώβ (ο Ιακώβ ονομάστηκε από τον Θεό Ισραήλ κάτι πολύ σημαντικό για την μελέτη μας). Ζούσε φυλακισμένος του Φαραώ και μόλις συμπλήρωσε 30 έτη παρουσιάστηκε  μπροστά του κ αι του ερμήνευσε το όνειρο, γεγονός που τον ανέδειξε και μεγάλο και τρανό.
Γένεσις μα΄ 46 ᾿Ιωσὴφ δὲ ἦν ἐτῶν τριάκοντα, ὅτε ἔστη ἐναντίον Φαραὼ βασιλέως Αἰγύπτου. ᾿Εξῆλθε δὲ ᾿Ιωσὴφ ἀπὸ προσώπου Φαραώ, καὶ διῆλθε πᾶσαν γῆν Αἰγύπτου.
Όπως όλοι γνωρίζουμε μετά από αυτό ο Φαραώ κατέστησε τον Ιωσήφ αρχηγό σε ότι βρώσιμο διέθετε η Αίγυπτος, η πιο πλούσια, η πιο μεγάλη και πιο δυνατή χώρα του τότε κόσμου. Ο Ιωσήφ έγινε ο πιο δυνατός άνθρωπος μετά τον Φαραώ και όλος ο κόσμος στην κυριολεξία πήγαινε στην Αίγυπτο για να αγοράσει σιτάρι και τα υπόλοιπα αγαθά που διέθετε. Και ο λόγος που η Αίγυπτος διέθετε απόθεμα ήταν η ερμηνεία του ονείρου του Φαραώ από τον Ιωσήφ και φυσικά η καλή  και  άριστη διαχείριση που έκανε τα 7 έτη της αφθονίας. Έτσι ο Ιωσήφ έγινε ο παγκόσμιος διαχειριστής των βρώσιμων αγαθών.
Γένεσις μα΄  57 καὶ πᾶσαι αἱ χῶραι ἦλθον εἰς Αἴγυπτον ἀγοράζειν πρὸς ᾿Ιωσήφ· ἐπεκράτησε γὰρ ὁ λιμὸς ἐν πάσῃ τῇ γῇ.
Γένεσις μβ΄  6 ᾿Ιωσὴφ δὲ ἦν ὁ ἄρχων τῆς γῆς, οὗτος ἐπώλει παντὶ τῷ λαῷ τῆς γῆς· ἐλθόντες δὲ οἱ ἀδελφοὶ ᾿Ιωσὴφ προσεκύνησαν αὐτῷ ἐπὶ πρόσωπον ἐπὶ τὴν γῆν. 

Βλέπουμε με αποδείξεις από την Αγία Γραφή πως ο Ιωσήφ ήταν ο άρχων της γης εκείνη την εποχή και πως τον προσκύνησε όλο το Ισραήλ. Είναι το μόνο πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης που χαίρει της αποδοχής όλων των φυλών του Ισραήλ.  
Πριν συνεχίσω θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ ότι με αυτά που γράφουμε δεν μειώνουμε τον μεγάλο αυτόν Προφήτη και γενάρχη της Παλαιάς Διαθήκης. Ο Ιωσήφ ο Πάγκαλος θεωρείτε Άγιος και μεγάλη προσωπικότητα από την Εκκλησία μας, διότι ήταν δίκαιος, σοφός και με αγάπη προς τον Θεό και σύμφωνα με τους Αγίους λειτουργεί και σαν προτύπωση του Ιησού. Όμως είπαμε και πιο πάνω πρέπει να σκεφτούμε σαν Εβραίοι και όχι σαν χριστιανοί για να αντιληφθούμε ποιος από τους πρωταγωνιστές της Παλαιάς Διαθήκης συγκεντρώνει τα προσόντα του Μεσσία των Εβραίων.

Στο κεφάλαιο μζ΄ της Γένεσις στους στίχους 13-25 φαίνεται ότι ο Ιωσήφ συγκέντρωσε τον πλούτο «όλου» του κόσμου. Στην αρχή όλο το χρήμα διότι πήγαιναν από παντού και αγόραζαν με χρήματα. Στην συνέχεια όταν τελείωσαν τα χρήματα αγόραζαν εις είδος, δηλαδή πούλαγαν τα ζώα τους και αγόραζαν αγαθά και ψωμί. Κάποτε τελείωσαν και τα ζώα και τότε ο Ιωσήφ τους είπε να δώσουν τα χωράφια τους. Στο τέλος συγκέντρωσε όλο τον πλούτο της Αιγύπτου στον Φαραώ και  τότε έδωσε στον κόσμο σπόρο να φυτέψει και τους ζήτησε το ένα πέμπτο και τα υπόλοιπα τα χάρισε στον κόσμο. Και μετά φυσικά ο κόσμος τον ευχαριστούσε. Έτσι ακριβώς θα γίνει και με τον Αντίχριστο, θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο. Φυσικά δεν θα τον συγκεντρώσει όπως ο δίκαιος και σοφός Ιωσήφ, αλλά θα του τον συγκεντρώσει το αντίχριστο σύστημα και θα του τον προσφέρει και μετά ο κόσμος θα τον ευχαριστεί για τις παροχές που θα του  δίνει. 
Επίσης ο Ιωσήφ έσωσε το Ισραήλ μιας ακόμα και μεταφορικά εφόσον ο Ιακώβ είναι ο Ισραήλ σώθηκε από τον Ιωσήφ με την κάθοδό του στην Αίγυπτο όπου έζησε υπό την προστασία του Ιωσήφ. Έτσι έστω και τυπικά ο Ιωσήφ έσωσε όλο το Ισραήλ. Διότι εάν δεν ήταν ο ευνοούμενος του Φαραώ ίσως το γένος των Εβραίων να είχε άλλη κατάληξη, μετά την επταετή περίοδο των παγκοσμίων στερήσεων.
Και τώρα το πιο συγκλονιστικό σημάδι που δείχνει την σπουδαιότητα αυτού του ονόματος όπου σαφέστατα έχει Μεσσιανική αξία ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.  Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ισραήλ, δηλαδή ο Ιακώβ, πριν πεθάνει φώναξε και τα 12 παιδιά του, τις επερχόμενες 12 φυλές του Ισραήλ, ώστε να τους αναγγείλει τι θα συμβεί σε αυτούς και γενικά ποια θα είναι η  κατάληξή τους, του καθένας χωριστά.
Γένεσις μθ΄  ΕΚΑΛΕΣΕ δὲ ᾿Ιακὼβ τοὺς υἱοὺς αὐτοῦ καὶ εἶπεν αὐτοῖς· συνάχθητε, ἵνα ἀναγγείλω ὑμῖν, τί ἀπαντήσει ὑμῖν ἐπ᾿ ἐσχάτων τῶν ἡμερῶν· 2 ἀθροίσθητε καὶ ἀκούσατέ μου, υἱοὶ ᾿Ιακώβ, ἀκούσατε ᾿Ισραὴλ τοῦ πατρὸς ὑμῶν.
Εδώ λοιπόν μιλώντας στον Ιούδα προφητεύει ότι από την γενιά του θα προέλθει ο Υιός και Λόγος του Θεού. Μιλώντας στον Δαν ξέρουμε όλοι ότι προφητεύει πως απόγονός του θα είναι ο Αντίχριστος. Πιο συγκεκριμένα από τα 12 παιδιά στα έξι αναφέρεται με χείριστα λόγια (Ρουβήν, Συμεών, Λευΐ, Δαν, Γαδ, Βενιαμήν). Σε τέσσερα από αυτά κάνει απλή αναφορά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο (Ζαβουλών, Ισσάχαρ, Νεφθαλείμ, Ασήρ). Και περισσεύουν δύο ο Ιούδας και ο Ιωσήφ. Στον Ιούδας αφιερώνονται πέντε στίχοι (8-12) και προφητεύεται η καταγωγή του Θεανθρώπου Ιησού. Ακριβώς με το ίδιο μεγαλείο και με 5 στίχους επίσης (22-26) αναφέρεται με φοβερή ευλογία και υπέροχα λόγια για την κατάληξη της φυλής του Ιωσήφ. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΙΟΥΔΑ-ΙΩΣΗΦ, ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ, ΕΙΠΑΜΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΡΑ=ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΣ=ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ=ΤΑ ΙΕΡΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ). Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Ιωσήφ θα είναι αυξημένος  και ανίκητος ενώπιων των εχθρών του, όσοι του επιτεθούν θα κατατροπωθούν. Ο Θεός θα τον βοηθήσει και θα τον ευλογήσει σε όλα και στον ουρανό και στην γη, και η ευλογία αυτή θα είναι παντοτινή.  Και κάτι πολύ σημαντικό ότι η ευλογία του Ιωσήφ θα μεταδίδεται και όσους τον ακολουθούν. Πραγματικά φοβερά λόγια που ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του Μεσσία.
Και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με του τι σημαίνει το όνομα
Ιωσήφ = αυτός που ο Θεός τον έπλασε τέλειο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΙΩΣΗΦ.

Ας συνεχίσουμε για λίγο ακόμα του  να είμαστε Εβραίοι μελετητές και ας δούμε τι λέει η Καμπάλα για το θέμα του Μεσσία και γενικότερα περί «πνευματικών» θεμάτων. Και για να σας βοηθήσω δεν θα σας αναγκάσω να αγοράσετε την μετάφραση της Εβραϊκής Καμπάλας απλά δείτε ένα site http://kabbalahsecrets.com/.
Το φοβερό είναι ότι οι Καμπαλιστές δίνουν ως έτος της τελικής παρουσίας του Μεσσία τους, ποιο λέτε; το 2018! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτό που μετρά όμως είναι η εξήγηση που δίνουν για αυτό.
Πάμε λοιπόν και προσέξτε πολύ σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Οι Εβραίοι έχουν το εξής πιστεύο και την εξής θεωρία ότι η ζωή θα κρατήσει 6000 χρόνια με την μορφή που την ζούμε τώρα, και αυτό γιατί ο Θεός έκανε 6 ημέρες να δημιουργήσει τον κόσμο, άρα και η επίγεια ζωή θα κρατήσει 6000 χρόνια, μετά θα έρθει η μεσσιανική περίοδο (=Μεσσίας, Γ΄ Ναός κ.λπ.). Όμως σύμφωνα με τους Καμπαλιστές δεν θα γίνει ακριβώς έτσι, αλλά η αυστηρή Μεσσιανική  περίοδος θα ξεκινήσει το 2018 (5778 με την δική τους αρίθμηση), δηλαδή 222 χρόνια πιο νωρίς.
Οι έξι πρώτοι στίχοι της εβραϊκής βίβλου ξεκινάνε με το γράμμα άλφα. Το άλφα στην Εβραϊκή γλώσσα συμβολίζει τον αριθμό 1000. Εξού και τα 6000 έτη πριν έρθει η Μεσσιανική περίοδος. Ο λεξάριθμος του άλφα στα Εβραϊκά είναι 111. Το νούμερο 111 έχει εσχατολογική αξία για τους Εβραίους διότι συμβολίζει την αρχή των πάντων και τον «Θεό» τους.
Έτσι λοιπόν στην Καμπάλα αναφέρουν πως το νούμερο 222 (=2 x111) είναι η αρχή όλης της ευλογίας όχι μόνο γιατί 222 =111x2, αλλά και γιατί ο λεξάριθμος της λέξης bechor= πρωτότοκος και εκλεκτός είναι επίσης 222. Όπως γνωρίζουμε για τους Εβραίους ο πρωτότοκος και τα πρωτοτόκια έχουν ύψιστη σημασία και σημαίνει ευλογία και η αρχή των πάντων, και δεν είναι τυχαίο που για αυτούς ο εκλεκτός έχει συνώνυμο του τον πρωτότοκο.
Έτσι  λοιπόν ο εκλεκτός που φέρει μαζί του την ευλογία των πρωτοτοκίων έχει λεξάριθμο 222. Δηλαδή ο εκλεκτός έχει διπλή υπόσταση, είναι ο εκλεκτός και έχει και τα πρωτοτόκια, άρα έχει δύο φορές της ευλογία της αρχής. Αρχή=111, δύο φορές η αρχή  = 2x111=222, επίσης εκλεκτός/πρωτότοτκος=222. Αυτό λοιπόν δεν το θεωρούν τυχαίο οι Εβραίοι και γι’ αυτό δηλώνουν πως το νούμερο 222 είναι η πηγή όλων των ευλογιών και το μέσο που θα τους οδηγήσει εκεί.
 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'
Ας κάνουμε λοιπόν ότι μας λέει η Αποκάλυψη και ας δούμε πόσο μας κάνει σε αναλογία γραμμάτων, δηλαδή να βρούμε τον λεξάριθμο του πλήρους ονόματος του Αντίχριστου, έτσι όπως ο ίδιος γράφει το όνομά του:
Edward Joseph Snoeden = 222 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα αν κάποιος επιμένει ακόμα στις συμπτώσεις, δικαίωμά του, εγώ πάντως θα διαφωνήσω και νομίζω ότι είναι ολοφάνερο ότι ένας μελετημένος Εβραίος καταλαβαίνει αμέσως ότι ο Snowden είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας τους. Ας έρθουμε όμως και στο περίφημο 666. Πριν όμως το αναλύσουμε ας δούμε για πιο λόγο ο Ιωάννης ο Θεολόγος αναφέρει ότι χρειάζεται σοφία για να βρεις τον αριθμό 666.
Σύμφωνα με τους Πατέρες ο Διάβολος είναι πιο έξυπνος από τον πιο έξυπνο άνθρωπο, πιο πονηρός και πιο πανούργος από όσο είναι όλοι οι άνθρωποι μαζί. Φανταστείτε ότι έχει τόσο πανουργία και πονηριά που την στιγμή που ήταν στον σταυρό ο Ιησούς έκανε τους στρατιώτες να πουν: εάν όντως είσαι  ο Υιός του Θεού κατέβα από τον σταυρό και τον εαυτό σου να σώσεις και όλους εμάς να κάνεις να σε πιστέψουμε…». Ένα πολύ καλό και πιστικό επιχείρημα για να πιστέψουν όντως οι πάντες, παρευρισκόμενοι και μη. Εάν όμως ο Χριστός κατέβαινε από τον σταυρό δεν θα ολοκληρωνόταν η αποστολή του που ήταν να κατέβει στον Άδη και να νικήσει τον θάνατο και να χαρίσει σε όλους την αιώνια ζωή και την Ανάσταση. Άλλο παράδειγμα: Εάν έχετε προσέξει στην αγιογραφία της Γεννήσεως δείχνει πιο πέρα από την φάτνη τον Ιωσήφ να συνομιλεί με έναν γέρο. Ο γέρος αυτός είναι ο Διάβολος ο οποίος προσπαθεί να σπείρει την αμφιβολία στον Ιωσήφ για την αγνότητα της Μαρίας ώστε να την διώξει με όλες τις συνέπειες. Βλέπουμε πως ο Διάβολος δεν το βάζει ποτέ κάτω και πάντα προσπαθεί με όλην την εξυπνάδα, την πανουργία και τους υποχθόνιους τρόπους που καλά γνωρίζει, να καταστρέψει το σχέδιο του Θεού για την σωτηρία του ανθρώπου. Έτσι λοιπόν ο Ιωάννης προσπαθεί να μας τον δείξει με σοφό τρόπο χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του, διότι τότε ο Διάβολος θα του άλλαζε το όνομα. Προσπαθεί να μας τον δείξει με αριθμό, αλλά όχι με τον πραγματικό αριθμό του διότι και τότε ο Διάβολος θα τον άλλαζε. Θεωρείται ποτέ δυνατόν ο διαβολές τώρα που παίζει το τελευταίο χαρτί του να μην βάλει όλες του τις δυνάμεις για να προστατέψει τον Αντίχριστο και το σχέδιο του να πλανήσει ει δυνατόν όλες τις ψυχές του κόσμου και να τις παρασύρει μαζί του;;; 
Ας δούμε τώρα πως προκύπτει το 666. Πρέπει να προσέξουμε πως ο Ιωάννης μας περιγράφει τον Αντίχριστο, αλλά και τον τρόπο που ο Θείος Παύλος ομιλεί περί αυτού. Πάμε πρώτα στην Αποκάλυψη κεφάλαιο ιγ΄ στίχο 17
 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ
 και στίχος 18
 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'
Και ο Απόστολος Παύλος στην Β΄ προς Θεσσαλονικείς επιστολή κεφάλαιο β΄ στίχο 3
 μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας,
στίχο 6
καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ· 
και στίχο 8
 καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος, ὃν ὁ Κύριος ἀναλώσει τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ καὶ καταργήσει τῇ ἐπιφανείᾳ τῆς παρουσίας αὐτοῦ· 


Βλέπουμε τον Ιωάννη τον Θεολόγο όταν ομιλεί για το χάραγμα να αναφέρεται σε αυτό με τρεις διαφορετικούς τρόπους; Χάραγμα, όνομα, αριθμός
Όταν ομιλεί για τον αριθμό του Αντίχριστου να αναφέρεται τρεις φορές σε αυτόν μέσα στον ίδιο στίχο.
Το ίδιο κάνει και ο Απόστολος, τρεις φορές αναφέρει την ίδια λέξη, που έχει να κάνει με την εμφάνιση του Αντίχριστου.
Γιατί άραγε;;;!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 222 καταλαβαίνουμε γιατί  αυτή η επιμονή στην τριαδική επανάληψη των λέξεων. ΔΙΟΤΙ
222+222+222=666    όπως καταλήγει και ο Ιωάννης ο Θεολόγος.

Δηλαδή, πρώτα μας λέει να βρούμε τον αριθμό του ονόματός του 222 και στην συνέχεια μας λέει τι να κάνουμε με αυτόν τον αριθμό. Να τον υπολογίσουμε τρεις φορές, δηλαδή 666 όπως μας επιβεβαιώνει και ο ίδιος. 

Και κάτι εξίσου σημαντικό. Ο Απόστολος Παύλος όταν ομιλεί περί την εμφάνιση του Αντίχριστου αναφέρει καθαρά πιο καθαρά δεν γίνεται. Ο Αντίχριστος θα αποκαλυφθεί δεν θα ανακαλυφθεί και μάλιστα όπως λέει στον στίχο 6 θα αποκαλύψει τον εαυτό του σε αυστηρά προκαθορισμένο χρόνο. Σε αυτό συμφωνούν και οι Άγιοι οι οποίοι αναφέρουν κατηγορηματικά ότι η ανάδειξή του θα επιτελείται με απόλυτη μυστικότητα και κανείς δεν θα ξέρει τίποτα. Δεν είναι λογικό να γνωρίζει κάποιος, ο διάβολος τον προφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού και θα τον εμφανίσει από το πουθενά ώστε να μην μπορεί να τον ενοχλήσει και να τον εμποδίσει κανείς. Εάν τον γνωρίζαμε από πριν δεν θα υπήρξε νόημα της έγκαιρης ενημέρωσης από τον Θεό. Εξάλλου και στην Αποκάλυψη στο ιγ΄ κεφάλαιο ο Θεός αναφέρει μέσω του Ιωάννη ότι θα τον καταλάβουμε μετά τα θαύματα που θα επιτελέσει ο Ψευδοπροφήτης και όταν έρθει το σφράγισμα. Ακόμα και στα Ευαγγέλια ο Ιησούς μας "διατάζει" να προσέξουμε τα σημάδια δηλαδή να επαγρυπνούμε και να έχουμε το νους μας όταν τα δούμε. Δηλαδή θα προσέξουμε τα σημεία των καιρών κι όχι το πρόσωπό του. Είναι πολύ σημαντικό. Αλλιώς ο Ιησούς θα έλεγε όταν τον δείτε να ξέρετε ότι εγγύς εστί επί θύρας. Όμως το εγγύς εστί επί θύρας αναφέρεται στα σημεία των καιρών κι όχι σε πρόσωπο.
Εάν γνωρίζαμε το πρόσωπο του Αντίχριστου συγκεκριμένα από το 1995 που διάφοροι κυρίως ξένοι {καθολικοί και προτεστάντες} ομιλούν για τον γιο του Ρότσιλ και τον πρίγκηπα της Αγγλίας τον Ουίλιαμ εάν επαναλαμβάνω γνωρίζαμε τον Αντίχριστο 18 χρόνια πριν αρχίσει το έργο του τότε προς τι αυτό που αναφέρει η Αγία Γραφεί και οι Άγιοί μας για την μεγαλύτερη πλάνη όλων των εποχών. Τότε δεν θα υπήρχε πλάνη αλλά όλα θα ήταν εύκολα. Βλέπετε δεν συνάδει η γνώση του προσώπου του Αντίχριστου με την μεγαλύτερη πλάνη και με το να πλανηθούν και οι εκλεκτοί, τότε θα ταίριαζε να πλανηθούν οι χαζοί και οι ανυπάκουοι.
Κάποιοι από αυτούς που στηρίζουν την άποψη του Ουίλιαμ και του Ρότσιλ είναι βαλτοί από τα όργανα του Αντίχριστου να μας πλανήσουν. Εάν γνωρίζανε το πρόσωπο του Αντίχριστου τότε θα γνωρίζανε και τον χρόνο εμφάνισής του ως παγκόσμιου ηγέτη αλλά και τον χρόνο της Β΄Παρουσίας και δεν θα λένε αυτό που λένε, ότι δεν ξέρουμε ακριβώς. Δεν θα σιωπούσαν και το κυριότερο δεν θα επέμεναν στο να μην μιλάνε και να μην φωνάζουν για την ιδιότητά του αλλά να περιμένουμε να κάνει την κίνησή του. 
ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΙΛΙΑΜ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΚΑΚΟ. ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. 
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ. ΜΩΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
Ο λόγος που είμαι επιθετικός και αγενής είναι ο εξής. Έχω δεχτεί επίθεση και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έχω μία γνώμη, είναι δικαίωμά μου να το πω και όπως βλέπεται το στηρίζω με επιχειρήματα. Τώρα εάν κάνω λάθος σε λίγο χρόνο θα φανεί, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Εάν όντως ο Οιίλιαμ ή κάπποιος άλλος είναι ο Αντίχριστος θα ταχθώ στο πλάι αυτού, όποιος κι αν είναι αυτός που θα τον δείξει, θα του ζητήσω συγνώμη για το λάθος μου που τον κατηγόρησα. Έτσι ενεργεί κάποιος ο οποίος θέλει να αντιδράσει στο σχέδιο του Διαβόλου.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο SNOWDEN ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.


Αποκάλυψη κεφάλαιο ια΄ στίχος 8
 καὶ τὸ πτῶμα αὐτῶν ἐπὶ τῆς πλατείας τῆς πόλεως τῆς μεγάλης, ἥτις καλεῖται πνευματικῶς Σόδομα καὶ Αἴγυπτος, ὅπου καὶ ὁ Κύριος αὐτῶν ἐσταυρώθη. 
Λουκάς κεφάλαιο 17
  20 Ἐπερωτηθεὶς δὲ ὑπὸ τῶν Φαρισαίων πότε ἔρχεται ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ, ἀπεκρίθη αὐτοῖς καὶ εἶπεν· Οὐκ ἔρχεται ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ μετὰ παρατηρήσεως, ............ 28 ὁμοίως καὶ ὡς ἐγένετο ἐν ταῖς ἡμέραις Λώτ· ἤσθιον, ἔπινον, ἠγόραζον, ἐπώλουν, ἐφύτευον, ᾠκοδόμουν· 29 ᾗ δὲ ἡμέρᾳ ἐξῆλθε Λὼτ ἀπὸ Σοδόμων, ἔβρεξε πῦρ καὶ θεῖον ἀπ' οὐρανοῦ καὶ ἀπώλεσεν ἅπαντας. 30 κατὰ τὰ αὐτὰ ἔσται ᾗ ἡμέρᾳ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἀποκαλύπτεται.  
Στο συγκεκριμένο χωρίο της Αποκαλύψεως ο Ιωάννης αναφέρεται στον θάνατο των δύο μαρτύρων που θα στείλει ο Θεός στα χρόνια του Αντίχριστου. Συγκεκριμένα στον τόπο που θα επιτελεστεί ο θάνατός τους, και αυτός θα είναι η πλατεία μιας πόλης. Αυτή η πόλη πνευματικά καλείται Σόδομα και Αίγυπτος και επειδή αυτό είναι μπερδεμένο ο Ιωάννης το αποσαφηνίζει και μας λέει ότι θα γίνει στην πόλη που ο Κύριός μας σταυρώθηκε, δηλαδή στα Ιεροσόλυμα. Για ποιο λόγο όμως ο Ιωάννης να αναφέρει τα Σόδομα;
Στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο καταλαβαίνουμε τον λόγο. Όταν ο Ιησούς ρωτάτε από τους Φαρισαίους για την Βασιλεία των ουρανών, αναφέρεται ξεκάθαρα στον Λώτ και στον τρόπο που έφυγε από την πόλη του τα Σόδομα. Μόλις έφυγε ο Λωτ από την πόλη ήρθε η οργή του Θεού. Όμως ο Λωτ δεν έφυγε μόνος και κυρίως δεν έφυγε αβοήθητος !!!! Έφυγε με την βοήθεια δύο αγγέλων που του έστειλε ο Θεός. Γι’ αυτό λοιπόν ο Ιωάννης αναφέρει τα Σόδομα, αυτοί οι δύο μάρτυρες που θα στείλει ο Θεός τα χρονιά του Αντίχριστου θα παίξουν τον ρόλο αυτό. Θα βοηθήσουν τους ανθρώπους κυρίως υποδεικνύοντας τον Αντίχριστο και λιγότερο με το τι πρέπει να κάνουν. Διότι αδέλφιά μου γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, από τον Ιωάννη τον Θεολόγο και από τους Αγίους μας, δεν πρέπει να σφραγιστούμε και να φύγουμε στα όρη (ή όπου  έχει ταχθεί στον καθένα από εμάς να πάει) και να κρυφτούμε μέχρι να έρθει η στιγμή της Δευτέρας Παρουσίας, και να είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός δεν θα μας αφήσει αβοήθητους.

Τώρα έρχεται το ερώτημα της Αιγύπτου. Ο Λωτ αναφέρεται διότι είχε την βοήθεια δύο αντρών. Και εμείς στα έσχατα χρόνια όμοιος θα έχουμε την βοήθεια των δύο μαρτύρων του Θεού. Η Αίγυπτος που κολλάει όμως;;!! ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;;; Διότι ο Ιωάννης το λέει, θα σας μιλήσω πνευματικά: τα Σόδομα τα αναφέρω για να συσχετίσω τους δύο μάρτυρες του Θεού που θα σκοτώσει ο Αντίχριστος με την βοήθεια που είχε ο Λωτ. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος των δύο αυτών ανθρώπων;; Θα υποδεικνύουν τον Αντίχριστο. Μήπως ο Αντίχριστος θα έχει σχέση με την Αίγυπτο;;  ΠΑΝΤΩΣ το Εβραϊκό όνομα του Αντίχριστου, ΙΩΣΗΦ έχει σχέση με την Αίγυπτο. 


  01-02-2014 και η παγκόσμισ συνωμοσία για την ανάδειξη του Snowden συνεχίζεται. Προτάθηκε για το Νόμπελ ειρήνης διότι με τις ενέργειες του έκανε τον κόσμο πιο ασφαλή. Δηλαδή αδέλφια μου εκτός όλων των άλλων μας λένε στα μούτρα "είστε χαζοί". Από την σύγχρονη ιστορία έχουν περάσει τόσοι πραγματικά σωστοί άνθρωποι οι οποίοι δολοφονήθηκαν επειδή τόλμησαν να τα βάλουν με το κατεστημένο. Και τώρα προσπαθούν να πείσουν όλον τον κόσμο ότι υπάρχει ένας παγκόσμιος ήρωας ο οποίος έχει ήδη αλλάξει το ρουν των γεγονότων και η παγκόσμια παρακολούθηση έχει περιοριστεί και ότι όλοι ζούμε με περισσότερη ασφάλεια χάρη σε αυτόν. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να πιστεύει αυτό το παραμύθι. Αυτή η ύποπτη ανάδειξη ενός ψεύτικου και φτιαχτού ήρωα συνεχίζεται καθημερινά και επαναλαμβάνω κάθε τι που αναφέρεται σε αυτόν είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πλέον να ψάχνουμε για να βρούμε κάτι, σε λίγο θα έρχεται μόνος του και θα μας χτυπά την πόρτα. Η ώρα του έρχεται και είναι ο Οκτώβρης του 2014. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ώρα του αγώνα είναι πολύ κοντά, τα γεγονότα θα τρέξουν τόσο γρήγορα που θα βρεθούμε στο σφράγισμα χωρίς να το καταλάβουμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
  Αδέλφια μου, βρισκόμαστε στην πρώτη βδομάδα του 2014 και ο Edward Joseph Snowden έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2013 ημέρα Τετάρτη. Βγήκε στο κανάλι 4 της Βρετανίας και έστειλε μήνυμα προσωπικής ελευθερίας προς τον Βρετανικό λαό και κατ' επέκταση σε όλον τον κόσμο, μιας και το ολιγόλεπτο αυτό video μεταδόθηκε από το CCN και τις περισσότερες τηλεοράσεις του κόσμου, μέσε σε αυτές φυσικά και από τα δικά μας Ελληνικά κανάλια. Ο "κύριος" αυτός προβάλλεται ήδη σαν ο θιασώτης της ατομικής, προσωπικής και ιδιωτικής ελευθερίας όλων μας. Έρχεται ως σαν μετά Χριστό προφήτης να μας πει ότι όλοι μας παρακολουθούμαστε, λες και δεν το γνωρίζαμε. Έρχεται να κατηγορήσει τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ότι παρακολουθούν όλον τον κόσμο, λες και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν το κάνει, λες και είναι η μοναδική κυβέρνηση του κόσμου που παρακολουθεί τους πολίτες της. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του διαβόλου, του πνευματικού του πατέρα δηλαδή. Και επειδή τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν γίνεται τυχαία, η πρώτη του επίσημη πλέον εμφάνιση κι όχι σαν κυνηγημένου και επικηρυγμένου που ήταν τους έξι προηγούμενους μήνες, έγινε ημέρα Τετάρτη και Χριστούγεννα. Ήρθε ο τέλειος συνεργάτης του διαβόλου την ημέρα της Θείας Γέννησης να αμαυρώσει την ενσάρκωση του Θείου Λόγου, και συμβολικά ημέρα Τετάρτη που είναι η μέρα που προδόθηκε ο Κύριός μας από τον Ιούδα και γι' αυτό άλλωστε κάνουμε νηστεία αυτήν την ημέρα. Θυμηθείτε ότι από εδώ και στο εξής θα κάνει όλο και περισσότερες παγκοσμίου πάντα εμβέλειας εμφανίσεις και θα προβάλλεται ως το καλό παιδί που μιλά για την ατομική ελευθερία. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι τυχαίο που το θέμα που επέλεξε ο ίδιος ο διάβολος μέσω του Αντιχρίστου αφορά στην ατομική ελευθερία. Θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με την παγκόσμια οικονομική κρίση και μέσω προτάσεων να οδηγήσει στην έξοδο από αυτήν και αυτόματα θα γινόταν ήρωας όλων των λαών, θα μπορούσε να μιλήσει για την ειρήνη και λύσει χρόνια προβλήματα, όπως το Μεσανατολικό, το Κυπριακό κ.α. και πάλι θα αναγνωριζόταν ως σπουδαίο πρόσωπο. Όμως θίγει το θέμα της ατομικής ελευθερίας όπως πάντα κάνει ο διάβολος για να ρίξει τα δίχτυα του στον άνθρωπο. ΑΝ έχετε προσέξει όλοι οι σατανιστές λένε πάντα το ίδιο: ο Διάβολος δεν είναι σαν τον Θεό, αφήνει τον άνθρωπο ελεύθερο χωρίς να του δημιουργεί τύψεις, χωρίς να τον ελέγχει για τις πράξεις του, χωρίς να του βάζει περιορισμούς και απαγορευτικά, ο διάβολος αφήνει τους "πιστούς" του ελεύθερους να ζουν όπως θέλουν αυτοί χωρίς νηστείες, προσευχές και υποδείξεις στον τρόπο ζωής τους και πάνω από όλα χωρίς να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε βλέπει πάντα το "μάτι" του Θεού σε κάθε σου κίνηση και να σε υποβάλλει σε φόβο μην κάνεις κάτι και σε κρίνει με την αυστηρότητά Του. Αυτό λοιπόν έρχεται τώρα ο Snowden-Αντίχριστος να μας διδάξει ότι πρέπει να είμαστε ελεύθερη στην καθημερινή μας ζωή. Το επόμενο βήμα του θα είναι να παραστεί και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και μετά από αυτό θα του συμβεί αυτό που αναφέρεται στην Αποκάλυψη για την πληγή της μάχαιρας και την υποτιθέμενη "ανάσταση-γιατρειά". Αδέλφια σας προτρέπω να διαδίδεται το γεγονός της πρώτης επίσημης παρουσίας του Αντίχριστου στις 25 Δεκεμβρίου του 2013 και να μην φοβάστε, ήδη ο Θεός κολόβωσε τα χρόνια και δεν θα έχουμε εφταετία όπως αναφέρουμε αρκετοί από τους Αγίους μας. Άρχισε η ώρα του αγώνα, όσο πιο νωρίς το φωνάξουμε ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος τόσο πιο πιστευτή θα γίνουμε. Τώρα πρέπει να φωνάξουμε που ακόμα δεν έχει γίνει αγαπητός και αποδεκτός από όλους, τώρα πρέπει να τον υποδείξουμε, γιατί όταν θα είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος θα νομίζουν ότι το κάνουμε από ζήλια, επαναλαμβάνω ΤΩΡΑ που ακόμα είναι νωρίς θα πρέπει να φωνάζουμε για το μέλλον του. Πρέπει να λέμε ότι αυτός που τώρα βλέπεται θα γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης θα κάνει θαύματα και όταν τον δείτε στον παγκόσμιο θρόνο, θυμηθείτε ότι θα θελήσει να τον προσκυνήσετε σαν θεός σας, κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να κάνουμε. Καλό αγώνα, ήρθε η ώρα αδέλφια μου να σβήσουμε αμαρτίες, ήρθε η ώρα να ξεπληρώσουμε το χρέος μας, προς τον Σωτήρα μας και να αγωνιστούμε εμείς γι' αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά δύο αδελφούς μας που με στήριξαν όταν άλλοι με αμφισβήτησαν, που με πίστεψαν όταν άλλοι με υποτίμησαν και που με ενημερώνουν διαρκώς για τα τεκταινόμενα, τα τρέχοντα νέα που μας αφορούν όλους και που παίζουν σημαντικό ρόλο στην σωτηρία της ψυχής μας. Αδελφέ Παναγιώτη και αδελφέ Ιωάννη σας ευχαριστώ βαθύτατα και εύχομαι όλοι μας να έχουμε καλό παράδεισο.
  Αδέλφιά μου η ώρα έφτασε είναι Ιούλιος του 2013 και ο Αντίχριστος ο υιός της απωλείας έκανε την δειλή και ταπεινή εμφάνισή του. Ο Edward Joseph Snowden ο υποτιθέμενος εραστής της παγκόσμιας ελευθερίας του λόγου και του δικαιώματος της ιδιωτικότητας δεν είναι άλλος από τον τέλειο συνεργάτου του διαβόλου, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει αρκετή φήμη και σε μερικά μέρη της υδρογείου κάνουν διαδηλώσεις υπέρ του. Προσέχτε μην πλανηθούμε από το αθώο, ταπεινό και δίκαιο παρουσιαστικό του. Θυμηθείτε σύντομα θα γίνει όλο και πιο γνωστό. Προς το παρόν οι ΗΠΑ τον έχουν επικηρύξει και προσπαθεί να βρει πολιτικό άσυλο, ενώ τα κράτη δεν του δίνουν. Μην εκπλαγείτε εάν του το δώσει τελικά το Βατικανό ή το Φανάρι. Οπότε και θα φανεί ποιος θα είναι και ο ψευδοπροφήτης. Σύντομα θα τον κυνηγήσουν και ή θα τον σκοτώσουν και θα "αναστηθεί" ή θα πληγωθεί και θα επιβιώσει. Τα μάτια μας ανοιχτά και να παρακολουθούμε την εξέλιξή του. Γεννήθηκε το 1983 και τώρα τον Ιούνιο που έγινε 30 ετών άρχισε να γίνεται γνωστός σε όλον τον κόσμο. Από το Χονγκ-Κονγκ μέχρι την Λατινική Αμερική και την Ευρώπη-Ρωσία. Επαναλαμβάνω τα μάτια μας ανοιχτά η ώρα έφτασε. Τελευταία πνευματική προσπάθεια διότι ο πόλεμος έφτασε. Διαδώστε το όσο πιο πολύ μπορείτε, έχουμε χρέος να τους ενημερώσουμε όλους και να τον έχουμε σε στενή παρακολούθηση. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!!! Θέλω να συνεχίσω και να σας πω, σχετικά με την ένσταση αρκετών που επικοινώνησαν μαζί μου. Πρώτον πως κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα και δεύτερον γιατί το όνομά του δεν βγάζει 666. Πρώτα θα απαντήσω στο δύσκολο. Το συμπέρασμα στο πως κατέξα σε αυτό το πρόσωπο εκτός από προσωπικό που οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο με βρήκε η πληροφορία, είναι κυρίως ο χρόνος εμφάνισής του στο μέσο του 2013, η ηλικία του (γεννημένος 2013) που συμφωνεί με την θεωρία του πατρός Μαξίμου, ο τρόπος εμφάνισής του, η ιδιότητά του, το ταπεινό του φρόνιμα, οι θυσίες που έκανε και η σιγουριά και η τόλμη του στις συνεντεύξεις που έδωσε. Όλοι περιμέναμε με αγωνία το 2013 για να εμφανιστεί ο Αντίχριστος, εμφανίστηκε λοιπόν ένας άνθρωπος 30άρης γεννημένος το 1983 όπως έχουμε υποστηρίξει και έχουμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα θα είναι το κυριότερο κριτήριο για την αναγνώρισή του. Θα είναι τίμιος, σωστός, συμπαθητικός, ενάρετος, δίκαιος και θα αγωνίζεται για υψηλά ιδανικά ανιδιοτελώς και με γνώμονα το κοινό καλό και τον Θεό! Αυτα ακριβώς συγκεντρώνει ο άνθρωπός μας. Άφησε μια επιτυχημένη καριέρα σε μια δουλειά που πολύ θα ζήλευαν, στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, άφησε μια πλούσια ζωή (με σπίτι στην Χαβάη), άφησε μια όμορφη αρραβωνιαστικιά και όλα αυτά για να υποστηρίξει τον κάθε απλό άνθρωπο που κινδυνεύει από το πανίσχυρο σύστημα παρακολούθησης των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Λες κι εμείς δεν γνωρίζουμε ότι όλα παρακολουθούνται, από κινητά, σταθερά, e-mail, συνομιλίες εντός των οικιών μας κ.λπ. Άφησε τον επίγειο παράδεισο στον οποίο ζούσε κι επικυρήχτηκε και ζει σαν κυνηγημένος και ψάχνει απεγνωσμένα πολιτικό άσυλο, γιατί προτιμά να έχει την συνείδησή του καθαρή και τα ματιά του επίσης καθαρά για να κοιτά τον Θεό!!!! Κι όλα αυτά σχετικά ταπεινά χωρίς να προκαλεί τον πρώτο τίτλο στα ΜΜΕ, αλλά "ταπεινά" σαν όλες τις άλλες ειδήσεις κι όχι σαν κάτι εξαιρετικό, στην αρχή βέβαια διότι έπεται και συνέχεια. Η οποία θα συνεχίσει ταπεινά μέχρι να γίνει το μεγάλο μπαμ με την δολοφονία του ή την απόπειρα σύλληψης ή φόνου του. Όλα αυτά τον καθιστούν ως τον νούμερο ένα ύποπτο και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και να τον παρακολουθούμε ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά του. Δηλαδή να γνωρίζουμε το άμεσο μέλλον του. Ότι δεν θα αποτελέσει κι αυτός μια είδηση που θα περάσει και θα ξεχαστεί, αλλά σταδιακά θα αυξάνει χωρίς να είναι το πρώτο και μεγάλο θέμα, μέχρι όπως είπαμε το μεγάλο μπαμ. Και τώρα το εύκολο. Ο Διάβολος ή Σατανάς ή Πονηρός ή Απατεώνας είναι σύμφωνα με τον Κύριό μας και τους Αγίους μας, όνομα και πράγμα. Είναι πονηρός απατεώνας ο οποίος έχει εξαπατήσει μοναχούς, λαϊκούς, Αγίους, πνευματικούς μετασχηματιζόμενος σε άγγελο φωτός, στην μορφή της Παναγίας μας κ.λπ. Τώρα που όλοι περιμένουμε με την αριθμομηχανή στο χέρι είναι ποτέ δυνατόν να εμφανίσει τον άνθρωπό του και το όνομά του να κάνει 666;;;;!!!! Τότε δεν θα ήταν πονηρός και απατεώνας, αλλά βλάκας και αγαθός. Όμως μόνο αγαθός δεν είναι, ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν φανερώθηκε με την ιδιότητά του ούτε με τον πραγματικό σκοπό του. ΠΑΝΤΑ και επαναλαμβάνω ΠΑΝΤΑ εξαπατά με ψέμα, πλάνη και φαινομενική καλοσύνη για να πετύχει αυτό που θέλει. Είναι ποτέ δυνατόν να εμφανίσει τον τέλειο συνεργάτη του και το όνομά του να κάνει 666!!! Είναι σαν να θέλει να αποτύχει. Τότε τα χρόνια του Αντιχρίστου δεν θα ήταν η πιο μεγάλη πλάνη, αλλά η πιο ολοφάνερη αλήθεια. Το πραγματικό του πρόσωπο δεν το δείχνει ακόμα όπως δεν φανερώνει και το πραγματικό του όνομα, αυτό θα γίνει αργότερα. Εξάλλου ο Ιωάννης ο Θεολόγος το λέει ξεκάθαρα Αποκάλυψη κεφ. 13 στ. 18 Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´ Δηλαδή χρειάζεται σοφία και νου για να αποκρυπτογραφήσεις το 666. Κι αν αυτό το λέει ένας Ιωάννης Θεολόγος φανταστείτε τι σοφία και μυαλό απαιτείτε.


 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 40: Όταν κάποιοι μας προβάλουν επιχειρήματα που μπορεί στα μάτια μας να είναι αστεία ή να φαίνεται ότι είναι κακόβουλα, δεν πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας ούτε να νευριάζουμε. Πρώτον διότι συνήθως αυτό επιθυμούνε, δεύτερον γινόμαστε αντιπαθείς και τρίτον συνήθως αυτά είναι τα επιχειρήματα που λένε στο κοινό για να το επηρεάσουν και να μην πιστέψει. Γι' αυτό πρέπει να μένουμε σε ισορροπία και να δίνουμε καίριες απαντήσεις, ώστε να καταρρίπτονται οι επικριτές μας χωρίς να γινόμαστε κακοί, αλλά και ο ακροατής να ωφελείται. Στο κάτω- κάτω είναι δικαίωμα του καθενός να μην δέχεται ούτε την πίστη μας ούτε τις ακριβείς ημερομηνίες. Δεν είναι όμως δικαίωμά του να μας κάνει θεολογικές υποδείξεις όταν είναι άσχετος από θεολογία, δεν είναι δικαιώματά του να έχει γνώμη και μάλιστα ισχυρή στα εσχατολογικά, όταν δεν έχει μελετήσει ποτέ ούτε την Αγία Γραφή ούτε και Αγίους Πατέρες.
Ένα πολύ μεγάλο σφάλμα που γίνεται εσκεμμένα φυσικά, είναι να μας παρουσιάζουν δήθεν μελετητές της Αποκάλυψης και των Ευαγγελίων. Εάν κάποιος μελετήσει την Αποκάλυψη, σημαίνει ότι είναι παντογνώστης στα εσχατολογικά; Ακόμα κι αν έχει μελετήσει τα Ευαγγέλια δεν παίρνει master στην εσχατολογία. Αν ήταν έτσι όλοι μας θα διαβάζαμε πέντε έξι φορές τα Ευαγγέλια και θα παίρναμε πτυχίο θεολογίας. Για να έχεις πλήρη άποψη των γραφομένων της Αποκαλύψεως πρέπει να μελετήσεις την γνώμη των Αγίων Πατέρων μας, για να κατανοήσεις πλήρως τα Ευαγγέλια πρέπει να εντρυφήσεις στην εξήγηση των μεγάλων Πατερικών κειμένων που τα αναλύουνε. Η Πίστη μας το έχουμε πει χιλιάδες φορές δεν στηρίζεται μόνο στην Αγία Γραφή αλλά και στην Πατρολογία. Δεν είμαστε μόνο μελετητές των Ευαγγελίων, αυτό το κάνουν και οι Πεντηκοστιανοί, εμείς στηριζόμαστε και στους Αγίους της Πίστεώς μας, σε όποιον αρέσει.
Αυτοί λοιπόν που έλεγαν για το τέλος του κόσμου το 2000 δεν ήταν ούτε θεολόγοι ούτε ορθόδοξοι κληρικοί, ούτε στηριζόντουσαν στην Αγία Γραφή και στους Αγίους Πατέρες μας, αλλά στον Νοστράδαμο και σε άλλους αιρετικούς. Οπότε το επιχείρημά σου, ότι τίποτα δεν έγινε το 2000, μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, αλλά μόνο τι λέει η Πίστη μας. Αυτή την φορά λοιπόν μιλάνε ορθόδοξοι κληρικοί όπως ο πατέρας Αρσένιος, ο πατέρας Βησσαρίωνας και ο πατέρας Μάξιμος. Έχουμε πατερική προφητεία του Αγίου Νείλου ότι από το έτος 1992 έχουμε ήδη εισέλθει στα έσχατα χρόνια. Αυτό όμως που κάνει την διαφορά είναι η θεωρία του πατρός Μαξίμου, η οποία στηρίζεται όχι στον Νοστράδαμο, αλλά στην Αγία Γραφή και στους Αγίους της Πίστης μας και εάν θέλεις να διαφωνήσεις, με σοβαρά επιχειρήματα, πρέπει πρώτα να διαβάσεις το βιβλίο και ύστερα να το κρίνεις με γνώμονα όμως την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη κι όχι την προσωπική σου γνώμη.
Τώρα συγνώμη για αυτό που θα σου πώ, αλλά εάν νομίζεις ότι το κριτήριο για να πιστέψουμε στον Αντίχριστο, είναι να το πουν οι ειδήσεις, το CNN, το BBC, πρέπει να μας θεωρείς πολύ ανόητους. Είναι δυνατόν σήμερα το 2009 ο κόσμος να πιστεύει σε παγκόσμιους σωτήρες; Είναι δυνατόν να έρθει ένας άνθρωπος που να έχει τις δυνατότητες και τα προσόντα να τα βάλει με τα συμφέροντα των ισχυρών; Αυτό μόνο ένας το πιστεύει, ο Εβραϊκός λαός, και αυτό διότι το λέει η πίστη τους, διότι πλανήθηκαν και δεν αναγνώρισαν τον Θεάνθρωπο Χριστό, αλλά θα πιστέψουν ως σωτήρα τους τον συνεργάτη τού μισάνθρωπου διαβόλου. Εάν ο διάβολος είναι τόσο χαζός ώστε να μας παρουσιάσει έναν άνθρωπο ώς γεννημένο σωτήρα, τότε κρίμα που τόσα χρόνια τον ονομάζουμε πονηρό. Το κόλπο του διαβόλου και των οργάνων του, είναι να μας κάνουν να πιστέψουμε πως έχουμε την ανάγκη από κάποιον σωτήρα κι όχι ότι ένας σωτήρας τριγυρνά στην πιάτσα. Γι' αυτό και οδηγούν τα πάντα σε αδιέξοδο, ώστε μάταια να επιζητούμε λύσεις από τους υπάρχοντες, γι' αυτό και υπάρχει η τάση στην κοινωνία για νέα πρόσωπα. Εμείς σύμφωνα με τους Αγίους μας, περιμένουμε έναν άνθρωπο που μέσα σε τρεισήμισι χρόνια θα διαμορφώσει ένα προφίλ δικαίου, τιμίου με πολλά προσόντα που στο τέλος των τρεισήμισι ετών η παγκόσμια κοινωνία θα αναγκαστεί να τον παρακαλέσει να τους σώσει, διότι θα φαντάζει ως ο μόνος γνωστός και δίκαιος που ανακατεύεται με τα κοινά. Η Πίστη μας και οι Άγιοι και η Αγία Γραφή λέει ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί. Πώς είναι δυνατόν να πλανηθούν και οι εκλεκτοί, εάν τα ΜΜΕ μας ενημερώσουν ότι κάπου στον κόσμο ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα σωτήρα;; Εάν ήταν έτσι οι Άγιοι θα λέγανε ότι θα πλανηθούν οι χαζοί.
Λοιπόν μην δίνεις συμβουλές για το πως θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος, διότι εμείς ακολουθούμε την Αγία Γραφή και έχουμε δασκάλους μας τα γραφόμενα των Αγίων της Πίστεώς μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 41: Φίλε μου σε ευχαριστώ για το θετικό σου σχόλιο. Θέλω να σας πω να μην πτοείστε από τίποτα. Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσα τα πράγματα θα γίνονται πιο χαοτικά και θα αυξάνει η σύγχυση, όμως θα γίνεται και πιο αισθητή η αντίδραση, διότι έχουν στενέψει τα χρονικά περιθώρια και δεν θέλουν να έχουν αντιδράσεις έστω κι αν είναι ασήμαντες.
Όταν κάποιος είναι γραφικός, κανείς δεν ασχολείτε σοβαρά μαζί του, παρά μόνο τον κοροϊδεύουν για λίγο και όταν βαρεθούν, τον αφήνουν και δεν του ξαναδίνουν σημασία. Όταν κάποιος είναι πλανεμένος τον αποκόβεις, τον απομονώνεις από το σύνολο και τον αφήνεις να ζει στον κόσμο του και στην πλάνη του. Όταν κάποιος είναι μικρός και αδύναμος και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μιλάει, φυσικά δεν είναι σε θέση να πειράξει ή να προξενήσει ζημιά στους ισχυρούς και σε αυτούς που κινούν τα νήματα. Όταν όμως αυτός που μιλάει όσο μικρός κι αν είναι, όταν λέει την αλήθεια έστω και σιγά, κάποια στιγμή κάποιος θα τον ακούσει και θα πληροφορήσει κι αυτός με την σειρά του άλλους, οπότε η μία σιγανή αληθινή φωνή θα αρχίσει να ενοχλεί.
Επομένως ο γραφικός δεν φοβίζει, αντίθετα διασκεδάζει τους γύρω του με την ιδιαιτερότητά του. Ο πλανεμένος δεν είναι επικίνδυνος, διότι είναι λάθος και επομένως δεν αποτελεί ουσιαστική απειλή, ειδικά όταν είναι ρομαντικός και δεν υποκινεί επαναστάσεις. Ο μικρός και αδύναμος περνά απαρατήρητος και κανείς δεν ασχολείται μαζί του, ακόμα κι όταν έχει δίκιο. Αρχίζει να γίνεται ενοχλητικός μόνο όταν βρει υποστηρικτές, δηλαδή όταν βρεθούν κι άλλοι που συμφωνούν με τις θέσεις του.
Σας είπα και νωρίτερα, ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς στο να ξεκινήσω να γράφω τις απόψεις μου, για ένα τόσο ακραίο θέμα, όπως είναι το τέλος αυτού του κόσμου. Και μάλιστα να υποστηρίξω συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονοδιάγραμμα, όχι γιατί δεν έχει ξαναγίνει στην Πίστη μας, αντιθέτως έχει συμβεί κατά κόρον (απάντηση στο σχόλιο 23), αλλά διότι είμαι ένας απλός κοινός άνθρωπος που: πρώτον μπορεί να κάνει λάθος, δεύτερον δεν έχει τη δύναμη να ακουστεί δυνατά η γνώμη μου και τρίτον δεν έχει τα προσόντα και το θάρρος να τα βάλει με το αντίχριστο σύστημα που μας διοικεί. Όμως όπως σας είπα, ακόμα κι αν μία της χιλίοις υπάρχει η πιθανότητα να ζήσουμε τα χειρότερα χρόνια όλων των εποχών, το θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω έστω και δύο ή τρεις συνανθρώπους μου μήπως και όλοι μαζί σώσουμε τις ψυχές μας. Εάν κάνω λάθος κι έχω πλανηθεί θα δεχτώ τις συνέπειες, το αναφέρω κι αυτό πιο πάνω. Όμως οι συνέπειες δεν θα είναι μέσω αυτής της ιστοσελίδας, διότι μπορώ να την κλείσω και το e-mail, κανείς δεν με γνωρίζει από εσάς προσωπικά, επομένως δεν με πειράζει καθόλου. Όμως τις σκέψεις μου αυτές δεν τις γράφω μόνο, αλλά τις λέω και στο οικείο περιβάλλον μου, την οικογένειά μου, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους μου. Εκεί λοιπόν θα κριθώ και θα ταπεινωθώ πολύ, εάν όλα αυτά δεν είναι ορθά, όμως δεν με νοιάζει, διότι εάν δεν το πίστευα με δύναμη, δεν θα το επιχειρούσα, εξάλλου δεν σας λέω να πάρουμε όλοι μαζί τα βουνά και να κρυφτούμε από τον κόσμο. Αντίθετα σας λέω να ζήσουμε κανονικά φυσιολογικά, απλά να εντείνουμε τις πνευματικές μας προσπάθειες και όποιος από εσάς πεισθεί, να ενημερώσει κι άλλους αδελφούς να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Επομένως η ιστοσελίδα αυτή είχε δύο δρόμους της αφάνειας και της αντίδρασης. Διότι εάν όλα αυτά είναι αληθινά και εφόσον υπάρχουν αδελφοί που όχι μόνο συμφωνούν, αλλά συμπληρώνουν με καινούργια στοιχεία, σίγουρα θα υπάρξει αντίδραση, εάν δεν υπάρξει τότε έχουμε πλανηθεί όλοι μας. Όμως η πλάνη προέρχεται από την αγάπη μας στον Χριστό, και από όλα αυτά που καθημερινά συμβαίνουν γύρω μας, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος στο σχόλιο 37. Εάν ρωτήσουμε τί πιστεύουν οι Ορθόδοξοι Έλληνες, θα απορήσουμε γιατί ακόμα δεν έγινε η Δευτέρα Παρουσία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 42: Αυτό που αναφέρεις αδελφέ μου, δεν το γράφει μόνο το διαδίκτυο, αλλά το έγραψαν όλες οι ημερήσιες εφημερίδες και ήταν πρώτη είδηση στο CCN. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προκηρύξει δημόσιο διαγωνισμό, για το ποια εταιρεία θα κατασκευάσει εκατομμύρια τσιπάκια για όλους τους Αμερικανούς πολίτες. Γράψτε στην αναζήτηση του youtube " Το Σημάδι του Θηρίου" και επιλέξτε το πρώτο video, με διάρκεια τρία λεπτά και τριάντα οκτώ δευτερόλεπτα, και δείτε πόσο πονηρά προσπαθούν να μας πείσουν να βάλουμε το τσιπάκι, και προσέξτε το video αυτό δεν είναι ιδιωτικά φτιαγμένο, όπως πολλά άλλα που βρίσουμε στο youtube, αλλά από επίσημο παναμερικανικής εμβέλειας κανάλι. Κι όμως ακόμα υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν ότι η τελική ευθεία μπορεί να είναι 200 χρόνια. Η τελική ευθεία όχι μόνο πάντα είναι σύντομη, αλλά και όλοι επιταχύνουν για να προλάβουν.
Έχουμε φτάσει πια σε προχωρημένο στάδιο. Οι πληροφορίες αυτής της ιστοσελίδας είναι πάρα πολλές και αποκαλυπτικές, ίσως και περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Ήθελα να σας πώ αληθινά και χωρίς συμφέρον, διότι δεν θα κάνω διάλλειμα για διαφημίσεις, ότι υπάρχουν κι άλλες πολύ πιο αποκαλυπτικές που ακόμα, για διάφορους λόγους, δεν ήρθε η ώρα τους. Επομένως η παρέα που έχει δημιουργηθεί έχει κοινό στόχο, την καλύτερη προετοιμασία για τα χρόνια που έρχονται. Φυσικά πάντα υπάρχει χώρος και για άλλους αδελφούς που τους απασχολεί το θέμα και θέλουν καλοπροαίρετα, αποδείξεις για να πεισθούν περισσότερο, αν και νομίζω ότι έχουμε πει και έχουμε δείξει τόσα πολλά που είναι ήδη αρκετά. Όμως θα συμφωνήσω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεχτεί κανείς ακριβείς ημερομηνίες. Όμως ζούμε σε μια εποχή προηγμένη με πληθώρα επιτευγμάτων και γνώση που παλαιότερα δεν φανταζόταν ο άνθρωπος. Και όταν λέω παλαιότερα δεν εννοώ πριν 200 χρόνια, αλλά πριν 25 χρόνια. Δηλαδή φανταζότανε κανείς το 1980 ότι θα περπατάμε στο δρόμο του Παγκρατίου και θα υπάρχει τηλέφωνο κινητό με δυνατότητα βιντεοκλήσης, που θα μας παρέχει εικόνα από το παιδί μας που ζει μετανάστης στον Καναδά; Δηλαδή θα περπατάμε κοιτώντας τις βιτρίνες και θα βλέπουμε το γιό μας, που διαβάζει στο δωμάτιό του στο Τορόντο; Κι όλο αυτά όχι στο μακρινό μέλλον αλλά μετά από 25 έτη; Κανείς δεν το φανταζόταν τότε, κι όποιος πει ότι το περίμενε τόσο σύντομα, θα λέει ψέματα. Εκείνη την εποχή αυτά σύμβαιναν μόνο στο Star Trek.
Επομένως η εποχή μας δεν είναι μια συνιθησμένη εποχή, είναι μια ιδιαίτερη εποχή, τελείως διαφορετική από όλες τις άλλες, που δεν συγκρίνεται με καμία, και μας παρέχει απίστευτες δυνατότητες, γιατί λοιπόν να μην διαφέρει και σε αυτό; Έχουμε τόση γνώση, γιατί να μην έχουμε και καλύτερη άποψη περί των εσχατολογικών; Όταν λένε οι αστροφυσικοί ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 25 δισεκατομμύρια έτη, όχι μόνο κανένας μας δεν τους βλέπει με δυσπιστία, αλλά θαυμάζουμε και την πληροφορία. Δηλαδή είναι τρελό, πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος ανακάλυψε την αρχή του παντός, κάτι που μόνο ο Θεός το γνωρίζει, ως ο Πλάστης και ο Δημιουργός αυτού του κόσμου, αλλά το τέλος του δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εάν ο Θεός επέτρεψε η γνώση μας να φτάσει τόσα μακριά, που να ανακάλυψε την ακριβή στιγμή που ο Θεός αποφάσισε να δημιουργήσει εκ του μηδενός αυτόν τον κόσμο, δεν θα έχει προνοήσει να μας πληροφορήσει και για το πότε θα τελειώσει; Διάβαζα μια πρόσφατη ανακοίνωση, από μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες που ασχολούνται με την κοσμολογία, και περιγράφανε με τόσο λεπτομέρεια τι έγινε τα πρώτα κλάσματα του δευτερολέπτου μετά από το Big Ban, που πραγματικά σου προκαλούσανε δέος αλλά και τρέλα μαζί. Δηλαδή η δημιουργία του χωροχρόνου και της τεράστιας ποσότητας της ύλης εκ του μηδενός όπως είπαμε, που μόνο η σοφία του Θεού μπορεί να το κάνει, έγινε κατανοητή και από τον άνθρωπο. Αυτό δηλαδή, εμάς που υποτίθεται ότι είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν μας φαίνεται απίστευτο; Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο με την άπειρη Σοφία του και ο αμαρτωλός και ξεπεσμένος άνθρωπος το κατάλαβε και το απέδειξε. Αυτό δεν αποτελεί κατά μία έννοια βλασφημία. Μπορεί δηλαδή ο άνθρωπος να φτάσει να ακουμπήσει έστω και στο ελάχιστο, τις συνθήκες σχηματισμού των πρώτων κλασμάτων του δευτερολέπτου της δημιουργίας του σύμπαντος από τον Θεό; Αυτά δεν τα λέω για να μειώσω την αξία επιστημονικών μελετών που διήρκησαν δεκαετίες, διότι όπως είπα και παραπάνω, προέρχομαι από επιστημονικό κλάδο, και έχω διαπιστώσει ότι πράγματι ο άνθρωπος έχει αναπτύξει σε τεράστιο βαθμό τις γνώσεις του. Δεν αποκλείω καθόλου το ενδεχόμενο πράγματι, ο Θεός να μας αξίωσε να διευρύναμε τόσο πολύ την αντίληψή μας. Εάν έγινε αυτό, που δεν είναι σωτήριο για την ψυχή μας να μάθουμε την ενέργεια και την δύναμη του Θεού τις πρώτες στιγμές της Δημιουργίας, είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι δεν θα μας ενημερώσει και για το τέλος αυτού του κόσμου, το οποίο μάλιστα είναι σωτήριο για την ψυχή μας και για ολόκληρο τον κόσμο, διότι λέει ότι εάν δεν συντομεύσω τις ημέρες εκείνες δεν θα σωθεί ουδεμία σαρξ. Επομένως εφόσον βρισκόμαστε σε εποχή που ο άνθρωπος έχει αποκτήσει γνώσεις Θεού, κατανοώντας την Δημιουργία και από ένα κύτταρο να μπορεί να φτιάξει άνθρωπο. Σκεφτείτε αυτό, με λίγα κύτταρα μπορούν να πάρουν το γενετικό υλικό μας, και να κλωνοποιήσουν ένα ίδιο σωματικά με εμάς άνθρωπο. Είναι ή δεν είναι αυτό λίγη από την Σοφία του Θεού. Ο Θεός μας παραχώρησε ένα σημαντικό κομμάτι σοφίας και αυτό δεν μας εκπλήσσει, μας εκπλήσσει μόνο το γεγονός ότι κάποιος ή κάποιοι γνωρίζουν το τέλος; Σύμφωνα με τους Πατέρες μας, μόνο ο Θεός γνωρίζει και ελέγχει κάποια πράγματα, όπως είναι η ζωή και ο θάνατος, όπως είναι η ουσία και η φύση του φθαρτού κόσμου. Κι όμως ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να αντιληφθεί σημαντικό κομμάτι αυτών των πραγμάτων. Επομένως η εποχή αυτή δεν είναι κοινή εποχή κι ούτε πρέπει να σταθμίζεται με κριτήρια του παρελθόντος. Ζούμε σε τρομερή εποχή που η γνώση μας αγγίζει πολύ υψηλά όρια, γι' αυτό λοιπόν δεν πρέπει να μας ξενίζει καθόλου εάν κάποιος ή κάποιοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν το τέλος του κόσμου. Όταν υπάρχουν συνάνθρωποί μας που αποδεικνύουν ότι ανακάλυψαν την αρχή του σύμπαντος και κάποιο άλλοι που έφτιαξαν άνθρωπο, το πλάσμα που τίμησε ο Θεός με την αγάπη του. Ύστερα από όλα αυτά είναι λογικό να μας φαίνεται παράξενο, που ο πατέρας Μάξιμος απέδειξε μέσα από τους Πατέρες και την Αγία Γραφή πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία, και να μην μας φαίνεται παράξενο που ο άνθρωπος έφτιαξε άνθρωπο, κάτι που αποδίδεται μόνο στον Θεό; Γιατί μας φαίνεται παράξενο που η Παναγία μας, αποκάλυψε στον πατέρα Βησσαρίωνα πότε έγινε σύλληψη του Αντίχριστου, και δεν μας φαίνεται παράξενο που ο Θεός άνοιξε τα μάτια των ανθρώπων και κατάλαβαν τις συνθήκες γέννησης του σύμπαντος; Γιατί σας φαίνεται παράξενο που κάποιος αμαρτωλός υποστηρίζει τις απόψεις αυτών των δύο φωτισμένων κληρικών και δεν σας φαίνεται παράξενο που αμόρφωτοι άνθρωποι πιστεύουν ότι τρελό τους πουν οι επιστήμονες;
Λοιπόν, ύστερα από όλα αυτά, μην προσπαθείτε άλλο να μας πείσετε ότι είμαστε πλανεμένοι, διότι δεν έχετε δίκιο σε καμιά περίπτωση, εφόσον η εποχή αυτή έχει καταρρίψει κάθε δεδομένο. Δεν σας πιέζουμε να μας πιστέψετε με το ζόρι, και θα το ξαναπώ δεν μπαίνω κρυφά στον υπολογιστή σας, για να σας κάνω πλύση εγκεφάλου, εάν θέλετε να μας πιστέψετε, προσωπικά πιστεύω ότι θα ωφεληθούμε όλοι, εάν μας θεωρείτε πλανεμένους μην ασχολείστε μαζί μας, αλλά μην σας απασχολεί το τι θα κάνουμε εάν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά. Σας το λέω λοιπόν με θάρρος ότι θα γίνουμε ρεζίλη, αυτοί που τόσα χρόνια μας τάζουν το φάρμακο του καρκίνου τους κατέκρινε ποτέ κανείς; Κοιτάξτε τι θα κάνετε εσείς, διότι κανένας μας δεν θα έχει δικαιολογία στο τέλος ούτε κι εγώ, γιατί δεν θα μπορούμε να ισχυριστούμε άγνοια. Το μόνο κακό που σας κάνουμε, όσοι υποστηρίζουμε το σύντομο τέλος του κόσμου, είναι ότι σας ενημερώσαμε, και δεν θα μπορείτε να δικαιολογηθείτε ότι δεν καταλάβατε τίποτα.
Σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω στην νέα μας ιστοσελίδα. Α και να ξέρετε ότι δεν θα πτοηθούμε ούτε θα φοβηθούμε.

Όπως είπαμε και στην αρχή λόγω των τεχνικών δυσκολιών χάθηκαν κάποια τμήματα της ιστοσελίδας, αλλά μαζί και τα τελευταία σχόλια των αναγνωστών μας. Επειδή τα τελευταία σχόλια έμοιαζαν σαν ενορχηστρωμένη επίθεση, την οποία και φυσικά δεν φοβόμαστε, θα σας αναφέρουμε περιληπτικά τι έλεγαν. Πιάστηκαν από την προφητεία του Αγίου Νείλου, ο οποίος είπε ότι μετά το 1992, θα ξεκινήσουν τα έσχατα χρόνια και υποστηρίζουν ότι 1) Μπορεί ο Άγιος Νείλος να είπε ότι τα έσχατα χρόνια θα ξεκινήσουν το 1992, αλλά δεν είμαστε σίγουροι πόσο θα διαρκέσουν, δηλαδή κατά την γνώμη τους μπορεί να κρατήσουν και 200 χρόνια. και 2) Αναφέρουν με σχολαστικότητα, με άριστη διατύπωση λόγου, με αυστηρότητα και πολύ επικριτική διάθεση προς τα γραφόμενά μας, κομμάτια από την Αγία Γραφή που αποδεικνύουν ότι τα έσχατα χρόνια ξεκινούν με την ενανθρώπιση του Κυρίου μας. Επομένως έχουμε πέσει σε πλάνη, και ολόκληρη η ερμηνεία του κδ΄ κεφαλαίου του Ματθαίου που δίνουμε είναι λάθος. Επίσης μας κατηγορούν ότι δεν γνωρίζουμε την Ελληνική γλώσσα και κακώς το παίζουμε διδάσκαλοι.
Ας απαντήσουμε στο πρώτο. Φυσικά η θέση ότι τα έσχατα χρόνια ξεκινήσανε το 1992 και μπορεί να τελειώσουν το 2189, είναι σεβαστή και απόλυτα λογική. Γι' αυτό και κανένας δεν μίλησε έως τώρα. Όμως όταν η φύση φωνάζει, όταν τα σημάδια βοούν, όταν οι Η.Π.Α., έχουν ήδη δημοπρατήσει την εργολαβία για τα τσιπάκια που θα σφραγιστεί ο Αμερικανικός λαός, όταν έχουμε αναφέρει τόσα τρανταχτά παραδείγματα σε αυτήν την ιστοσελίδα, δεν γίνεται να επιμένουμε ότι ίσως ο Άγιος Νείλος να εννοούσε κάτι πιο μακρινό και να μην δεχόμαστε τα υπόλοιπα της ιστοσελίδας αυτής. Διότι εμείς δεν στηρίζουμε τις απόψεις μας στην συγκεκριμένη προφητεία του Αγίου Νείλου, αντίθετα στην στηρίζουμε σε όλα τα υπόλοιπα, και προς το τέλος των μελετών μας, προσθέσαμε άλλο ένα κομματάκι του παζλ της προετοιμασίας των πρώτων δημοσίων εμφανίσεων του Αντίχριστου.
Όσον αφορά το δεύτερο επιχείρημα, για το οποίο μάλιστα έστειλαν, εάν θυμάμαι καλά, τρία απανωτά μηνύματα. Πράγματι στην Αγία Γραφή αλλά και σε πολλούς Πατέρες μας αναφέρεται ότι τα έσχατα χρόνια ξεκίνησαν με την ενανθρώπιση του Υιού και Λόγου του Θεού, διότι με την γέννηση, την σταύρωση και την ανάσταση νικήθηκε ο θάνατος και ο άνθρωπος απέβαλε τον παλαιό Αδάμ και δύναται να γίνει κατά χάριν όπως ο αναστημένος Κύριός μας. Επομένως ολοκληρώθηκε το σχέδιο του Θεού για την σωτηρία του ανθρώπου και έχουμε πει στην τελική ευθεία για την άνω κοινωνία, στην οποία θα μπούμε όλοι μαζί στην Δευτέρα Παρουσία. Με αυτήν την έννοια εδώ και 2000 χρόνια είμαστε στα έσχατα χρόνια. Όμως για άλλη μία φορά αποδείξατε ότι δεν έχετε καμία σχέση με την ορθοδοξία, διότι δεν κάνετε κακό σε εμένα αλλά στην οργάνωσή σας. Και σας ρωτώ, γιατί δεν απαντήσατε στην δικιά μου ερώτηση;: δηλαδή σύμφωνα με τις απόψεις σας, όλοι οι Άγιοι που ασχολούνται και μας ενημερώνουν για τα έσχατα χρόνια και τα συνδέουν χωρίς καμία αμφιβολία με την εμφάνιση του Αντίχριστου, διότι το αναφέρουν καθαρά ότι τα έσχατα χρόνια θα έρθουν μόνο όταν ξανακτιστεί ο ναός του Σολομόντα, εμφανιστεί ο Αντίχριστος και οι δύο "Προφήτες", είναι πλανεμένοι; Η Εκκλησία μας τους θεωρεί Αγίους, τους λειτουργεί και τους κάνει λιτανείες. Και μιλάμε για τα Ιερά τέρατα της Πίστεώς μας: τον Άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο, τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο, τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο, τον Άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή, τον Ιωάννη τον Δαμασκηνό, τον Θεόδωρο τον Στουδίτη, τον Μέγα Φώτιο, τον Γρηγόριο τον Παλαμά, τον Μάρκο τον Ευγενικό, τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Άνθιμο και τουλάχιστον άλλους τόσους. Δυστυχώς για εσάς δεν με διαψεύδεται, αλλά όπως είπα για άλλη μία φορά μας δείχνεται ότι δεν ανήκετε στην Ορθόδοξη Πίστη, η οποία τιμά σέβεται και πιστεύει τους Άγιους Πατέρες μας, που πάνω στα συγγράμματά τους στηρίζουμε την Πίστη μας. Και όσο για το εάν ξέρουμε σωστά Ελληνικά, ίσως εν μέρη να έχετε δίκιο, τα Ελληνικά μας δεν είναι τέλεια, και μπορεί να μην έχουμε άριστη διατύπωση και να υστερούμε στην πληρότητα του λόγου, αυτό που μετράει για τον Θεό και τους συνανθρώπους μας είναι να φωνάζουμε την αλήθεια χωρίς φόβο και με πάθος, κι ευχαριστώ τον Θεό που με όπλισε με θάρρος και αυτήν την φτωχή διατύπωση του λόγου, που όμως σας έχει κάνει να ανησυχείτε και να προσπαθείτε από λεπτομέρειες να μας καταρρίψετε.
Α!!! και κάτι ακόμα, σίγουρα από την ευφράδεια με την οποία μας κρίνετε, γνωρίζετε καλύτερα Ελληνικά από εμάς. Στο κδ΄ κεφάλαιο του Ματθαίου στον στίχο 3: "...και τι το σημείον της σης παρουσίας και της συντελείας του αιώνος;" Δηλαδή εδώ τι ρωτάνε οι μαθητές, τί πρόκειται να συμβεί στα επόμενα 2000 χρόνια; Οι λέξεις συντελείας του αιώνος σε τί αναφέρονται, σε χιλιετίες ή σε ποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Και χάλια Ελληνικά να ξέρεις, ακόμα και αγράμματος εάν είσαι, μόνο κι αν κάποιος σου διαβάσει την πρόταση αυτή καταλαβαίνεις, ότι ρωτάνε για τα σημάδια που φανερώνουν το τέλος αυτού του κόσμου, δηλαδή σύμφωνα με την Πίστη μας την Δευτέρα Παρουσία.
Αδέλφια μου, διότι όσοι πιστεύουμε την σύντομη έλευση του Αντίχριστου, μπαίνουμε στο στόχαστρό του, είμαστε αδέλφια, μας ενώνει ο Θεός. Αυτοί που μας κατακρίνουν το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυτοκαταρρίπτονται.
Σας παρακαλώ αφήστε μας ήσυχους, εάν είμαστε πλανεμένοι σας το ξαναλέω μην ασχολείστε μαζί μας, είμαστε γραφικοί και σε λίγα χρόνια θα γελοιοποιηθούμε. Όσο προσπαθείτε να μας αντικρούσετε σημαίνει ότι σας ενοχλούμε και επομένως έχουμε δίκιο. Ήθελα να ξέρω, στην Ιερά Σύνοδο έχετε στείλει e-mail να διαμαρτυρηθείτε που προδίδουν την Πίστη μας, κάθε φορά που παρευρίσκονται στα παγκόσμια συμβούλια των εκκλησιών; Δεν νομίζω, για δύο λόγους, πρώτον φοβάστε να τα βάλλετε με την εξουσία και δεύτερον πιστεύω ότι συμφωνείτε με τον Οικουμενισμό.

Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για ένα σημείο, το οποίο θα είναι αδιάψευστο στοιχείο της εποχής του Αντίχριστου. Το στοιχείο αυτό μας το δίνουν οι Άγιοι της Πίστεώς μας και είναι ο πολυσυζητημένος Ναός του Σολομώντα. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ο ναός του Σολομώντα καταστράφηκε από τον Τίτο το 70 μ.Χ. Έκτοτε οι Εβραίοι στερούνται ιερού ναού, και δεν μπορούν να τελέσουν την λατρεία τους, σύμφωνα με τους νόμους τους. Έως τώρα δεν κατάφεραν να ανοικοδομήσουν τον Ναό τους, διότι σύμφωνα με την πίστη τους, πρέπει να κτιστεί στο ίδιο ακριβώς σημείο, δηλαδή στον συγκεκριμένο λόφο της Ιερουσαλήμ. Όπως είναι φυσικό αυτό για περισσότερο από 1000 χρόνια ήταν αδύνατον, διότι η Παλαιστίνη δεν τους ανήκε. Αυτό μπορούσε να γίνει μόνο εάν είχαμε ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, όμως ο Θεός τους τιμώρησε πολύ αυστηρά, εφόσον αυτοί μόνοι τους το ζήτησαν "το αίμα αυτού σε μας και στα παιδιά μας". Έτσι εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 693 μ.Χ. στο ίδιο ακριβώς σημείο που ήταν κτισμένος ο Ναός του Σολομώντα, έκτισαν οι Μουσουλμάνοι το περίφημο Τέμενος του Ομάρ, το ιερότερο προσκύνημά τους μετά την Μέκκα. Δηλαδή ακόμα και τώρα οι Εβραίοι δεν μπορούν να χτίσουν τον ναό τους, διότι όπως είπαμε σύμφωνα με την πίστη τους, πρέπει να κτιστεί ακριβώς στο ίδιο σημείο, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να γκρεμιστεί πρώτα το τέμενος του Ομάρ. Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολα να συμβεί, διότι θα έχουμε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των Εβραίων και όλου του Μουσουλμανικού κόσμου. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ακούμε κατά καιρούς τους Παλαιστίνιους να κατηγορούν τους Εβραίους ότι σκάβουν τα θεμέλια του τεμένους του Ομάρ προκειμένου να γκρεμιστεί πιο εύκολα. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί όπως είπαμε και στην αρχή της ιστοσελίδας μας, ο κύριος Σόλομων Γκέρσον που μιλά στο ντοκιμαντέρ του BBC με θέμα την Κιβωτό της Διαθήκης, και που παίχτηκε την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα του 2008, αναφέρει ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε και πρέπει να γκρεμιστεί το τέμενος του Ομάρ διότι ο Θεός τούς έχει αποκαλύψει ότι ο Μεσσίας τους έρχεται σύντομα. Δεν το πιστεύεται, ψάξτε να βρείτε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο "αναζητώντας την κιβωτό της Διαθήκης". Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, οι Άγιοί μας, μάς ενημερώνουν ότι η ανέγερση του Ναό του Σολομώντα θα είναι απόδειξη ότι βρισκόμαστε στα χρόνια του Αντίχριστου, ορισμένοι μάλιστα αναφέρουν ότι θα συμβάλει σημαντικά και αυτός στην ανέγερση. Ακριβώς αυτό πιστεύουν και οι Εβραίοι, δηλαδή ότι ο Μεσσίας τους θα κτίσει τον Ναό του Σολομώντα. Το θέμα πάντως δεν είναι εάν τον κτίσει ο ίδιος ή τον βρει έτοιμο ή κτισθεί λίγο μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, αλλά ότι η ανέγερσή του θα είναι απόδειξη ότι είμαστε στα χρόνια του Αντίχριστου. Προσέξτε αυτό το λένε όλοι οι Άγιοι που καταπιάνονται με το θέμα των εσχάτων χρόνων και του Αντίχριστου δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας. Πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας, ότι όταν θα χτιστεί ο ναός, θα προβάλλουν το επιχείρημα ότι δεν κρατούσαν μυστικό την ανέγερσή του, και είναι φυσικό μια μεγάλη θρησκευτική ομάδα να επιδιώκει να φτιάξει τον ιερό ναό της. Συμφωνούμε είναι λογικό και καθόλου παράξενο ή συνωμοτικό μια πίστη που είναι κυνηγημένη να αποκαταστήσει την θρησκευτική της τάξη. Όμως οι Άγιοι μας, μας προειδοποίησαν ότι: ανέγερση ναού Σολομώντα = Αντίχριστος. Γι' αυτό όταν δείτε τον ναό μην πιστεύετε τίποτα, ότι δικαιολογία κι αν ακούσετε, ανοίξτε τα μάτια σας και σίγουρα θα δείτε και τον Αντίχριστο.
Τώρα εκτός από τo παραπάνω στοιχείo, το ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο "αναζητώντας την κιβωτό της διαθήκης", έχουμε και την επιστολή στον Πάπα, με την οποία του ζητάνε να τους επιστρέψει τα ιερά σκεύη του ναού, διότι έρχεται ο μεσσίας τους και πρέπει να λειτουργήσουν τον Ναό. (http://www.templemountfaithful.org/News/20040209.htm) Φανταστείτε ότι στην επιστολή αυτή δεν αναφέρουν τίποτα για τον ναό, αλλά απαιτούν τα σκεύη σαν να υπάρχει ο ναός. Επίσης στην ιστοσελίδα τους http://www.moshiach.com/, η οποία όπως είπαμε ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον Μεσσία τους, επιλέξτε το εικονίδιο table tour, θα εκπλαγείτε. Μην ξεχνάτε πώς είπαμε ότι οι ακρογωνιαίοι λίθοι του Ναού είναι έτοιμοι και κάθε χρόνο περιφέρονται με παρέλαση στο κέντρο των Ιεροσολύμων. http://www.templemountfaithful.org/Newsletters/5767-2007.pdf (δείτε εδώ στις σελίδες 11 και 14). Επίσης στο google στην αναζήτηση για τις εικόνες βάλτε "The Two Cornerstones for the Third Temple", πάλι θα εκπλαγείτε.
Βλέπουμε ότι όλα είναι έτοιμα, σχέδια, τοιχογραφίες, σκεύη, η στολή του αρχιερέα που φυσικά προορίζεται για τον Αντίχριστο, και που προσέξτε είναι έτοιμη. Πώς ξέρουν το μέγεθος του αρχιερέα τους εφόσον δεν έχουν αρχιερέα, η στολή προορίζεται για τον Μεσσία τους ,επομένως ξέρουν το μέγεθός του και το νούμερό του, εάν δεν τα ξέρανε δεν θα την είχαν έτοιμη. Προσέξτε δεν είναι έτοιμη μόνο η μακέτα του Ναού, αλλά και τα πραγματικά σκεύη, όχι αντίγραφα και κυρίως οι ακρογωνιαίοι λίθοι. Δηλαδή και αύριο να είχανε έναν έτοιμο ναό θα μπορούσαν να τον εξοπλίσουν πλήρως. Μετά από όλα αυτά εσείς τί λέτε; Πότε θα κτιστεί ο ναός τους σε 200 χρόνια; Μην σας ξεγελάνε η ειρωνεία του κόσμου και το γεγονός ότι όλοι αδιαφορούν και ότι τα στοιχεία αυτά δεν τους συγκινούν. Δεν τα φτιάξαμε εμείς, ούτε είναι πλαστά, κάνουν τον γύρω του κόσμου. Όποιος δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να καταλάβει δεν έχει δικαιολογία, διότι σημαίνει ότι δεν πιστεύει και ότι δεν θέλει να ξεβολευτεί.
Και κάτι που δεν καταλαβαίνω, γιατί οι Εβραίοι επιμένουν στο γεγονός ότι αυτός θα είναι ο τρίτος ναός εφόσον είναι ο τέταρτος. Ο πρώτος χρίστηκε από τον Σολομώντα, ο δεύτερος από τον Ζοροβάβελ. Αργότερα γύρω στο 20 π.Χ. ο Ηρώδης ο Μεγάλος, αυτός που φόνευσε τα 14.000 νήπια, ανοικοδόμησε τον Ναό που έκτισε ο Ζοροβάβελ, διότι είχε φθαρεί και είχε καταντήσει σε αθλία κατάσταση. Αυτός ο ναός κάηκε από τον Τίτο το 70 μ.Χ. και δεν είχε καμία σχέση με τον ναό του Ζοροβάβελ, διότι τον ανακαίνισε πλήρως. Δηλαδή ο ναός τους καταστράφηκε δύο φόρες, όμως χτίστηκε τρεις φορές, και αυτή θα είναι η τέταρτη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 51: "Aν γκρεμιστει το τεμενος του Ομαρ, που αποκλειεται γιατι θα ξεσπασει πολεμος σημαινει οτι οι μεγαλες Δυναμεις γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια το μουσουλμανικο κοσμο, πραγμα που δεν ισχυει ειδικα τωρα με τον Ομπαμα.. Νομιζω οτι ο ναος θα χτιστει διπλα στο τεμενος του ομαρ γιατι ετσι η εισοδος του θα ειναι ακριβως απεναντι απο την κεκλεισμενη πυλη του Ιεζεκιηλ και θα εξυπηρετησει τον Ανομο να μπει θριαμβευτικα απο εκει και να το παιξει βιβλικος Μεσσιας.. Αυτη την αποψη τη βρηκα και σε site των Εβραιων..."
Αγαπητέ φίλε τώρα που το λες ,πράγματι μοιάζει ακραίο ξαφνικά και χωρίς σοβαρό λόγω να κατεδαφιστεί το τέμενος του Ομάρ. Δεν είναι λογικό (αν και η ιστορία έχει δείξει ότι η λογική δεν επικρατεί πάντα) και θα τους δημιουργήσει αντιδράσεις και σοβαρά προβλήματα, τα οποία δεν επιθυμούν τώρα στο παρά πέντε, ούτε κι αυτός θα θέλει να γίνει μισητός από μια πολύ μεγάλη μερίδα της ανθρωπότητας. Οπότε αρχικά συμφωνώ και σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύ σωστή παρατήρηση, διότι έτσι πάλι στο ίδιο μέρος θα είναι κτισμένος, στον ιερό λόφο της ιερής τους πόλης. Τους λύνει και το πρόβλημα του χρόνου, διότι βιάζονται να χτίσουν τον ναό και οι μουσουλμάνοι δεν τους δίνουν σοβαρή αφορμή για />http://www.3rdtemplebill.org/
http://endtimepilgrim.org/thirdtemple.htm

Σκεπτόμενος τα παραπάνω έψαξα και βρήκα ότι ο Ομπάμα ανακοίνωσε την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους το 2011, με την εκατέρωθεν ανταλλαγή ιερών εδαφών. Καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό και ποιος είναι ο λόγος που τελικά προτάθηκε για το νόμπελ ειρήνης. Φαίνεται ότι από τώρα ξέρουνε ότι η πρότασή του θα τελεσφορήσει και ίσως να είναι αυτός που τελικά θα λύσει το μεσανατολικό. Ναι μην σας φαίνεται απίστευτο, χωρίς λύση του μεσανατολικού δεν μπορεί να έρθει ο Αντίχριστος. Η ίδρυση επίσημου Παλαιστινιακού κράτους και η παραχώρηση τμήματος του ιερού λόφου στο Ισραήλ, είναι κάτι που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Επιτέλους οι Παλαιστίνιοι θα αναγνωριστούν επίσημα ως κράτος, με δική τους κυβέρνηση, σημαία, εθνικό ύμνο και συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες και φεστιβάλ. Ταυτόχρονα οι Εβραίοι θα πραγματοποιήσουν το όνειρο της ζωής τους, να ξανακτίσουν τον Ναό του Σολομώντα. Έτσι φαινομενικά αλλά και εν μέρει ουσιαστικά θα έρθει ειρήνη στην ταραγμένη περιοχή. Φανταστείτε ότι όλα αυτά θα γίνουν από έναν μαύρο Πρόεδρο των ΗΠΑ, κρυφό μουσουλμάνο, αδιανόητα πράγματα δηλαδή. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα βρει εύφορο έδαφος να παρουσιαστεί την κατάλληλη στιγμή, διότι η επανοικοδόμηση του ναού θα είναι για τους Εβραίους οιωνός της παρουσίας του Μεσσίας τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 52: Αγαπητέ αδελφέ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Θέλω όμως να είμαι δίκαιος και γι' αυτό σας παρακαλώ όλους να προσευχηθούμε και να ευχαριστήσουμε τον Θεό, διότι πολλά από τα γραφόμενα σε αυτήν την ιστοσελίδα, δεν είναι δικά μου. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να εκφράσω τόσο καλά, σύμφωνα πάντα με τις δικές μου δυνατότητες, τα πιστεύω μου και τις απόψεις μου. Πράγματι έχεις δίκιο αυτό που προέχει είναι η πνευματική αφύπνιση και πρόοδος. Όμως όχι με την γνωστή έννοια, αλλά με το μυαλό μας πάντα στον πόλεμο που έρχεται. Διότι αυτήν την φορά δεν θα έχουμε μόνο πόλεμο πνευματικό, αλλά και πόλεμο επιβίωσης. Σκεφτείτε ότι το 2014 θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την οργανωμένη κοινωνία και να αφεθούμε αποκλειστικά στα χέρια του Θεού. Αυτό θέλει πολύ μεγάλη πνευματική ωριμότητα, και αποφασιστικότητα. Στην σημερινή κοινωνία αυτό είναι πολύ δύσκολο, διότι είμαστε καλομαθημένοι. Πριν 50 χρόνια δεν θα ήταν τόσο δύσκολο, γιατί οι άνθρωποι ήταν εξοικειωμένοι με την φύση και την στερημένη ζωή. Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 53: Είναι πολύ ενθαρρυντικό που υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα μας, ακόμα και μετά από όλα αυτά που έχουμε γράψει. Μην ανησυχείτε δεν παράτησα αυτό που έχω ξεκινήσει, απλά ενεργώ και με άλλους τρόπους πέραν αυτής της ιστοσελίδας. Είτε αρθρογραφώντας σε περιοδικά, είτε ετοιμάζοντας κάτι λίγο μεγαλύτερο από αυτό το blog, είτε ανεβάζοντας κάποια video στο youtube. Μπορεί αρκετοί από εσάς να ενημερωθήκατε και να γνωριστήκαμε μέσω αυτής της ιστοσελίδας, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είτε δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, είτε δεν έτυχε να διαβάσουν το blog. Αρκετοί από εσάς έχετε έρθει σε επαφή μαζί μου και η επικοινωνία έχει πάρει άλλη κατεύθυνση. Ίσως στο μέλλον να γίνει και κάτι πιο μεγάλο, δεν ήρθε όμως η ώρα του ακόμα. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν πάρα πολύ συγκλονιστικά στοιχεία μέχρι και μαθηματικοί τύποι που αποδεικνύουν τις ημερομηνίες, αλλά και ακριβοί στοιχεία μέσα από την Αγία Γραφή που μας καθορίζουν όχι μόνο τις ημερομηνίες, αλλά και τις ημέρες για να μην πω και τις ώρες. Αντλήστε θάρρος και οπλιστείτε με τον πνευματικό αγώνα ΤΩΡΑ!!! Κι όταν λέω τώρα εννοώ τώρα, εύχομαι να μην μετανιώσετε που δεν πιστέψατε όλα αυτά που γράφουμε. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινείς μαζί σας. Υπάρχουν στιγμές που με πιάνει κι εμένα η διστακτικότητα και η επιφύλαξη, όμως πάντα έρχεται κάτι που μου επιβεβαιώνει πιο δυναμικά ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Δεν είναι κακό να διατηρούμε επιφυλάξεις, αρκεί να μην φεύγουμε από τον στόχο μας. Δηλαδή πνευματικός αγώνας και προσευχή για να μας δείξει ο Θεός εάν όλα αυτά είναι αληθινά. Εάν όντως είναι αληθινά, είναι ποτέ δυνατόν ο Θεός να μην μας πληροφορήσει; Αδύνατον, θα στείλει με τον ιδανικό τρόπο για τον καθένα την ενημέρωση. Εγώ δεν σας έχω προτρέψει να κάνετε κάτι ακραίο, απλά σας παρακαλώ να οπλιστείτε πνευματικά και πάντα να έχετε και αυτό το σενάριο στο μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνουμε πνευματικά σκαλοπάτια και είμαστε σε εγρήγορση, οπότε δεν αφήνουμε περιθώρια στον εχθρό να μας αιφνιδιάσει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 54: "πως μπορει ενας νεαρος να κυβερνησει ολοκληρο τον κοσμο;αυτη τη στιγμη η κινα και η κορεα -ασ μη παρουμε για παραδειγμα την αμερικη-εχουν τετοια επαρση αυτονομης υπαρξης στον κοσμο που δεν υπαρχει περιπτωση να υπακουσουν σε κανεναν.. κι ο ιδιος ο αδης να πεσει πανω τους... δεν ξερω,ολα οσα λες ειναι πιθανα σεναρια... αλλα σεναρια... θα δουμε.. εξαλλου το 2012-13 ειναι κοντα.."
Η απορία σου αυτή είναι εύλογη και στο παρελθόν σε αυτήν την ιστοσελίδα την έχει διατυπώσει κι άλλος αδελφός. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Τώρα αυτήν την στιγμή που μιλάμε η Κίνα είναι ανεξάρτητο κράτος; Ξέρετε ότι από τους ρύπους που παράγει (διότι παράγει τους περισσότερους ρύπους στον κόσμο) πληρώνει ένα τεράστιο ποσό; Εάν δεν το ξέρετε σας ενημερώνουμε ότι όποια χώρα παράγει ρύπους πέραν του επιτρεπτού, πληρώνει ποινή όπως άλλωστε και η χώρα μας. Ξέρετε τί μυστικές αλλά και φανερές συμφωνίες έχει υπογράψει η Κίνα για να επιτρέψουν τα κράτη να ανοίξει όλο αυτό το εμπόριο αλλά και το παραεμπόριο των κινέζικων προϊόντων; Σκεφτείτε μόνο ότι η Ελλάδα τους πούλησε μεγάλο κομμάτι από το λιμάνι του Πειραιά (το χωριό μου), για να μπορεί να διακινεί πιο εύκολα τα προϊόντα της στην Ευρώπη. Ξέρετε ότι αυτό είναι το μόνο ιδιωτικό λιμάνι του κόσμου; Τί ανταλλάγματα έδωσε άραγε η Κίνα στους διεθνείς οργανισμούς εμπορίου για να της επιτραπεί να έχει κάτι που καμιά χώρα του κόσμου δεν έχει; Δηλαδή καμία χώρα δεν έχει δικό της λιμάνι έξω από τα χωρικά της ύδατα. Αλλά για να μην κολλήσουμε με την Κίνα, ποιο κράτος σήμερα κάνει κουμάντο στον εαυτό του ή ποιος λαός είναι ευχαριστημένος από την κυβέρνησή του; Το πιο αναπτυγμένο κράτος της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα η Ισλανδία, κατέρρευσε μέσα σε έξι μήνες. Και για να αναφερθούμε και στις ΗΠΑ, ποιος μας είπε ότι τώρα οι Αμερικανοί πολίτες είναι ευχαριστημένοι από την εξωτερική πολιτική των κυβερνήσεών τους; Η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών επιθυμεί την αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράν. Ο νύν προέδρός τους ο Ομπάμα, βγήκε πρόεδρος διότι προεκλογικά τους υποσχέθηκε την σταδιακή αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράν, και τώρα όχι μόνο δεν αφαιρεί δυνάμεις από την περιοχή αλλά στέλνει κι άλλες. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Επομένως το πρόβλημά τους δεν είναι οι λαοί αλλά να ελέγξουν τις κυβερνήσεις. Τώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση λιγόστεψε ο αριθμός ων κρατών που πρέπει να ελέγχουν, σκεφτείτε ότι και με την είσοδο των ανατολικών κρατών ελέγχουν στην κυριολεξία όλη την Ευρώπη. Αλλά και οι λαοί έχουν χάσει την ταυτότητά τους, εάν βρεθεί ένας ξένος και τους ευχαριστήσει και νιώθουν ότι τους δικαιώνει δεν θα εναντιωθούν εάν του δοθεί κάποια μορφή εξουσίας. Εξάλλου σας διαφεύγει μια λεπτομέρεια, πρώτον θα υπάρξουν αντιδράσεις, το λέει και στην Αποκάλυψη, όμως λέει και κάτι άλλο που πρέπει πολύ να το προσέξουμε (ιζ΄ 12-13). Ότι θα υπάρξουν δέκα βασιλείς οι οποίοι θα είναι πιόνια του Αντίχριστου, δηλαδή δεν θα τον εκλέξουν απαραίτητα πλανητάρχη αλλά απλά θα του δοθεί μια μεγάλη εξουσία, απλά οι υπόλοιποι που θα κυβερνούν τον κόσμο θα είναι δικοί του και αναγκαστικά ότι διατάζει αυτός θα είναι και παγκόσμια διαταγή, διότι όλοι οι εξουσιαστές της γης θα τον ακολουθούν. Δηλαδή ο κόσμος θα καταλάβει το σφάλμα του το λένε και οι Άγιοι, όμως μετά το σφράγισμα, και όταν τα χειρότερα δεινά θα έχουν ξεκινήσει. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά διότι αντί να μετανοήσουν θα βλασφημήσουν τον Θεό (Αποκάλυψη ις΄ 9,11). Ακόμα και ορισμένοι Εβραίοι θα καταλάβουν το λάθος τους (Δανιήλ ια΄ 38-39), θα διαπιστώσουν κάποια στιγμή ότι δεν τους μιλά για τον Θεό των πατέρων τους, αλλά για άλλο Θεό, ποιόν άραγε; Όμως και πάλι θα είναι αργά. Και το ότι θα είναι αργά δεν το λέω εγώ αλλά ο Ιωάννης ο Θεολόγος, ο μόνος πραγματικός Θεολόγος όπως έχουμε ξαναπεί. Διαβάστε παρακαλώ στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο ις΄ από τους στίχους 1 έως 11. Σε αυτούς ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ο αγαπημένος μαθητής του Κυρίου μας, περιγράφει φρικτές και βασανιστικές ώρες για την ανθρωπότητα κι όμως οι άνθρωποι λέει ο Ιωάννης ο Θεολόγος, ότι δεν θα μετανοήσουν, αντίθετα θα βλασφημήσουν τον Θεό. Δηλαδή ο κόσμος δεν θα έχει το κουράγιο για μετάνοια, το μυαλό του θα είναι τόσο σκοτισμένο που θα έχει ξεχάσει τον Θεό. Προσέξτε πιο μπροστά ο Ιωάννης λέει να μην σφραγιστούμε και μετά αναφέρει ότι οι σφραγισμένοι θα υποφέρουν (ις΄ 2) και το χειρότερο δεν θα έχουν την δύναμη να μετανοήσουν. Δηλαδή ο Άγιος Ιωάννης ο επιστήθιος μαθητής προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει ή να μας ενημερώσει ώστε να πάρουμε τα μέτρα μας. Πώς ξεκινά αδέλφια μου η Αποκάλυψη, κοιτάξτε τον στίχο 3 του πρώτου κεφαλαίου: Μας λέει ο αγαπημένος μαθητής ότι είναι μακάριος όποιος διαβάσει και ακούσει την προφητεία αυτή. Προσέξτε όχι μόνο αυτό, αλλά ότι ο μακάριος θα είναι όποιος διαβάσει ή ακούσει αλλά τελικά τηρήσει αυτά που είναι γραμμένα σε αυτήν. Για αυτό χαίρομαι που αρχικά δεν απορρίπτεις αυτά που γράφουμε και ότι τα θεωρείς πιθανά σενάρια, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι τα θεωρούν φανταστικά σενάρια. Προσέξτε όμως ο Άγιος Ιωάννης μόνο που δεν μας παρακαλεί να τον πιστέψουμε, για αυτό πιστέξτε τα όχι για μένα αλλά για τον Άγιο Ιωάννη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 55: Αγαπητέ μου δεν γνωρίζω κι ούτε έχω ακούσει κάτι για την όγδοη Οικουμενική Σύνοδο. Φυσικά το πιθανότερο είναι ότι εγώ δεν γνωρίζω, διότι σίγουρα κάτι θα ετοιμάζεται ώστε να μπορέσει να εδραιωθεί ο Οικουμενισμός. Όμως αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία και μέσα στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια άνετα προλαβαίνει να γίνει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πρόκειται για Ορθόδοξη Σύνοδο και επειδή ο κόσμος περιμένει κάτι τέτοιο λόγω της προφητείας του Αγίου Νείλου, προσπαθούν να βρουν τον κατάλληλο χρόνο και τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να περάσει ή απαρατήρητη ή ως κάτι που είναι αναγκαίο να συμβεί.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις. Το τελευταίο μισό του έτους 2009 καθημερινά δύο "μεγάλα" θέματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Το ΑΜΚΑ που έπρεπε να το παραλάβει κάθε Έλληνας και ο ιός της γρίπης των χοίρων. Η εντολή του κράτους ήταν ρητή, όλοι οι Έλληνες υποχρεωτικά έπρεπε να πάμε στα ΚΕΠ και να μάθουμε το ΑΜΚΑ μας. Και όταν λέμε όλοι οι Έλληνες εννοούμε όλοι οι Έλληνες. Ακόμα και στα παιδιά δώσανε αριθμό μητρώου ασφάλισης. Γιατί άραγε ακόμα και τα νεογέννητα πρέπει να πάρουνε αριθμό ασφάλισης; Και προσέξτε και μια άλλη λεπτομέρεια, δεν πήγαινε ο κόσμος στα ΚΕΠ για να κάνει αίτηση για τον ΑΜΚΑ, αλλά για να πληροφορηθεί το νούμερο κοινωνικής ασφάλισης. Δηλαδή σε όλους μας δώσανε ένα νούμερο από μόνοι τους χωρίς να μας ρωτήσουνε. Γιατί άραγε έπρεπε να γίνει αυτό;
Σε ότι αφορά την γρίπη. Πρώτα ήρθε πριν δύο χρόνια η γρίπη των πουλερικών, η οποία μεταδιδόταν από τα ζώα στον άνθρωπο, αλλά όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο. Φέτος η γρίπη τω χοίρων η οποία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Μεταδίδεται και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στην αρχή μας είπαν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πανδημία και αργότερα μας ειδοποίησαν ότι για να μην εξαπλωθεί και μεταλλαχθεί θα πρέπει να εμβολιαστούμε με ένα νέο εμβόλιο. Ακούστηκαν πάρα πολλά. Ότι ο ιός αυτός είναι τεχνητός, ότι το εμβόλιο είναι καλό, ότι όλος αυτός ο θόρυβος έγινε για να φοβηθούμε και να αναγκαστούμε να εμβολιαστούμε και με τον τρόπο αυτόν να κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Ο καθένας έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα, ορισμένοι μίλησαν και για βιολογικό πόλεμο. Όμως πρέπει να ξέρετε ότι οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν να κερδίσουν χρήμα με πιο εύκολους τρόπους, οι οποίοι δεν έχουν αντιδράσεις ούτε ύποπτα σενάρια, χωρίς να προκαλούν δηλαδή υποψίες. Απλό παράδειγμα, το όριο της χοληστερίνης από 200 πήγε 190. Δηλαδή η φαρμακευτική αγωγή για την χοληστερίνη ξεκινούσε από 200, ενώ τώρα ξεκινά από 190. Ξέρετε αυτή η μικρή διαφορά πόσα εκατομμύρια νέους πελάτες έφερε; Φανταστείτε μόνο πόσα εκατομμύρια άνθρωποι με αυτήν την μικρή μεταβολή έπεσαν στην κατηγορία των ανθρώπων που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής αγωγής κατά της χοληστερίνης. Κι όμως κανείς δεν μίλησε γι' αυτό κι ούτε πρόκειται να πει κάτι, διότι πρόκειται να πάνε το όριο στο 180. Στο 180 θα πρέπει να πάρουν χάπι χοληστερίνης το 35% του παγκοσμίου πληθυσμού. Μιλάμε για αφάνταστο κέρδος και κανείς δεν κατάλαβε κι ούτε πρόκειται να καταλάβει τίποτα.
Ο λόγος που παγκόσμια απλώθηκε αυτό το μήνυμα του εμβολιασμού είναι άλλος. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, δίνεται η δυνατότητα και με την βοήθεια της τεχνολογίας, σε όλον τον πλανήτη να δοθεί μια παγκόσμια εντολή. Πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία δίνεται κοινή εντολή σε όλα τα κράτη και σε όλες τις κυβερνήσεις και που αφορά όλους τούς πολίτες αυτού του κόσμου. Μην ξεχνάτε ότι εντολή της κυβέρνησης και της νυν αλλά και της προηγούμενης, ήταν η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες εάν αυτό κρινόταν απαραίτητο. Προσέξτε καλά, πρώτη φορά δόθηκε παγκόσμια εντολή που να αφορά επέμβαση στο κάθε ανθρώπινο σώμα που κυκλοφορεί και περπατά στον πλανήτη. Μήπως αυτό σας παραπέμπει κάπου; Μήπως ο καιρός είναι κοντά και θέλουν να μας συνηθίσουν σε παγκόσμιες εντολές σωματικής επέμβασης; Ναι αδέλφια μου αυτό είναι, το πρόσχημα του εμβολίου είναι μια μεγάλη πρόβα για την τελική εντολή της σφράγισης του Αντίχριστου. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να μας χειραγωγήσουν να υπακούμε σε παγκόσμιες εντολές και μάλιστα σε εντολές που έχουν να κάνουν με το σώμα μας. Έτσι σε μερικά χρόνια δεν θα μας φανεί παράξενο που θα υπάρχουν παγκόσμιες εντολές που θα αφορούν τους ανθρώπους ξεχωριστά. Διότι και τώρα μπορεί να υπάρχουν παγκόσμιες εντολές για την τρομοκρατία, για το εμπόριο, για την οικονομία, αλλά δεν υπήρχαν παγκόσμιες εντολές που να αφορούν τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Τώρα έγινε η αρχή και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εντολές, ώστε να μας κάνουν να αποκτάμε παγκόσμια συνείδηση. Και το τρομερό είναι ότι πρόκειται για παγκόσμια εντολή που έχει να κάνει με σωματική επέμβαση.
Εάν τώρα συνδέσουμε αυτά που μόλις είπαμε και με τον αριθμό ΑΜΚΑ θα καταλήξουμε σε ένα πιο τρομερό συμπέρασμα. Αδέλφια μου μην σας φανεί παράξενο αυτό που πρόκειται να πω, αλλά το νούμερο, ο αριθμός του σφραγίσματος μόλις δόθηκε στους Έλληνες. Ναι μην αντιδράσετε ακόμα διαβάστε και αυτό πριν απορρίψετε αυτήν την εκδοχή. Φέτος το ελληνικό κράτος έδωσε σε κάθε Έλληνα ένα ξεχωριστό νούμερο. Και γιατί εφόσον ο κάθε ένας από εμάς είχε αριθμό ασφάλισης τού ταμείου του, μας ξαναδόθηκε από την αρχή νέος αριθμός; Δηλαδή όποιος έχει ασφάλεια ΙΚΑ, έχει κι αριθμό ασφαλισμένου, τον γράφει το βιβλιάριό του. Εγώ στον ασφαλιστικό φορέα που ανήκω, έχω αριθμό μητρώου ασφαλισμένου, γιατί θα πρέπει να αποκτήσω καινούργιο; Και για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει να πάρει και αριθμό ασφάλισης το νεογέννητο παιδί μου;
Μήπως ο καιρός πλησιάζει και πρέπει όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη να πάρουν το νούμερό τους, ώστε όλα να είναι έτοιμα μιας και μείνανε μόλις δύο χρόνια για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του και τέσσερα χρόνια για την επίσημη παρουσία του, ως ανθρώπου που θα μπορεί να διεκδικήσει εξουσίες και αξιώματα; Μήπως πρέπει να είναι όλα έτοιμα ώστε να έρθει αυτός και να δώσει την τελική εντολή του ηλεκτρονικού σφραγίσματος; Πώς θα δοθεί η εντολή του σφραγίσματος του Αντίχριστου εάν ο κάθε ένας από εμάς δεν έχει το νούμερό του; Βλέπετε αυτοί είναι οργανωμένοι και δουλεύουν με σύστημα και θέλουν να τα έχουν όλα έτοιμα.


Δεν συνηθίζω να βάζω φωτογραφίες στο site, όμως αυτή η φωτογραφία λέει πάρα πολλά. Όπως ίσως οι περισσότεροι γνωρίζεται είναι φωτογραφία από την κινηματογραφική ταινία "2012". Το παράξενο με την ταινία αυτή είναι ότι μιλά για καταστροφές σε ένα πολύ κοντινό χρονικό διάστημα. Εάν θυμάστε στις προηγούμενες δεκαετίες το Hollywood έφτιαχνε καταστροφολογικές ταινίες που απευθύνονταν στο μακρινό μέλλον. Είναι πράγματι πολύ παράξενο να μιλά για καταστροφή του κόσμου για μετά από λιγότερο από τρία χρόνια!! Τί προσπαθούν να μας περάσουν, μήπως πανικό και εκφοβισμό, ότι όλοι θα πεθάνουμε; Σίγουρα η καταστροφολογία πουλά, όμως δεν νομίζω ότι επιθυμούν να φύγει ο κόσμος από τις κινηματογραφικές αίθουσες με φοβία αλλά με προβληματισμό. Έναν προβληματισμό που υποσυνείδητα είδαμε πως εδώ και πολλά χρόνια μας έχουν υποβάλλει, όπως σε αυτήν την ιστοσελίδα έχουμε διατυπώσει. Ο προβληματισμός είναι ότι κάτι θα αλλάξει στον κόσμο το έτος αυτό. Το χρήμα θα καταργηθεί, η θεωρία των Μάγιας, τελειώνουν όλες οι επιδοτήσεις, το 2012 έχει σηματοδοτηθεί ως χρονιά οικονομικής ανάκαμψης και πολλά άλλα. Μήπως η φωτογραφία αυτή είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα για το τι πρόκειται να αλλάξει το 2012; Μήπως μας δηλώνουν τις προθέσεις τους; Εσείς θεωρείται τυχαία την φωτογραφία αυτή; Κανονικά δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα για το μήνυμα που περνά η εικόνα αυτή! Μήπως μας λένε καθαρότατα και απροκάλυπτα πλέον τι σχεδιάζουν για το 2012; Εδώ θα εκφράσω καθαρά προσωπική άποψη και θα πω ότι μας λένε φωναχτά: το 2012 τελειώνει η παγκοσμιότητα του Χριστού σας, θα τον διαγράψουμε από τον πλανήτη, αυτή είναι η ανατροπή και η αλλαγή που θα συμβεί, γι' αυτό ετοιμαστείτε να δείτε τα πάνω κάτω και μια νέα τάξη πραγμάτων χωρίς Χριστό.

Αλλά μην νομίζετε ότι δεν μας έχουν απάντηση και γι' αυτό. Πάντα οι ισχυροί προετοιμάζουν τον κόσμο συνειδητά και υποσυνείδητα, και μας έχουν ενημερώσει για το τι έρχεται στον κόσμο αυτό. Τί είναι αυτό που έχει ενώσει τον κόσμο και με το πάτημα ενός κουμπιού, μιλάς κοιτάς και ενημερώνεσαι από την μία στην άλλη άκρη του πλανήτη;; Μα φυσικά το διαδίκτυο. Μήπως έχετε προσέξει την ανερχόμενη δύναμη στις μηχανές αναζήτησης; Είναι ο firefox, η αλεπού της φωτιάς, ο πονηρός της κόλασης. Έχετε προσέξει το λογότυπό του;;;;;; Ο Χριστός πέφτει τελειώνει και ο πονηρός έρχεται και αγκαλιάζει όλον τον κόσμο, τον κυριεύει, του βάζει φωτιά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 56: "Η Ογδοοη οικουμενικη λεγομενη συνοδος μαλλον επικειται να γινει πολύ σύντομα διοτι ο παγκοσμια κινηση ενωσης των θρησκειων του κοσμου, ζητουν να επικρατήσει ειρήνη και συναδελφωση μεταξυ των λεγομενων διηρεμενων χριστιανων, μουσουλμανων, βουδιστών και αλλων.. οι εκπροσωποι αυτης της κινησης κατεχουν μεγιστα εκκλησιαστικα αξιώματα και ζητουν τους διαλογους και την κοινωνια με ολους αυτους πασει θυσια... ήδη οι πανορθόδοξες συνδιασκεψεις ονομαζονται προσυνοδικες!!! Τι σημαινει αυτό; ότι οι εξελίξεις ειναι αρκετα κοντα... η συνοδος αυτη θα θεσει επι ταπητος παραδεδομένα ήδη από τους αγιους Πατερες θεματα οπως η αγιωτατη νηστεια μας και θεος φυλάξει τι άλλο...Λυπάμαι αλλα οι καταστασεις για το τελος εχουν ηδη δρομολογηθει!!!"
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον φίλο για το σχόλιό του. Φαίνεται δηλαδή ότι υπάρχουν ήδη προσυνοδικά δρώμενα και μάλιστα επίσημα. Σίγουρα ο αδελφός έχει δίκιο, όλοι αυτοί που κάνουν την δουλειά τους και μάλιστα πολύ καλά, τα έχουν δρομολογήσει για να γίνουν όλα στην ώρα τους και αθόρυβα.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε γι' αυτό. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας εφόσον αυτοί που πρέπει δεν το κάνουν. Ο Απόστολος των εθνών Παύλος έδωσε την εξής εντολή: εάν έρθει κάποιος και πει τα αντίθετα από αυτά που εγώ σας λέω, ακόμα κι αν αυτός ο άλλος είμαι εγώ, να μην τον ακούσετε και να τον διώξετε. Προσέξτε αυτά ήταν τα λόγια του Παύλου και εννοούσε τους αιρετικούς. Μας άφησε εντολή να μην ακούμε και να διώχνουμε τους αιρετικούς, ακόμα κι αυτόν τον ίδιο εάν έλθει και λέει άλλα από αυτά που δίδαξε αρχικά. Δηλαδή να διώξουμε έναν Απόστολο του Χριστού. Επομένως δεν παίζει ρόλο ποιος είναι αυτός που μας λέει τα αντίθετα από τους Αποστολικούς κανόνες και διδάσκει αντίθετα από αυτά που αποφάσισαν οι Ιερές Σύνοδοι, όποιος κι αν είναι πρέπει να αποβάλλεται από το υγιές σώμα της εκκλησίας του Χριστού. Ακόμα κι αν είναι ο ιερέας της ενορίας μας, ακόμα κι αν είναι ο πνευματικός μας, ακόμα κι αν είναι ο Δεσπότης ή και ο Πατριάρχης. Ας μην ξεχνάμε πως πολλοί από τους μεγάλους αιρετικούς ήταν υψηλόβαθμοι κληρικοί, όπως π.χ. ο Άρειος. Η Εκκλησία μας, μας διδάσκει ότι Εκκλησία είναι και ο κλήρος αλλά και ο λαός, χωρίς τον λαό δεν νοείται Εκκλησία. Είναι δικαίωμά μας να κρίνουμε τον οποιοδήποτε διδάσκει και ενεργεί αντίθετα από την Πίστη μας, μην ακούτε κανέναν από αυτούς που μας λένε ότι στο βαθμό και στην ιδιότητα πρέπει να αποδίδουμε τιμές και σέβας, αυτό είναι στην περίπτωση που το αξίζει. Όταν όμως κάποιος προσπαθεί να διαβάλλει και να αλλάξει θεμέλια της Πίστη μας ο Απόστολος των Εθνών Παύλος μας άφησε εντολή να τον απομακρύνουμε. Βέβαια η Εκκλησία έχει θεσπίσει κανόνες γι' αυτό και μόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει το δικαίωμα να απομακρύνει κάποιον από το σώμα της Εκκλησίας. Όταν όμως οι μισοί τουλάχιστον Δεσπότες είναι Οικουμενιστές και οι άλλοι μισοί κάνουν ότι δεν βλέπουν τι γίνεται, εμείς τί πρέπει να κάνουμε; Να περιμένουμε παθητικά την έλευση του Πάπα; Ή μήπως η όγδοη Οικουμενική Σύνοδος θα καταδικάσει την παναίρεση του Οικουμενισμού και θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις μέχρι σήμερα απαράδεκτες και προδοτικές του ενέργειες; Τί θα κάνουν τότε όλοι αυτοί όταν η όγδοη Οικουμενική Σύνοδος θα φέρει αιρετικές αποφάσεις; Θα έχουν τότε το σθένος να παρακούσουν αποφάσεις οικουμενικής συνόδου; Πού θα το βρουν, όταν τώρα φοβούνται να διεκδικήσουν αυτά που είναι ακόμα κανόνες και νόμοι της Εκκλησίας μας. Τότε δεν θα είναι, και εάν μιλήσουν θα τους έρθει η απειλή, που ξεστόμισε πριν λίγα χρόνια ιεράρχης μας υψηλότατης θέσης, "αυτή είναι η εκκλησίας μας εάν δεν σου αρέσει να πας αλλού". Δηλαδή τότε αυτοί θα τον θέσουν εκτός εκκλησίας διότι θα είναι ενάντια στις αποφάσεις της "Αγιοτάτης Ογδόης Οικουμενικής Συνόδου". Αδέλφια μου μπορεί να κριθώ πολύ αυστηρά για αυτά που μόλις έγραψα δεν με νοιάζει όμως, τι τώρα τί σε μερικά χρόνια. Προσέξτε καλά που εκκλησιάζεστε και που εξομολογήστε, διότι εμείς που έχουμε μάθει να ζούμε κοντά στην εκκλησία, θα δυσκολευτούμε πιο πολύ. Όσοι δεν είναι συνδεδεμένοι ψυχολογικά και συναισθηματικά με ενορίες και πνευματικούς, θα τους είναι πιο εύκολο να ξεκόψουν από την τότε εκκλησία που θα είναι υποχείριο του Πάπα και φυσικά κατ' επέκταση και του Αντίχριστου. Όσοι όμως έχουμε μάθει να ζούμε υπό την σκέπη ενορίας και πνευματικού, θα έχουμε δυσκολία να αφήσουμε την ενορία μας που είναι σαν οικογένειά μας και τον πνευματικό μας, που είναι ο στυλοβάτης της ψυχής μας.
Εφόσον δεν έχουμε το δικαίωμα και την δικαιοδοσία να διώξουμε τον προδότη από την πίστη μας, έχουμε όμως σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο το δικαίωμα του να κρίνουμε, κανείς δεν μπορεί να μας κλείσει το στόμα, ούτε λόγο θέσης ούτε λόγο βαθμού. Και φυσικά έχουμε το χρέος να επιλέξουμε ιερείς φωτεινούς και σωστούς, ώστε να είναι λειτουργεί μας και πνευματικοί μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 57: "ρε παιδιά ο Άγιος Νείλος λέει ότι ο Αντίχριστος θα καταργήσει τη θεία λειτουργία... αν έρθει τώρα πως θα το κάνει εν μέσω τοσων δεσποτάδων και παπάδων που θέλουν να αυτοθυμιατίζονται ατελειωτα και να πολυχρονιζονται στα εν πρωτοις;...ειναι δυνατον να υποκυψουν ολοι αυτοι; ο αντιχριστος μπορει να επιβληθει αλλα τη λατρεια του θεου δε θα μπορεσει να καταργησει με τιποτα..."
Καλησπέρα αγαπητέ μου φίλε. Σίγουρα την αγάπη μας στον ένα και αληθινό Θεό κανείς δεν μπορεί να μας την απαγορεύσει. Σίγουρα το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας κανείς δεν μπορεί να το καταργήσει. Η αγάπη του Θεού και η Πρόνοιά του είναι πάνω από όλα και κανείς δεν έχει την δύναμη να τα εμποδίσει. Αυτό είναι δεδομένο ότι από την ίδρυση της Εκκλησίας του Χριστού κανείς δεν μπορεί να την καταλύσει και θα υπάρχει αιώνια, από αυτήν μέχρι και την αιώνια ζωή στον Παράδεισο. Αυτό εφόσον το ξέρουμε και το λέμε εμείς είναι δυνατόν να μην το γνωρίζουν οι Άγιοι της Πίστεώς μας; Κι όμως όχι μόνο ο Άγιος Νείλος αλλά και πολλοί άλλοι Άγιοι όταν αναφέρονται στα έσχατα χρόνια συμπληρώνουν ότι την εποχή του Αντίχριστου δεν θα υπάρχει Θεία Λειτουργία. Τώρα το "δεν θα υπάρχει" Θεία Λειτουργία εντός ή και εκτός εισαγωγικών, μας φαίνεται πραγματικά αδύνατο και αδιανόητο. Μας διαφεύγει όμως μια λεπτομέρεια η οποία είναι πολύ σημαντική. Ο Θεός δεν εξαναγκάζει κανέναν, επομένως υπάρχει ένας τρόπος να πάψει η Θεία Λειτουργία, και αυτός είναι εάν εμείς το επιθυμούμε. Δηλαδή εάν εμείς απαρνηθούμε τον Θεό και γίνουμε Οικουμενιστές, εάν εμείς δεχτούμε το σφράγισμα και προσκυνήσουμε τον Αντίχριστο, τότε είναι φυσικό και ο Θεός να μας εγκαταλείψει. Νομίζεται ότι ήμαστε μακριά από αυτήν την εποχή; Νομίζεται ότι τα παγκόσμια συμβούλια των εκκλησιών γίνονται για πλάκα και για συμβολικούς λόγους; Γίνονται φανερά και κρυφά για να μας βάλουν σιγά-σιγά στο κλίμα της μίας και παγκόσμιας θρησκείας. Προσπαθούν ομαλά να μας κάνουν να ξεχάσουμε την μία και μοναδική Εκκλησία του Χριστού και να μας εισάγουν στην παγκόσμια θρησκεία του..., ποιανού λέτε εσείς ότι θα είναι;!
Πιστεύω πως όλοι διαβάσατε το σχόλιο 34, εάν όχι διαβάστε το σας παρακαλώ. Εκτός από αυτό ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως αποκάλεσε το Κοράνιο άγιο βιβλίο, ενώ πρόσφατα επισκέφτηκε συναγωγή της Νέας Υόρκης και αποκάλεσε τους Εβραίους αδελφούς μας, είπε πως έχουμε κοινούς προπάτορες τον Αβραάμ και Ισαάκ και τον Ιακώβ και τον ίδιο Θεό!!!!! Εάν είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύουμε τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους, οι οποίοι πιστεύουν το Ταλμούδ και την Καμπάλα, άκρως δαιμονικά και σατανικά βιβλία. Όμως τουλάχιστον αυτός έχει το θάρρος και ενεργεί φανερά, και δημόσια εκφράζει τα πιστεύω του της μίας πανθρησκείας. Οι δικοί μας Δεσπότες διδάσκουν Πατερικά κείμενα το παίζουν μέγα θεολόγοι, βγάζουν λόγους και αναφέρονται στους βίους και στα παραδείγματα των Αγίων μας, κι όλα αυτά υποκριτικά και δόλια, διότι κρυφά μετέχουν σε όλες τις πανθρησκευτικές οργανώσεις που προετοιμάζουν την πανθρησκεία. Μήπως κανένας από αυτούς όταν βγάζει λόγους και κάνει κηρύγματα μας έχει ποτέ σε πόσες οικουμενιστικά συμβούλια έχει μετάσχει και τι ακριβώς συζητάνε σε αυτά; Φυσικά και όχι διότι φοβούνται τις αντιδράσεις των πιστών αλλά και των λιγοστών αγωνιστών ιερέων που έχουν απομείνει και σηκώνουν το λάβαρο της Πίστεώς μας. Όταν τελικά θα έρθει ο Αντίχριστος και αρχίσει την δράση, εάν τότε οι Δεσποτάδες και οι Πατριάρχες ταχθούν μαζί του και αρνούνται ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος εσείς τι λέτε θα ισχύει η Θεία Λειτουργία τους; Και όταν τελικά κυβερνήσει τον κόσμο, νομίζεται ότι θα επιτρέψει να τελείται έστω και από τους λιγοστούς εναπομείναντες πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανού ή θα τους κυνηγήσει και θα τους διαλύσει τις εκκλησίες; Όλοι οι Άγιοι μας έχουν προειδοποιήσει ότι θα ζήσουμε κυνηγημένοι στα βουνά και στις σπηλιές. Μόνον εκεί θα τελείται η Θεία Λειτουργία. Γιατί όλοι οι Άγιοι δεν θέλανε να ζήσουν στα έσχατα χρόνια; Μήπως φοβόντουσαν τα βασανιστήρια, σίγουρα όχι, φοβόντουσαν όμως να ζήσουν σε μια εποχή χωρίς Άγιο Πνεύμα, χωρίς πνευματικότητα, χωρίς εκκλησίες, χωρίς ιερείς και χωρίς Θεία Λειτουργία. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς σημαίνει έσχατα χρόνια και Αντίχριστος. Αντίχριστος σημαίνει ότι τον κόσμο θα τον κυβερνά ο διάολος, ο οποίος σίγουρα θα προσπαθήσει με όλη του την δύναμη να εξαφανίσει ότι θυμίζει Χριστό.

Και κάτι τελευταίο πριν σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα. Συνέβη κάτι πάρα πολύ σημαντικό το οποίο μας το αποκρύψανε από την Ελληνική πραγματικότητα. Συνέβη κάτι που τα μέσα ενημέρωσης έπρεπε να το έχουν πρώτο θέμα και να το συζητάνε και να το αναλύουν πολλές μέρες και με πολλές πολιτικές συζητήσεις. Κι όμως το περάσανε στα ψιλά γράμματα, ενώ καθημερινά μας απασχολούν με τόσα άλλα ανούσια και άχρηστα θέματα για να μας έχουν καρφωμένους εκεί που αυτοί θέλουν, να μας κοιμίζουν και να μας κατευθύνουν όπου αυτοί τους διατάζουν. Στις 19 Νοεμβρίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε Πρόεδρο της Ευρώπης για πρώτη φορά, του οποίου η θητεία θα είναι 2,5 έτη με δικαίωμα για άλλα 2,5 έτη εάν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κρίνει επιτυχή την θητεία του. Η έναρξη των καθηκόντων του άρχισε στις 1 του Δεκέμβρη και θα λήξει στις 31 Μαΐου του 2012. Αυτό το τόσο σημαντικό για την παγκόσμια πολιτική, δεν το αναφέρανε ούτε του δόθηκε η δέουσα σημασία και ούτε γίνανε πολιτικές συζητήσεις στα κανάλια. Αντίθετα σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο ήταν το πρώτο θέμα για ημέρες και η πρώτη συνέντευξη του πρώτου Πρωθυπουργού της Ευρώπης μεταδόθηκε απευθείας από όλα τα κανάλια του κόσμου. Μήπως εσείς είδατε τίποτα, μήπως ξέρετε το όνομα του Πρωθυπουργού μας, μήπως ξέρετε το πρόσωπό του; Όχι γιατί άραγε να έγινε αυτό; Για δύο λόγους πρώτον για να μην γνωρίζουμε ότι η παγκοσμιοποίηση ξεκίνησε και φωνάζουμε ακόμα δυνατότερα ότι στήνεται το κράτος του Αντίχριστου και δεύτερον για να συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι αυτοί κυβερνούν την Ελλάδα κι ότι τους έχουμε ανάγκη και να συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε. Δεν θέλουν να καταλάβουμε ότι οι πολιτικοί μας είναι υπάλληλοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ότι η δύναμή τους πάνω στις τύχες μας είναι πλέον ασθενής. Πρέπει να γνωρίζεται ότι μόνο το 1/3 της ζωής μας εξαρτάται από τις αποφάσεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε η επαρχία της επαρχίας της Ευρώπης και ότι κανένας δεν ασχολείται με τα προβλήματα ενός φτωχού συγγενή. Για την Ευρώπη είμαστε μειονότητα, διότι η γλώσσα μας δεν μιλάτε πουθενά αλλού στον κόσμο, η θρησκεία μας είναι υποβαθμισμένη μπροστά στον κολοσσό του Βατικανού, και η οικονομική μας κατάσταση απαιτεί συνεχώς ζητιανιά από την elite της Ευρώπης. Επομένως ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς (α άνθρωπος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Ελλάδα), ουσιαστικά έχουν μειωμένο ρόλο στην ζωή μας και πραγματικά δεν διαφέρει σε τίποτα ποιος από αυτούς θα μας κυβερνήσει. Είναι ακριβώς σαν μία κυβέρνηση να αλλάζει υπουργούς. Όποιος υπουργούς και να έρθει θα ακολουθήσει την ίδιο πολιτική γραμμή με τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης. Αυτό ακριβώς γίνεται και τώρα, όποιος και αν είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορεί να αλλάξει την πολιτική που έχει χαράξει για εμάς η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όμως επειδή η ιστοσελίδα μας δεν είναι πολιτική αλλά εσχατολογική ας γυρίσουμε στο θέμα μας. Ο κύριος Herman Van Rompuy όπως λέγεται ο κατ' ουσίαν Πρωθυπουργός μας, στην πρώτη του δημόσια παγκόσμια συνέντευξη τύπου, είπε ότι το 2009 είναι η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία καθιερώθηκε από τους G20 και η παγκόσμια διαχείριση θα γίνεται με τις αποφάσεις του παγκόσμιου οικολογικού συνέδριου της Κοπενχάγης. Αδέλφια μου η πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση είναι γεγονός και εδώ στην Ελλάδα για ακόμα μία φορά ζούμε στον κόσμο μας και τσακωνόμαστε για το εάν ο Καραμανλής ή Παπανδρέου μπορεί να λύσει τα προβλήματά μας! Βλέπετε οι ξένοι πολιτικοί είναι πιο ειλικρινείς και λένε την αλήθεια στους πολίτες τους. Κουμάντο στις τύχες του κόσμου και στην παγκόσμια οικονομία κάνουν οι G20, δηλαδή οι είκοσι πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου. Αυτές καθορίζουν την παγκόσμια πολιτική και όλες οι υπόλοιπες χώρες είναι υποχρεωμένες να βαδίσουν σε αυτά τα βήματα. Κανένας πολιτικός καμιάς χώρας δεν μπορεί να χαράξει διαφορετική πολιτική από αυτήν που αποφασίζει η παγκόσμια κυβέρνηση, απλά διαφέρει ο τρόπος που θα την εκτελέσει ο καθένας στο κράτος του. Βλέπεται πως το κράτος του Αντίχριστου δεν χτίζεται απλά, αλλά καθιερώνεται και άρχισε πραγματικά η παγκόσμια διακυβέρνηση. Στην αναζήτηση του youtube βάλτε "Herman Van Rompuy EU president", είναι το video με διάρκεια 8:51. Μεταξύ 3:20 και 3:40 θα ακούσετε τα λόγια του για την παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι από το SKY NEWS απευθείας από τις Βρυξέλλες στις 19 Νοεμβρίου. Μπορείτε επίσης να δείτε και το video "Global Governance - EU President Admits One-World Government is Here - NWO - New World Order" γράψτε αυτό στην αναζήτηση του youtube και θα βρείτε μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξής του, και θα διαπιστώσετε ότι μετά από αυτήν την συνέντευξη, άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από όλους αυτούς που δεν επιθυμούν την παγκοσμιοποίηση.
Αδέλφιά μου μέχρι και οι αιρετικοί έχουν καταλάβει ότι έρχεται ο Αντίχριστος και εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που ξέρουμε από τους Αγίους Πατέρες μας ότι θα έρθει ο Αντίχριστος με στοιχεία, κοιμόμαστε και οι ιεράρχες μας, εάν ακούσουν εσχατολογική συζήτηση κάνουν λες και μιλάνε Ιαχωβάδες. Αποφεύγουν τις συζητήσεις για το Αντίχριστο, τον Οικουμενισμό και την Παγκοσμιοποίηση λες και μιλάμε για την Σολομωνική. Γράψτε στην αναζήτηση του youtube "ONE WORLD CURRENCY FOR WORLDWIDE ECONOMIC CRISIS - Antichrist exposed" με διάρκεια 4:50, δείτε το σας παρακαλώ για να βεβαιωθείτε ότι στο εξωτερικό βρίσκονται πολύ μπροστά και ότι ο ηλεκτρονικός τρόπος αγοράς και πληρωμών είναι έτοιμος για να λειτουργήσει και με το σφράγισμα. Δείτε και ενημερωθείτε από αιρετικούς οι οποίοι μας βάλανε τα γυαλιά και γνωρίζουν ήδη την σύντομη έλευση του Αντίχριστου. Δείτε για να πειστείτε ότι είναι όλα έτοιμα και να μην με ρωτάτε συνέχεια, πότε θα μπορέσουν να συμβούν τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Άσχετα με όλα αυτά, πλησιάζουν πραγματικά Άγιες ημέρες και οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να υποδεχτούμε το μεγαλύτερο θαύμα, το ασύλληπτο από τον ανθρώπινο νου, της ασπόρου συλλήψεως και της Θεού παραχωρήσεως, του να χωρέσει ο άπειρος Θεός σε ανθρώπινο σώμα για την δικιά μας σωτηρία. Έστω και τώρα έξι ημέρες πριν ας κάνουμε την προσπάθειά μας, όλοι κι εγώ μαζί να ανέβουμε λίγο πνευματικά για να βιώσουμε την πραγματική αγάπη ΤΟΥ Θεού που φανερώνεται με την ενανθρώπιση του Υιού και Λόγου του Θεού. ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

=====================================================================================
Καλησπέρα αδέλφιά μου σήμερα 21-12-2009. Να θυμάστε αυτήν την ημερομηνία και να μην ξεχνάτε ότι στις 21-12-2011 για τους Εβραίους θα είναι 21-12-2012. Μην ανησυχείτε και μην φοβάστε, δεν θα δούμε μόνο τρομερά πράγματα, αλλά και πολύ μεγάλα θαύματα που θα ενισχύσουν την πίστη μας.
=====================================================================================

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον,και όταν εννοώ ενδιαφέρον δεν εννοώ για το άτομό μου, αλλά για την πορεία αυτής της ιστοσελίδας. Χαίρομαι που ακόμα δείχνετε ενδιαφέρον για τα γραφόμενα και την θεωρία που αναπτύσσεται σε αυτό το blog. Χαίρομαι διότι από τις προσωπικές επαφές που έχω μαζί σας, διαπιστώνω ότι υπάρχουν αρκετοί Ορθόδοξοι Έλληνες κι όχι μόνο που έχουν καταλάβει ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια. Χαίρομαι επίσης που υπάρχουν κι άλλοι ανώνυμοι αδελφοί που στα δύσκολα χρόνια που ζούμε σπαταλούν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να ασχοληθούν με το θέμα μας. Αυτό δεν είναι μόνο ευχάριστο, αλλά και ενθαρρυντικό.
Θα ήθελα για μία ακόμα φορά να σας επισημάνω πως σκοπός μου δεν είναι να σας απογοητεύσω,ούτε να σας παροτρύνω να εγκαταλείψετε τα εγκόσμια και να ψάχνετε σπηλιά για να κρυφτείτε. Επιθυμώ να ενημερωθείτε για το πιστεύω μου, ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια και να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αυτό που πραγματικά επιθυμώ είναι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανέλθουμε πνευματικά, διότι τότε μόνο θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στην επταετία που έρχεται.
Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το πως θα αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την οργανωμένη κοινωνία και να ζήσουμε για περίπου τριάμισι έτη, χωρίς όλες αυτές τις ανέσεις που έχουν γίνει τρόπος ζωής μας. Θα σας αναφέρω το πιο ενθαρρυντικό παράδειγμα, το παράδειγμα ενός από τους μεγαλύτερους ασκητές της Εκκλησιαστικής μας Ιστορίας, την Οσία Μαρία την Αιγυπτία. Όπως όλοι ξέρουμε πριν γνωρίσει τον Χριστό ζούσε μια ζωή μέσα στην τρυφή και στην απόλαυση, ζούσε με τις μεγαλύτερες ανέσεις που διέθετε η εποχή της. Κι όμως μέσα σε μία μέρα, όταν συνειδητοποίησε την ύπαρξη της Αγίας Εκκλησίας του Χριστού και την αμαρτωλότητά της, επαναλαμβάνω μέσα σε μία μέρα έγινε ένας από τους μεγαλύτερους ασκητές. Έφυγε στην έρημο χωρίς ρούχα και εάν δεν κάνω λάθη με δύο καρβέλια ψωμί, με τα οποία έζησε αρκετά χρόνια. Ίσως τελικά δεν είναι τυχαίο που η Εκκλησία μας καθιέρωσε να εορτάζεται μέσα στην Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή. Διαπιστώνουμε ότι όταν η ψυχή μας και η πνευματική μας κατάσταση είναι σε σωστό δρόμο, όλα δύναται να τα καταφέρουμε. Μέσα σε μία μέρα αγράμματοι έγιναν οι μεγαλύτεροι ερμηνευτές των Ιερών Γραφών, μέσα σε μία μέρα απλοί και αμαρτωλοί άνθρωποι έγιναν Άγιοι και ασκητές, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κάποιοι έγιναν μάρτυρες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στρατιωτών που την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να αποκεφαλιστούν κι αυτοί μαζί με τους μάρτυρες της Πίστεώς μας. Μην σας αγχώνει το πως θα τα καταφέρουμε, αλλά το πως θα ανέλθουμε πνευματικά. Όταν μέσα σε μια στιγμή αγιάσαν άλλοι συνάνθρωποί μας, τότε φανταστείτε τι μπορούμε να πετύχουμε εάν συνειδητά προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα ψυχικά μας χαρίσματα. Ευτυχώς η Πρόνοια του Θεού μας πληροφόρησε επτά χρόνια πριν, ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε κυρίως πνευματικά αλλά κι όχι μόνο.
Θέλω να στείλω τις ευχές μου και να ανταποδώσω την αγάπη που έχετε δείξει στην προσπάθειά μου αυτή.
Δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά πραγματικά πιστέψτε με αυτό που θα κάνω το κάνω διότι υπάρχει λόγος. θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου στο Αγρίνιο και στην Κρήτη, σας ευχαριστώ πολύ.
Θα ήθελα επίσης να πω σε κάποιους, ότι όπως διαπιστώσατε είμαι ένας απλός άνθρωπος, ακίνδυνος για τα σχέδιά σας, δεν σας έχω δώσει όμως το δικαίωμα να με θεωρείτε αφελή και δόξα το Θεό θέλω να πιστεύω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο, από τον οποίο με την βοήθεια του Θεού δεν πρόκειται να παρεκκλίνω.
Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας. Στην πολύ αρχή της ιστοσελίδας μας αναφέραμε πως η ίδια η φύση μας δείχνει με την αλλοίωση της, πως τα δεινά έρχονται. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το μέγεθος της τύφλωσης όχι μόνο του απλού κόσμου ο οποίος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η φύση τρελάθηκε, αλλά των ειδικών υποτίθεται οι οποίοι μελετάνε τα επίγεια φαινόμενα. Οι ακραίες εκφράσεις των καιρικών φαινομένων δεν τους ανησυχούν και κάθε μήνα ακούμε ότι αυτό συμβαίνει κάθε 50 ή κάθε 100 χρόνια. Ποτέ όμως δεν συνέβαινε μέσα στην ίδια εποχή να παρατηρηθούν τρεις διαφορετικές εκφράσεις ακραίων φαινομένων. Το συγκλονιστικό δεν είναι αυτός ο συνειδητός ή ασυνείδητος εθελοτυφλισμός στο γεγονός ότι η φύση ετοιμάζει την μεγάλη εκδίκησή της, αλλά στο ότι νιώθουμε σίγουροι για τον πολιτισμό μας. Όλοι μας έχουμε πληροφορηθεί το παρατεταμένο κύμα βαρυχειμωνιάς που πλήττει την βόρεια Ευρώπη. Το τρομερό δεν είναι τόσο οι καιρικές συνθήκες αλλά ότι οι πιο ανεπτυγμένες χώρες της ηπείρου μας η Γερμανία, η Γαλλία και η Αγγλία αντιμετωπίζουνε οικονομικά προβλήματα από την κακοκαιρία. Διαπιστώνουμε ότι ο πολιτισμός μας κινδυνεύει από καιρικές συνθήκες οι οποίες είναι εντός των φυσιολογικών ορίων, απλά οι διάρκειά τους και μόνο μας δημιουργεί πρόβλημα. Δεν χρειάζεται δηλαδή να μεταβληθεί κατά πολύ το κλίμα της Γης όπως δείχνει στις ταινίες καταστροφολογίας του Hollywood, ο πολιτισμός μας είναι εύθραυστος και κινδυνεύει από πολύ πιο απλά πράγματα που δυστυχώς ολοένα και είναι πιο συχνά. Αυτήν την υπεροψία μας θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά και μετά την Βαβέλ, τον Τιτανικό (το αβύθιστο πλοίο όπως το είχαν ονομάσει τότε), το διαστημόπλοιο Τσάλαντζέρ, ο πολιτισμός μας θα καταβυθιστεί διότι ο άνθρωπος θεοποίησε τον πολιτισμό και την τεχνολογία και ξέχασε τον Θεό.

Μπορεί για κάποια διαστήματα να χάνομαι από το site και μπορεί να μην στέλνει κανείς σχόλια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάψω να ασχολούμαι με το θέμα. Όσο πιστεύω ότι αυτό το οποίο επιτελώ είναι Θεάρεστο θα το συνεχίσω μέχρι όσο τραβήξει. Εξάλλου με αρκετούς από εσάς έχω κι άλλου είδους επικοινωνία. Να ξέρετε ότι προσπαθώ να ενημερώσω κι άλλο κόσμο με άλλους τρόπους, διότι μην ξεχνάτε ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να ψάξουν στο διαδίκτυο. Στο youtube έχω ανεβάσει κάποια video, γράψτε στην αναζήτηση του youtube, "ο αντίχριστος έρχεται στο τέλος του 2011" και θα τα δείτε. Επίσης θα ξεκινήσω κάτι για την ενημέρωση και στο εξωτερικό, επειδή αρκετοί από άλλες χώρες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι οποίοι δεν γνωρίζουν Ελληνικά.
Ο καιρός πλησιάζει, μην ξεχνάμε ότι μπήκε το 2010. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν και οι πρώτες αντιδράσεις, σε όλους εμάς που πιστεύουμε ότι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί το πολύ σε 2 χρόνια. Αρχικά θα μας πλησιάσουν και θα μας μιλήσουν φιλικά, όπως κάνουν οι συγγενείς μας και οι φίλοι μας, οι οποίοι μας λένε ότι είμαστε γραφικοί και δεν πρέπει να σπαταλάμε τον χρόνο και την ενέργεια μας με βλακείες. Εάν αυτό δεν πιάσει μετά μας δίνουν φιλική συμβουλή επειδή μας αγαπάνε: Εσείς που είστε τόσο έξυπνοι και ικανοί ασχοληθείτε με κάτι άλλο και μην χαραμίζεστε σε ανούσια και ανυπόστατα ζητήματα. Όταν ούτε κι αυτό θα πιάσει, τότε θα αρχίσουν οι απειλές: Σταματήστε γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, δεν θα σώσετε εσείς τον κόσμο, είναι κρίμα να πάθετε κάτι κ.λπ. Εμείς προς το παρόν είμαστε ακόμα στο πρώτο σκαλοπάτι, μέχρι το τρίτο έχουμε καιρό. Όταν θα εμφανιστούν οι συμβουλάτορες φυσικά δεν θα δώσουμε σημασία και ευγενικά όπως και τώρα θα τους αγνοήσουμε. Όταν θα έρθει η ώρα της απειλής τότε ο Θεός θα μας δείξει τον δρόμο, μέχρι τότε όμως θα είμαστε μαζί. Πάντως θέλω να ξέρετε από προσωπική μου εμπειρία, πως δεν πρέπει να υποτιμάτε τους εαυτούς σας και τις δυνάμεις σας, διότι ο Θεός πήρε έναν με πρόβλημα ομιλίας και μη θαρραλέο άνθρωπο και τον έκανε τον μεγαλύτερο Προφήτη, και ομιλώ φυσικά για τον Θεόπτη Μωυσή. Τα έσχατα χρόνια είναι ιδιόρρυθμα χρόνια και πραγματικά πιστέψτε με, κανένας μας δεν γνωρίζει τι του έχει επιφυλάξει ο Θεός για αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο. Συνεχίστε τον πνευματικό και ομολογιακό σας αγώνα και να έχετε εμπιστοσύνη στον Θεό.

Και κάτι που δεν θυμάμαι εάν σας το έχω αναφέρει, και το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό. Οι Εβραίοι στην πίστη τους, έχουν ένα δεδομένο: Μεσσίας χωρίς την εμφάνιση του προφήτη Ηλία δεν μπορεί να γίνει. Μην σας φαίνεται καθόλου παράξενο. Μπορεί κάποιοι από εσάς να μην το γνωρίζετε, αλλά οι Εβραίοι πιστεύουν κι αυτοί στην Παλαιά Διαθήκη και στους Προφήτες της. Στον Προφήτη Μαλαχία λοιπόν αναφέρεται στο τελευταίο κεφάλαιο, στους τελευταίους στίχους, η εμφάνιση του Προφήτη Ηλία στα έσχατα χρόνια. Αυτό λοιπόν αυτοί το θεωρούν δεδομένο και περιμένουν τον Προφήτη Ηλία για να τους προετοιμάσει για τον Μεσσία τους, όπως ακριβώς έκανε κι ο Ιωάννης ο Πρόδρομος για τον Χριστό. Γράψτε στην αναζήτηση του google "Mashiach Elijah" και θα τα βρείτε και μόνοι σας. Από αυτό το σημείο και κάτω ότι γράψω είναι δική μου θεωρία κι όχι των Αγίων Πατέρων μας. Λαμβάνοντας υπόψιν το πιστεύω των Εβραίων, την λογική και αυτό που γράφετε στην Αποκάλυψη, αρχίζω να πιστεύω ότι ο "ψευδοπροφήτης" δεν θα είναι ο Πάπας αλλά κάποιος που θα παριστάνει τον Προφήτη. Γιατί ο Ιωάννης ο Θεολόγος τον έγραψε ψευδοπροφήτη κι όχι αντιβασιλέα του, ή βοηθό του, ή στρατηγό του; Μήπως τελικά είναι στα αλήθεια ένας ψευδοπροφήτης; Επίσης δεν μοιάζει λογικό να βγεί ο Πάπας και να πει αυτός είναι ο Μεσσίας του κόσμου, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι καθολικοί είναι πολύ πιστοί, δυστυχώς πιο πολύ από εμάς, και δεν θα δεχτούν ακόμα κι αν το πεί ο Πάπας, ότι αυτός είναι ο Χριστός. Επίσης θα είναι μεγάλο λάθος του διαβόλου εάν εμφανίσει τον Πάπα ως δεξί χέρι του Αντίχριστου. Όλοι περιμένουμε ακόμα κι αυτοί που δεν πιστεύουν ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια, τον Πάπα στον ρόλο του ψευδοπροφήτη, δεν νομίζω ότι θα κάνουν οι Αντίχριστες δυνάμεις τέτοιο λάθος. Επομένως αρχίζω να πιστεύω ότι ο όρος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης πρέπει να είναι κυριολεκτικός κι όχι μεταφορικός. Σίγουρα οι Εβραίοι για να πείσουν τους συμπατριώτες τους, θα παρουσιάσουν έναν ψευδοπροφήτη, αλλιώς δεν θα δεχτούν τον Μεσσία χωρίς την παρουσία του Προφήτη που αναφέρει ο Προφήτης Μαλαχίας. Εξάλλου ξέρουμε ότι ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει να μιμηθεί σε όλα τον Χριστό, και θα θέλει κι αυτός οπωσδήποτε Πρόδρομο όπως είχε και ο Κύριος μας.
Ας έχουμε αυτήν την θεωρία στο μυαλό μας, διότι εάν δεν είναι ο Πάπας ο ψευδοπροφήτης θα είναι διπλή η πλάνη του πονηρού. Θα μας πουν αυτός που μας δείχνετε δεν είναι ο Αντίχριστος, διότι τόσα χρόνια λέτε ότι ο βοηθός του Αντίχριστου θα είναι ο Πάπας, εφόσον αυτός έχει άλλον βοηθό άρα δεν είναι ο Αντίχριστος και έτσι θα μας βγάλουν αναξιόπιστους. Και δεύτερον ....
Θα ήθελα επίσης να σας θυμίσω κάτι για ακόμα μια φορά, διότι από συζητήσεις που κάνω έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος έχει μπερδέψει μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Χριστός στο Ευαγγέλιο αναφέρει ότι τα χρόνια εκείνα θα είναι τα χειρότερα χρόνια όλων των εποχών, με τα πιο φοβερά δεινά και την πιο μεγάλη θλίψη. Αρκετοί αδελφοί νομίζουν ότι θλίψη είναι επειδή θα μας κυνηγά ο Αντίχριστος, κι επειδή θα πρέπει να αφήσουμε τα σπίτια μας και τις δουλειές μας και να ζήσουμε με πρωτόγονο τρόπο στα βουνά. Όμως οι Άγιοι Πατέρες μας, μας πληροφορούν ότι ο Κύριος μας δεν εννοεί αυτό, αλλά κάτι άλλο. Η θλίψη αναφέρεται για όλον τον κόσμο, επειδή η φύση θα έχει τρελαθεί τελείως και γιατί ο Θεός θα στείλει δεινά στον κόσμο που θα κυβερνάται από τον Αντίχριστο, είναι τα δεινά που αναφέρονται στην Αποκάλυψη με τις επτά φιάλες. Αντιθέτως όσοι θα έχουν επιλέξει να διαφοροποιήσουν την θέση τους από την κοινωνία του Αντίχριστου και θα τραβήξουν τον πικρό δρόμο της φυγής, όσοι δεν θα θελήσουν να σφραγιστούν και να υποταχθούν στον διάολο, ο Θεός θα τους σκεπάσει με την Πρόνοιά του και δεν θα βιώσουν τα φοβερά αυτά δεινά. Θα ζουν μεν στερημένα και δύσκολα, αλλά δεν θα παρακαλάνε να πεθάνουν όπως όλοι οι άλλοι που θα έχουν υποταχθεί στον Αντίχριστο, οι οποίοι από την πολύ θλίψη δεν θα έχουν την αυτοκυριαρχία να μετανοήσουν και αντ' αυτού θα βλασφημήσουν τον Θεό (Αποκάλυψη κεφάλαιο ις΄στίχοι 8-11). Γι' αυτό αδέλφιά μου δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τις στερήσεις το πρώτο χρονικό διάστημα που θα ζούμε ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πολύ σύντομα οι υπόλοιποι που θα ζούνε σφραγισμένοι και με ανέσεις, θα παρακαλάνε να βρεθούν κοντά μας, αλλά αυτό θα είναι πρακτικά αδύνατον. Διότι ο Θεός για να μας προστατεύσει θα έχει φράξει τους δρόμους της διαφυγής, ( τα όργανα του Αντίχριστου θα μας κυνηγάνε για να μας αναγκάσουν να σφραγιστούμε, και ο Θεός δεν θα επιτρέπει να μας βρούνε Αποκάλυψη κεφ. ιβ΄ στίχοι 6 και14) και επειδή η θλίψη, το σφράγισμα και τα δεινά θα σκοτίσουν την διάνοια των ανθρώπων και δεν θα μπορούν να ξεφύγουν. Ξέρετε τότε πόσοι θα χτυπάνε τα κεφάλια τους και θα λένε "αλλοίμονό μας που δεν ακούσαμε τότε που έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους, αλλοίμονό μας που τους θεωρούσαμε τρελούς, φανατικούς και γραφικούς, αλλοίμονό μας που δεν μπορούσαμε να δούμε τα ολοφάνερα σημάδια των εσχάτων χρόνων".
Πίστη και υπομονή αδέλφια δύο χρόνια μείνανε, για να φανερωθεί η αλήθεια της Πίστεώς μας. Διότι η ύπαρξη του Αντίχριστου φανερώνει περίτρανα την ύπαρξη του Χριστού. Η επιμονή ενός ανθρώπου να αποδείξει ότι αυτός είναι ο Χριστός κι όχι ό άλλος που ήρθε τότε, θα επιβεβαιώσει την Πίστη μας, η οποία μας είχε προειδοποιήσει ότι θα συμβεί αυτό. Είναι ξεκάθαρο ο Χριστός όταν ήρθε δεν προσπάθησε να αποδείξει τίποτα, ούτε επιχείρησε να μειώσει κανέναν. Μήπως πρίν την γέννηση του Χριστού δεν είχαν εμφανιστεί άλλοι που εκμεταλλεύτηκαν τοις προφητείες και έλεγαν ότι είναι ο Μεσσίας; Υπήρχαν! Όμως ο Υιός και Λόγος του Θεού δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα, η φύση υποκλίθηκε μπροστά του, το φώναξαν οι ουρανοί σε μια εποχή που δεν υπήρχε η τεχνολογία, ο Σωτήρας χωρίς να συγκριθεί με κανέναν και χωρίς να μιμηθεί κανέναν και χωρίς να θυμίζει κανέναν, δεν μας ζήτησε τίποτα παρά μόνο να κάνουμε το θέλημα του Πατρός που τον έστειλε. Αυτός αντίθετα θα προσπαθεί να μιμηθεί στην όψη, στο όνομα, στην καταγωγή, στον τρόπο ζωής, στα θαύματα σε όλα κάποιον άλλον, δεν θα είναι αυθεντικός και θα μας ζητά πολλά, να σφραγιστούμε και να τον λατρέψουμε ως Θεό.

Αδέλφια μου, πιστέψτε με όταν λέω αδέλφιά μου το λέω πραγματικά κι όχι διότι είναι τετριμμένο. Όσο πλησιάζει ο καιρός θα γινόμαστε λιγότεροι αλλά και καλύτεροι. Και όταν λέω καλύτεροι δεν εννοώ ότι αυτοί που θα φύγουν δεν θα είναι καλοί, αλλά ότι όσοι μείνουμε πιστοί μέχρι να εμφανιστεί ο Αντίχριστος θα λάβουμε πιο πολύ μισθό, αλλά και γιατί εφόσον θα μείνουν σημαίνει ότι είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και πιο προετοιμασμένοι. Μην πτοείστε από τίποτα, τα σημάδια όσο περνά ο καιρός βοούν όλο και περισσότερα. Καθημερινά μου τηλεφωνούν αδελφοί, μου στέλνουν μηνύματα με καινούργια στοιχεία και αποδείξεις, που πραγματικά δεν θα έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά από να τα γράφω και να ψάχνω όλη ημέρα. Χαίρομαι πάρα πολύ διότι με την βοήθεια αυτής της σελίδας, αλλά κυρίως του Θεού μας ο οποίος μας φώτισε όλους μας τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε όλο και πιο κινητικοί, δραστήριοι και βοηθάμε κι άλλους αδελφούς. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο από τον Κύριό μας, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να ενημερώσουμε και άλλους. Διότι όπως εμείς ευεργετηθήκαμε από κάποιους, οφείλουμε κι εμείς να ευεργετήσουμε άλλους συνανθρώπους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Μην ξεχνάτε πως τα πρωτοχριστιανικά χρόνια πολλοί αβάπτιστοι μαρτύρησαν και κέρδισαν τον παράδεισο.
Προς το παρόν θα σταθώ σε ένα θέμα μόνο, το οποίο από τις αρχές του καλοκαιριού του 2009 με έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο ειδικά όταν παίρνει μεγάλες διαστάσεις, σίγουρα τίποτα μέσα στην Αγία Γραφή δεν είναι τυχαία γραμμένο ειδικά όταν αναφέρεται επίμονα και με έμφαση, και επειδή δεν ξέρω γιατί, αλλά όσο περνά ο καιρός με αυτά που βλέπω, που ακούω και που συμβαίνουν γύρω μου, μου έχει περάσει μια τρελή ιδέα από το μυαλό μου, την οποία δεν αντέχω άλλο και αισθάνομαι ότι πρέπει να την πω. Έτσι κι αλλιώς με αυτά που γράφω και ασχολούμαι σίγουρα έχω χαρακτηριστεί τρελός, πλανημένος, ακραίος, ανατρεπτικός, απείθαρχος, αλλά δεν με πειράζει μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Αυτό λοιπόν έχει πολύ μεγάλη σχέση με αυτό που σας έχω αναφέρει λίγο πιο πάνω. Με την πιθανότητα δηλαδή ο Ψευδοπροφήτης να μην είναι ο Πάπας όπως όλοι κατά καιρούς ξέρουμε αλλά κάποιος άλλος, που στην πραγματικότητα να είναι ένας ψεύτικος προφήτης για τους Εβραίους αλλά ίσως κι όχι μόνο. Κοιτάξτε λίγο πιο πάνω παρακαλώ για να θυμηθούμε το σκεπτικό ότι ο ψευδοπροφήτης δεν θα είναι ο Πάπας για να συνεχίσουμε...........
Ωραία πάμε τώρα στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο ιγ΄ στίχοι 11-16 και στο κεφάλαιο ιθ΄ στον στίχο 20. Εδώ λοιπόν αναφέρεται κάτι που τουλάχιστον εγώ , αλλά και με όσους έχει τύχει να συζητήσω ή να ακούσω ή να διαβάσω, δεν το έχουν αναφέρει ή ίσως εγώ δεν το κατάλαβα τόσα χρόνια. Λοιπόν δεν κινδυνεύουμε από τον Αντίχριστο ή τουλάχιστον δεν κινδυνεύουμε μόνο από αυτόν. Η Αγία Γραφή το αναφέρει καθαρά ότι δεν θα μας πλανήσει ο Αντίχριστος αλλά ο ψευδοπροφήτης του. Αυτός λέει ο Ιωάννης, δύο φορές μάλιστα, θα πλανήσει τον κόσμο να λατρέψει τον Αντίχριστο, αυτός θα κάνει θαύματα για να αποδείξει ότι ο Αντίχριστος είναι θεός, αυτός θα κάνει την εικόνα του Αντίχριστου να μιλά, με δική του δύναμη θα θανατώνεται όποιος δεν προσκυνά την εικόνα του, και τελικά αυτός θα επιβάλλει το σφράγισμα του Αντίχριστου δηλαδή του Διαόλου. Αυτός θα είναι η αιτία της πλάνης μας, το αναφέρει όσο το δυνατόν πιο καθαρά γίνεται ο Ιωάννης δηλαδή ο Θεός. Επομένως δεν πρέπει να υποτιμάμε τον ψευδοπροφήτη, διότι στην πραγματικότητα αυτός θα κάνει την ζημιά. Όσο σημαντικό είναι να αναγνωρίσουμε τον Αντίχριστο τόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίσουμε τον ψευδοπροφήτη. Θα έλεγα ότι ίσως είναι πιο σημαντικό να καταλάβουμε τον ψευδοπροφήτη. Βέβαια θα μου πείτε όποιος καταλάβει τον Αντίχριστο θα καταλάβει σίγουρα και τον ψευδοπροφήτη, διότι θα είναι ο βοηθός του κι αυτός που θα τον αναδείξει ως θεό. Συμφωνώ απόλυτα, αυτό όμως θα συμβεί στην περίπτωση που ο Αντίχριστος εμφανιστεί πιο μπροστά ή ταυτόχρονα με τον ψευδοπροφήτη. Τί θα συμβεί όμως εάν ο ψευδοπροφήτης εμφανιστεί πιο μπροστά από τον Αντίχριστο; Αυτό το δεύτερο είναι πιο πιθανό, διότι ο Αντίχριστος, αλλά και ο ίδιος ο διάολος, θα προσπαθήσουν να μιμηθούν σε όλα τον Χριστό, κι αυτό όχι μόνο για να μας εξαπατήσουν, αλλά κυρίως διότι ξέρουν ότι οι ενέργειες του Θεού είναι πάντα σοφές. Επομένως ο ψευδοπροφήτης θα εμφανιστεί ως άλλος Πρόδρομος για να προετοιμάσει την έλευση του Αντίχριστου πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Προσέξτε διότι εδώ είναι το κλειδί, τί ακριβώς έκανε ο Ιωάννης ο Πρόδρομος; Προετοίμαζε τον κόσμο για την έλευση του Μεσσία. Αυτό λοιπόν θα κάνει και ο ψευδοπροφήτης, θα προετοιμάζει τον κόσμο να δεχτεί τον Αντίχριστο πριν αυτός εμφανιστεί. Εδώ λοιπόν πιστεύω ότι είναι το μέγεθος της πλάνης και η επιτυχία του διαόλου. Να δεχτούμε όλοι τον ψευδοπροφήτη και να τον πιστέψουμε ως κάτι καλό, εάν γίνει αυτό το χάσαμε το παιχνίδι, σίγουρα θα μας πλανήσει όπως πεντακάθαρα το αναφέρει ο Ιωάννης ο Θεολόγος. Υπάρχει όμως και συνέχεια η οποία μας αφορά και δεν το έχουμε καταλάβει. Όλοι έχουμε πληροφορηθεί τελευταία ή εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί σας το λέω τώρα και σας δίνω το λόγο ότι στο άμεσο μέλλον θα το αναπτύξουμε, όλοι περιμένουν κάποιον, οι Μουσουλμάνοι τον ιμάμη Μαχντί, οι βουδιστές την εμφάνιση του πέμπτου Βούδα, οι Ινδουιστές τον Κρίσνα, και εμείς οι Έλληνες τι νομίζατε ότι πάμε πίσω για σκεφτείτε μήπως περιμένουμε κάτι κι εμείς;
Η μέγιστη πλάνη της πλάνης η αναλαμπής της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Δυστυχώς διαπίστωσα τελευταία πως έχει εισχωρήσει κι έχει διαφθείρει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ότι αρχικά πίστευα. Εκτός από πολλούς λαϊκούς και κληρικούς, το μισό Άγιον Όρος, και δυστυχώς πάρα πολλοί διάσημοι πνευματικοί, οι οποίοι δυστυχώς αντί να πληροφορήσουν τα πνευματικά τους παιδιά για την έλευση του Αντίχριστου τους λένε για τον πόλεμο που θα γίνει με την Τουρκία κι ότι θα ξαναλειτουργήσουμε την Αγία του Θεού Σοφία. Σίγουρα αυτή η τόσο μεγάλη και επικίνδυνη πλάνη δεν είναι τυχαία και εφόσον ζούμε στα έσχατα χρόνια, σίγουρα ο πονηρός την έχει σπείρει για να μην αναγνωρίσουμε τον Αντίχριστο. Δεν μπορεί όλοι να περιμένουν κάτι και η Αγία του Θεού Εκκλησία να περιμένει κι αυτή μαζί με όλους τους άλλους, αυτό και μόνο πρέπει να προβληματίσει όλους αυτούς που περιμένουν τον βασιλιά Ιωάννη ή τον Ιωάννη που θα αναγεννήσει την Πίστη μας. Προσωπικά πιστεύω πως όλοι αυτοί που περιμένουν κάτι δεν θα είναι ο Αντίχριστος, όπως νομίζουμε. Μέχρι και την Άνοιξη πίστευα όπως και πολλοί άλλοι, ότι δεν είναι τυχαίο ότι όλοι περιμένουν κάποιον και το λογικό είναι ο Αντίχριστος να εμφανιστεί στον κάθε λαό σαν αυτό που περιμένει. Όμως αυτό για κάποιους λόγους δεν μου κολλά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας άνθρωπος ακόμα κι αν αυτός είναι ο Αντίχριστος, να κάνει κινήσεις ταυτόχρονα που να μοιάζουν Ιουδαϊκές, Μουσουλμανικές, Ινδουϊστικές και Βουδιστικές. Μου ταιριάζει πολύ καλύτερα αυτός που περιμένουν όλοι να είναι ο ψευδοπροφήτης, ο οποίος δεν θα δρα με παγκόσμια προβολή όπως θα κάνει ο Αντίχριστος, και θα μπορεί πιο εύκολα να πείσει τον κάθε ένα ξεχωριστά ότι είναι αυτό που περιμένουν. Όλοι δηλαδή θα περιμένουμε κάτι όχι μυστικά όπως θα κάνει ο ψευδοπροφήτης μέχρι τότε, αλλά φανερά πλέον σε όλον τον κόσμο και αυτό θα είναι ο Αντίχριστος. Αυτός θα κάνει εντύπωση παγκοσμίως και την κατάλληλη στιγμή που φυσικά θα είναι τέλεια σκηνοθετιμένη αυτοί οι δύο κύριοι θα βρεθούνε δίπλα-δίπλα και θα μας έχουν όλους στο χέρι. Εκεί πιστεύω ότι θα είναι η μέγιστη πλάνη του πονηρού και γι' αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι αναφέρεται ως ψευδοπροφήτης, διότι θέλει να μας πει ότι όπως και ο Κύριος μας είχε Πρόδρομο έτσι θα έχει κι αυτός, ο οποίος θα δουλεύει πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, και που θα είναι αυτός που τελικά θα παρασύρει τον κόσμο στα δίκτυα του Αντίχριστου.
Ξέρω ότι ορισμένα πράγματα ακούγονται παράδοξα και ίσως παράλογα, όμως στο μυαλό μου ο συνδυασμός όλων αυτών των πληροφοριών που λαμβάνω, με κάνουν να σκέφτομαι διαφορετικά από ότι σκεφτόμουν πριν, γιατί οι καιροί αυτό απαιτούν.

Συνέχεια λέω πως δεν είναι δυνατόν να προκύψει κάτι καινούργιο και συνταρακτικό κι όμως ευτυχώς ο Θεός μας βοηθά, μας ανοίγει τα μάτια και επιτρέπει να ενημερωθούμε. Πρόσφατα με πληροφόρησαν για το καινούργιο βιβλίο του πατρός Μαξίμου, σχετικά με το όνομα του Αντίχριστου. Ακόμα βέβαια δεν το έχω διαβάσει, αλλά εάν κρίνω από το πρώτο βιβλίο του, για την γέννηση του Αντίχριστου, και την Θεολογική σοβαρότητα που επέδειξε στις αναλύσεις του, και την μέχρι τώρα πορεία των γεγονότων που επιβεβαιώνουν την θεωρία του 2018, νομίζω ότι και τώρα θα έχει δίκιο. Προσωπικά επαναλαμβάνω χωρίς ακόμα να έχω διαβάσει το βιβλίο, πιστεύω πως το όνομά του ή το σύμβολό του θα είναι η αλεπού. Πρώτον διότι δέχτηκα επίθεση από τον FireFox και δεύτερον και πιο σημαντικό πιστεύω με όλην μου την δύναμη ότι ο Θεός σίγουρα για να μας προετοιμάσει για τα χρόνια που έρχονται, θα μας αποκάλυπτε το όνομά του. Έτσι κανείς δεν θα έχει δικαιολογία ότι δεν ήταν ενημερωμένος. Και σε ποιον θα φανέρωνε την αλήθεια, μα φυσικά στον μόνο άνθρωπο που θυσίασε τα πάντα για να πληροφορήσει όλους μας για την γέννηση και τον ερχομό του Αντίχριστου. Φαίνεται πως η άπειρη Σοφία του Θεού έκρινε πως το όνομα του Αντίχριστου έπρεπε να το μάθουμε δύο μόνο χρόνια πριν την πρώτη επίσημη εμφάνισή του. Και αυτό είναι φυσικό, διότι αφού πρώτα μας ενημέρωσε για την παρουσία του περίπου επτά χρόνια πριν, θέλησε δηλαδή πρώτα να μάθουμε το πότε θα έρθει και μετά να μάθουμε το όνομά του. Αυτό είναι το δίκαιο, διότι εάν ξέραμε το όνομά του χωρίς να ξέρουμε το πότε θα έρθει, όλους όσους λέγανε Fox θα τους αντιμετωπίζαμε άσχημα, κάτι που δεν θα ήταν δίκαιο. Τώρα όμως αυτή η πληροφόρηση είναι πιο ολοκληρωμένη και πιο συνετή, διότι ξέρουμε ότι θα είναι ο κύριος Fox που περίπου το 2013 θα είναι το πιο διάσημο ανερχόμενο πρόσωπο του κόσμου.

Ας δούμε όμως και κάτι ακόμα. Το να λέω εγώ ότι ο Αντίχριστος έρχεται, ή το να το λέει ένας απλός Εβραίος δεν έχει σίγουρα μεγάλη βαρύτητα. Όταν όμως το λέει ένας Αρχιραβίνος και μάλιστα ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας, νομίζω ότι τότε αποκτά αρκετή σοβαρότητα. Και μάλιστα όταν το λέει δημόσια κι όχι μυστικά ή συνωμοτικά τότε πρέπει να προβληματίσει κι όσους διατηρούν ακόμα ενδοιασμούς. Γράψτε στην αναζήτηση του google "Berel Lazar Messia" και ποιο συγκεκριμένα στην διεύθυνση : http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=45743. Μην αργήσετε διότι μπορεί να το κατεβάσουν όπως κάνανε και με τις δηλώσεις του ραβίνου Kaduri. Την δήλωση των μαθητών του Kaduri ότι ο δάσκαλός τους μίλησε και συνάντησε τον Μεσσία την έχουν κατεβάσει. Συγκεκριμένα τον συνάντησε στις 4 Νοεμβρίου του 2003.
Και για να μην ξεχνιόμαστε θα επανέλθω στο θέμα της μεγαλύτερης πλάνης όλων των εποχών. Όταν η Αγία Γραφή αναφέρει ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί, όταν κολοσσοί της Πίστεώς μας ευχαριστούν τον Θεό που δεν θα ζήσουν στα έσχατα χρόνια, δεν νομίζω να έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πρόκειται να γίνει και όταν το λέμε νομίζουμε ότι εμείς θα εξαιρεθούμε από αυτό. Εάν θα πλανηθούν οι εκλεκτοί τότε τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Εάν Άγιοι αναφέρουν ότι είναι τυχεροί που δεν θα ζήσουν τα χρόνια του Αντίχριστου, γιατί νομίζετε ότι το λένε; Επειδή φοβούνται τα βασανιστήρια ή επειδή δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και να ζήσουν στα βουνά; Αυτοί ζούσαν στα βουνά έτσι κι αλλιώς, αυτοί ζούσαν στερημένα ούτως η άλλος. Ή μήπως πιστεύεται ότι φοβόντουσαν τα βασανιστήρια, όταν με τόλμη και θάρρος πολεμούσαν τους φονιάδες των μαρτύρων μας και τα έβαζαν με τους βασιλείς και τους κυβερνήτες που καθημερινά σκότωναν όποιον ομολογούσε τον Χριστό. ΟΧΙ φοβόντουσαν αυτό ακριβώς, ότι και οι εκλεκτοί θα πλανηθούν. Νομίζετε ότι τα πράγματα θα είναι τόσο απλά, ένα πρωί θα εμφανιστεί ένας νέος και ωραίος και θα πει δοξάστέ με, ή ότι θα πηγαίνει με τον ψευτοπροφήτη χεράκι χεράκι κάθε μέρα περιοδείες. Εάν είναι τόσο απλά τα πράγματα τότε δεν θα χρειαζότανε να αφιερωθεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο στα Ευαγγέλια για αυτό το θέμα, ούτε θα χρειαζόταν η Αποκάλυψη, και φυσικά δεν θα κάνανε αναφορά όλοι σχεδόν οι μεγάλοι Άγιοι της Πίστεώς μας.
Ορισμένες θέσεις κι ορισμένα αξιώματα δεν επιτρέπουν να λες ασυνάρτητα πράγματα, όποιο κράτος κι αν αντιπροσωπεύεις όποια θρησκεία κι αν εκπροσωπείς. Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας λέει ότι έρχεται ο σωτήρας που έχει στείλει ο Θεός, όταν λέει δημόσια ότι οι Μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη καθυστερούν την εμφάνισή του, δεν μπορούμε να μειδιάσουμε ούτε να το προσπεράσουμε. Μην σας φαίνεται παράξενο, διότι όλα αυτά τα είπε ο πρωθυπουργός της Περσίας ο κύριος Mahmoud Ahmadinejad. Γράψτε πάλι στην αναζήτηση του google "Mahmoud Ahmadinejad Imam Mahdi" και θα τα βρείτε.
Είχα ακούσει και μου λέγανε ότι και οι μουσουλμάνοι περιμένουν έναν Μεσσία, και για να πω την αμαρτία μου δεν το πίστευα. Να όμως που τελικά είναι αλήθεια, περιμένουν τον Ιμάμη Μαχντί ή τον 12ο ιμάμη όπως λένε αλλιώς. Έψαξα σε όλο το διαδίκτυο και βρήκα προσευχές απλών Μουσουλμάνων, πάρα πολλές τελείωναν με την ίδια φράση :"Please hasten the coming of imam Al-Mahdi". Δηλαδή παρακαλάνε τον Αλλάχ να επισπεύσει τον ερχομό του ιμάμη σωτήρας τους.
Θεωρείται ότι είναι τυχαίο ο πλέον ισχυρός μουσουλμάνος ηγέτης να κάνει τέτοιες δηλώσεις; Θεωρείται ότι είναι τυχαίο οι τρεις μεγαλύτερες μονοθεϊστικές θρησκείες την ίδια περίοδο να περιμένουν ένα σωτήρα; Οι Έλληνες ορθόδοξοι κι όχι μόνο οι Έλληνες Ορθόδοξοι τον Ιωάννη τον μεγάλο βασιλέα ή τον θρησκευτικό ηγέτη, οι Εβραίοι τον Μεσσία τους και τον Προφήτη Ηλία και οι Μουσουλμάνοι τον Ιμάμη Μαχντί; Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να είναι σύμπτωση; Σίγουρα όχι!
Προσέξτε εδώ ακριβώς θα παιχτεί η μεγαλύτερη πλάνη του Διαόλου όλων των εποχών. Μετά την πλάνη που σκάρωσε στον Αδάμ και στην Εύα, αυτή θα είναι η μεγαλύτερή του πλάνη. Έσπειρε σε όλον τον κόσμο την αναμονή ενός Μεσσία, πρώτα στους Εβραίους, μετά στους Έλληνες και τελικά και στους Μουσουλμάνους από ότι φαίνεται. Διότι θέλει όταν θα έλθει ο τέλειος συνεργάτης του, ο Αντίχριστος, οι άνθρωποι να πάνε μόνοι τους σε αυτόν τότε θα έχει αξία, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει από τον Θεό τις ψυχές τους. Τότε μόνο θα έχει παρασύρει με τέλειο τρόπο στον αφανισμό τόσα εκατομμύρια ψυχές. Αυτό θα επιτευχθεί με έναν μόνο τρόπο, εάν πείσει όλους να περιμένουν ένα θρησκευτικό σωτήρα και τους υπόλοιπους να θέλουν έναν σωτήρα πολιτικό. Αυτό συμβαίνει μόνον τώρα. Μόνον τώρα και οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες περιμένουν την ίδια περίοδο έναν σωτήρα, και μόνον τώρα υπάρχει παγκόσμια τάξη πραγμάτων ώστε ένας άνθρωπος με τις αποφάσεις του να μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Γι'αυτό αδέλφιά μου, σας παρακαλώ να μην πέσετε στην πλάνη που έχει σπείρει ο διάολος. Ο μόνος που μπορεί να σώσει τον κόσμο είναι ο Χριστός κανένας άλλος. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο εκτός από την αληθινή Εκκλησία του Χριστού, το πιστεύω σε σωτήρες βασιλείς ή σε πνευματικούς ηγέτες με εθνικοσωβινιστικές προεκτάσεις είναι αυτό ακριβώς που έπαθαν οι Εβραίοι στην πρώτη παρουσία του Κυρίου μας στην γη. Και τότε ο διάολος για να θολώσει την αλήθεια έκανε την τότε ορθή πίστη και το τότε εκλεκτό έθνος να αναμένει θρησκευτικό πολιτικό ηγέτη. Δηλαδή έναν επίγειο βασιλιά που θα καθιερώσει την θρησκεία τους ως την μόνη ορθή θρησκεία. Αυτό ακριβώς το ίδιο κάνει και τώρα, εφόσον πέτυχε τότε θα πετύχει και τώρα. Μην τον αφήσετε να σας εξαπατήσει με το ίδιο κόλπο. Σκεφτείτε ότι και τώρα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Η μόνη αληθινή πίστη η Ορθοδοξία, από το έθνος που την στηρίζει το Ελληνικό, αντί να προσηλωθεί στην Δεύτερη Παρουσία του Θεού (όπως έπρεπε και τότε να κάνει ο αντίστοιχος εκλεκτός λαός)περιμένει έναν βασιλιά επίγειο (ακριβώς όπως και τότε οι Εβραίοι) που θα αναδείξει την Χριστιανική Πίστη σε όλην την γη. Δεν έχετε καταλάβει ότι η Εκκλησία του Χριστού δεν έχει ανάγκη την Ελλάδα, η Ελλάδα έχει ανάγκη την Εκκλησία. Όταν οι Εβραίοι έδιωξαν με τις πράξεις τους τον Αληθινό Θεό που ήρθε στην γη, τους άφησε και πήγε στα έθνη, δεν έστειλε κανέναν Εβραίο να τους αναλάμψει. Τώρα κι εμείς με τις πράξεις μας, του Οικουμενισμού, με τον Αντίχριστο προ τω πυλών, δεν κάνουμε το θέλημά του. Δεν πρόκειται να μας πάρει από το χέρι και να μας οδηγήσει στην δόξα, δεν έχει την ανάγκη μας, εμείς έχουμε την δική του. Όταν απαρνήσε τον Θεό, διότι με τον Οικουμενισμό τον απαρνούμαστε, σε αφήνει ο Θεός δεν σε ανταμείβει με παγκόσμιες κυβερνήσεις και δόξες γήινες.
Προσέξτε αδέλφια μου, ο ρόλος του ψευτοπροφήτη είναι πολύ σημαντικός, όσο σημαντικός είναι και του Αντίχριστου, γι' αυτό άλλωστε και στην Αποκάλυψη, τους αναφέρει παντού και τους δύο μαζί. Και μην νομίζετε ότι δεν θα υπάρξει ψευτοπροφήτης, διότι αυτό είναι μεγαλύτερη πλάνη. Στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο κ΄ στίχο 10 αναφέρει ότι μαζί με τον διάβολο στην κόλαση θα είναι ο αντίχριστος και ο ψευτοπροφήτης. Στην κόλαση πάνε άνθρωποι δεν πάνε κυβερνήσεις ή οργανώσεις. Αυτόν που όλοι περιμένουν πιθανότατα να μην είναι ο Αντίχριστος αλλά ο ψευτοπροφήτης, ο οποίος χωρίς παγκόσμιες εμφανίσεις θα δρα μυστικά πριν την εμφάνιση του Αντίχριστου για να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών. Και τελικά όταν θα έρθει ο Αντίχριστος με ένα τέλειο τρόπο θα σταθεί δίπλα του και θα τον αναδείξει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 59: "agapite mou yparxei se ola enas antilogos. opos leme oti to 2012 tha erthei o antichrist, mporoume na poume kai oti den tha erthei.giati na sas pistepsoume;ta stoixeia sas den mas peithoun.einai aneparki kai o antixristos tha erthei poly argotera.ta stoixeia pou anaferete peri fox den einai aksiopista.geia kai xara!"
Γεια και χαρά και σε 'σένα φίλε μου. Αντίλογος πάντα υπάρχει σε όλα, και σε αρκετές των περιπτώσεων μπορεί να είναι και εποικοδομητικός. Σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι το 2012 δεν θα έρθει ο Αντίχριστος. Το θέμα όμως είναι όταν αντιστρατεύεσαι σε κάποιον να τον αντιμετωπίζεις κατάματα κι όχι να λες ότι κάνει λάθος και να φεύγεις. Πρέπει να λες ευθέως που διαφωνείς και γιατί δεν πιστεύεις ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια. Μπορώ κι εγώ πολύ εύκολα να σου ζητήσω να μου αποδείξεις γιατί δεν είμαστε στα έσχατα χρόνια. Αυτό θα ήταν το πιο εύκολο για 'μένα, κάτι το οποίο εγώ προσωπικά θεωρώ άνανδρο και δεν θα το κάνω. Είναι δειλό όταν κάποιος κρύβετε πίσω από τον αντίπαλό του και προσπαθεί μέσω του μηδενισμού να τον βγάλει σκάρτο. Εάν κάποιος είναι σοβαρός στις πεποιθήσεις του, όταν κάποιος υποστηρίζει τις απόψεις του πρέπει και να είναι έτοιμος, όχι μόνο να τις αποδείξει αλλά και να τις υπερασπιστεί. Εγώ σε αυτό το blog υποστηρίζω και εμμένω σε κάποιες απόψεις και θεωρίες, τις οποίες με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω και με την σημαντική βοήθεια του Θεού φυσικά, προσπαθώ με αποδείξεις μέσω της Πίστεώς μας και αυτών που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη μας, να τις στηρίξω. Φυσικά και μπορεί να κάνω λάθος, φυσικά και μπορεί να πέφτω έξω. Όμως το να λέτε ξερά και με δόση υπεροψίας ότι δεν σας πείθουμε, δείχνει ότι δεν μπορείτε να καταρρίψετε, όλα αυτά τα στοιχεία και τις αποδείξεις που υπάρχουν σε αυτήν την ιστοσελίδα και κρύβεστε πίσω από τις λέξεις, ή ότι δεν μας παίρνετε στα σοβαρά και δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να μας αμφισβητήσετε. Εάν λοιπόν δεν μας θεωρείτε σοβαρούς γιατί ασχολείστε μαζί μας, μήπως μας θεωρείται επικίνδυνους και ταραχοποιούς, μην ανησυχείτε δεν ήρθε ακόμα η ώρα μας. Εάν δεν πείθεστε δεν φταίμε εμείς γι'αυτό. Οι αποδείξεις που υπάρχουν σε αυτόν τον ιστόχωρο είναι τόσο πολλές και κραυγαλέες, που εάν δεν μπορείτε να πειστείτε φταίει ο εγωισμός σας. Ακόμα όμως και οικολογικά εάν δούμε τον πλανήτη, πόση ζωή μπορεί να έχει ο άνθρωπος ακόμα!! Τι εννοείτε με το ότι ο Αντίχριστος θα έρθει πολύ αργότερα, πότε δηλαδή σε 200 χρόνια; Όταν δεν θα μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει; Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι επιστήμονες δίνουν ζωή μέχρι το 2085.
Όσο για το όνομα του Αντίχριστου, επίσημα δεν έχω πάρει θέση διότι ακόμα διαβάζω το βιβλίο, όσο κι αν έχω εμπιστοσύνη στον πατέρα Μάξιμο, θέλω πρώτα να το διαβάσω να το εξετάσω και μετά φυσικά θα πω την γνώμη μου στο πολύ σημαντικό αυτό θέμα. Από την μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με το θέμα η διαίσθησή μου με κάνει να πιστεύω ότι το όνομα fox σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει ο Αντίχριστος.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 60: "otan lete oti fysika kai mporei na kanete lathos simainei oti mallon oute eseis eiste sigouros gia oti kraugaleo ypostirizet- deixte mas kraygalees opos lete apodeikseis kai tha sas pistepsoyme- oxi epeidi mas exete anagi- apla an sas endiaferei na exei apotelesmata stis xristianikes synidiseis."
Καλησπέρα σε όλους, εύχομαι αυτή η Σαρακοστή να μας ωφελήσει όλους πνευματικά και να κάνουμε όλοι ένα ακόμα βήμα πιο ψηλά, ίσως και περισσότερο από ένα σκαλοπάτι. Πρέπει να προσπαθήστε όλοι διότι διανύουμε μια από τις τελευταίες Αγίες Σαρακοστές. Η φετινή, η επόμενη και μετά δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε άλλη ελεύθερη Σαρακοστή, δώστε πνευματική προσοχή να μας φωτίσει όλους ο Θεός και να μας δυναμώσει.
Αγαπητέ φίλε, θα συνεχίζω να σε λέω αγαπητό, επιμένω ότι δεν έχεις τι να μας προσάψεις και τώρα άλλαξες τακτική, δεν κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις αλλά παίζεις με τις λέξεις. Μου θυμίζεις τους επικριτές του Κύριού μας, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν συντακτικό λάθος ή λάθος έκφραση στα λόγια Του, και επέστρεφαν μετά για τον μειώσουν, και μάλιστα δεν επέστρεφαν οι ίδιοι αλλά έστελναν άλλους. Φυσικά ο Κύριός μας πάντα τους αποστόμωνε και τους έβαζε στην θέση τους, εγώ επειδή είμαι άνθρωπος με πάθη και ατέλειες ίσως να μην μπορώ να σας αποστομώσω (εσένα και αυτούς που σε βάζουν να μας ενοχλείς), αλλά ότι και να κάνετε δεν σας δίνουμε σημασία ούτε εγώ αλλά ούτε και όλοι όσοι έχουμε πειστεί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και ο Κύριός μας, μας δίδαξε να είμαστε ταπεινοί και να μην στηριζόμαστε αποκλειστικά στον εαυτό μας, αλλά πάντα να ελπίζουμε για ότι προσπαθούμε στον Θεό. Έτσι κι εγώ δεν μπορώ σαν συνάνθρωπός σας, να βγω και να πω ότι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Αντίχριστος έρχεται σε λίγο διότι θα φανεί εγωιστικό. Μια τέτοια ενέργεια την έκαναν μόνο οι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, οι οποίοι ως απεσταλμένοι του Θεού έλεγαν στους αμαρτωλούς Εβραίους ότι ο Θεός μας έστειλε να σας συνετίσουμε και οφείλετε να συμμορφωθείτε. Σίγουρα λοιπόν εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τέτοιο ύφος, διότι είμαι ένας απλός άνθρωπος και ότι κάνω το κάνω όχι φυσικά επειδή με διέταξε ο Θεός, αλλά διότι θεωρώ χρέος μου εφόσον πιστεύω ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια, να πληροφορήσω όλους τους ανθρώπους του πλανήτη εάν είναι δυνατόν, και προσεύχομαι στον Θεό εάν θέλει να μου δώσει αυτήν την δυνατότητα. Φαίνεται όμως ότι εσείς δεν γνωρίζετε από ταπείνωση, ούτε από τρόπους και προσπαθείτε όπως οι δικηγόροι στα δικαστήρια να βγάλετε από την μύγα ξίγκι(τουλάχιστον οι δικηγόροι υπερασπίζονται ανθρώπους έναντι του νόμου, εσείς μπορείτε να μας πείτε ποιόν υπερασπίζεστε;), και ψάχνετε μία προς μία τις λέξεις μας. Για να καταφέρετε τί; Νομίζετε ότι όσοι το πιστεύουμε, με αυτά τα επιχειρήματά σας θα επηρεάσετε τον κόσμο που διαβάζει την ιστοσελίδα ή ότι θα με φοβίσετε ή ότι θα με απαγοητεύσετε; Δυστυχώς δεν μπορείτε με σαθρά επιχειρήματα και χωρίς καν να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα, φαίνεται ότι δεν θέλετε να τιμήσετε την πατρική σας γλώσσα που ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η γλώσσα των Ευαγγελίων. Όσο για τις κραυγαλέες αποδείξεις σε αυτό το site υπάρχουν πάρα πολλές και ο φίλος της ιστοσελίδας, ο Σπύρος στο επόμενο σχόλιο από το δικό σου, απαντά γιατί δεν μπορείτε να τις δείτε. Όμως παιδιά σας δίνω τον λόγο μου ότι σύντομα θα τις γράψω συγκεντρωτικά, διότι το site έχει γίνει πλέον πολύ μεγάλο έχει χωριστεί στα δύο και κάποιες μπορεί να τις έχουμε ξεχάσει, να μη πω ότι θα τις τυπώσω και θα τις μοιράζω στον δρόμο. Όμως σας έχω κι άλλη μία, θυμάστε τον ραβίνο Kaduri ο οποίος είπε ότι μίλησε και είδε τον Μεσσία; Σε όλον τον κόσμο το διαδίκτυο έχει αντικαταστήσει πλέον καθημερινά λεξικά, εγκυκλοπαίδειες, βιβλία, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις κ.λπ. Ποιά είναι λοιπόν η πιο διαδεδομένη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια; Η wikipedia, γράψτε λοιπόν στην Αγγλική έκδοσή της "Yitzchak Kaduri" ή πηγαίνετε απευθείας στην διεύθυνση http://en.wikipedia.org/wiki/Yitzchak_Kaduri. Θα δείτε λοιπόν ότι γράφει την ιστορία του συγκεκριμένου ραβίνου και αναφέρει απροκάλυπτα ότι συνάντησε τον προοριζόμενο για τον μεσσία του κόσμου. Δηλαδή μέχρι και στις εγκυκλοπαίδειες το γράφουν ότι έρχεται ο μεσσίας των Εβραίων δηλαδή ο Αντίχριστος.
Όμως για ακόμα μια φορά μου θυμίζετε τους επικριτές του Κυρίου μας, οι οποίοι παρά του ότι έκανε τόσα θαύματα, παρά του ότι επαληθεύτηκαν όλες οι προφητείες στο πρόσωπό του, του ζητούσαν όταν ήταν πάνω στον Σταυρό να κατέβει για να πιστέψουνε. Έτσι κι εσείς, φωνάζουν τα σημεία των καιρών, το φωνάζουν οι Εβραίοι ότι έρχεται ο μεσσίας τους, φωνάζει η φύση και εσείς θέλετε κάτι πιο κραυγαλέο ακόμα, όμως ο Θεός παρά του ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς, φιλανθρώπισε να μάθουμε την γέννηση του Αντίχριστου και όπως φαίνεται και το όνομα ή το σύμβολό του, διότι υπάρχουν ακόμα ορθόδοξοι χριστιανοί και άξιοι ιερείς που κρατάνε αμόλυντη την πίστη μας.
Αδέλφιά μου εάν θέλετε και να το δείτε γραμμένο, ΝΑΙ είμαι σίγουρος ότι στο τέλος του έτους 2011 θα παρουσιαστεί επίσημα ο Αντίχριστος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 61: Βρισκόμαστε ακριβώς στο μέσο της Σαρακοστής. Αυτή η Σαρακοστή είναι σημαντική διότι είναι η Σαρακοστή που συνοδεύει το πιο γρήγορο Πάσχα. 4 Απριλίου είναι το πιο νωρίς που μπορεί να πέσει η Κυριακή της Αναστάσεως. Ελπίζω όλοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί κάποιοι από εσάς με έχετε στηρίξει και μου έχετε δώσει κουράγιο και δύναμη. Οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι όσοι έχουμε πειστεί για την έλευση του Αντίχριστου, αλλά το κυριότερο να προετοιμαστούμε με όλη μας την δύναμη. Ακούω μερικούς που λένε ότι οι πιστοί στα χρόνια του Αντίχριστου θα είναι οι μεγαλύτεροι μάρτυρες και Άγιοι όλων των εποχών. Εν μέρη συμφωνώ, όμως νομίζετε ότι αυτό θα είναι κάτι το εύκολο; Ο Θεός ποτέ δεν μας δίνει κάτι τόσο μεγάλο χωρίς αγώνα. Κάποιοι σίγουρα θα γίνουν οι μεγαλύτεροι μάρτυρες, όμως εμείς θα είμαστε σε αυτούς; Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι μας περιμένει. Εάν τώρα δεν τολμάμε να πούμε ότι έρχεται ο Αντίχριστος, τότε τί θα αλλάξει; Τότε θα είναι χιλιάδες φορές που δύσκολο. Πρέπει να οπλιστούμε με πνευματικό αγώνα, τώρα!!!! Σε λίγο θα είναι πολύ αργά.
Επειδή το Πάσχα πλησιάζει, θέλω να σας ζητήσω συγνώμη, εάν έγραψα ή είπα κάτι που δεν είναι σωστό. Διότι είμαι κι εγώ άνθρωπος, και σίγουρα σε αυτά που έχω γράφω τα δύο αυτά χρόνια, θα υπάρχουν κάποια λάθη. Όμως δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τον στόχο μας που είναι η ενημέρωση για την έλευση του Αντίχριστου, η οποία θα γίνει τα επόμενα δύο/τρία χρόνια, αλλά ενημέρωση χωρίς πνευματική προετοιμασία δεν υπάρχει. Όπως λένε και οι Άγιοι μας, ότι πίστη χωρίς έργα είναι κενή, έτσι και ενημέρωση για τον Αντίχριστο χωρίς πνευματικότητα πάλι είναι άστοχη. Ας μείνουμε κοντά στους λίγους αυτούς άξιους ιερείς που ακόμα υπάρχουν και ας έχουμε πάντα στον νου μας ότι υπάρχουν αδελφοί μας εκεί έξω που περιμένουν την ενημέρωση έστω και την τελευταία στιγμή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 62: "Ετσι ρε φιλε πες το και μας εσκασες!!ετσι πες το οτι εισαι σιγουρος-ΣΙΓΟΥΡΟΣ- με κεφαλαια γραμματα. Ετσι παιρνουμε κι εμεις δυναμη. να'σαι παντα καλα κι ο Χριστος μας να σου δινει θαρρος να το ομολογεις.-"
Γεια και χαρά σε όλους. Διατηρώ αυτήν την ιστοσελίδα σχεδόν ακριβώς δύο χρόνια. Μάρτιο του 2008 ξεκίνησα πολύ δειλά και με επιφύλαξη, αλλά η δύναμη που με έσπρωχνε να γράψω ήταν πιο μεγάλη από τους φόβους μου. Και για να μην παρεξηγηθώ όταν εννοώ δύναμη, εννοώ το χρέος που αισθάνομαι μέσα στην ψυχή μου για να ενημερώσω έστω και ελάχιστους, όπως κι εμένα άλλωστε με ενημέρωσαν. Επανειλημμένα έχω γράψει ότι το 2012 και σίγουρα το 2013, θα εμφανιστεί ένας νέος, όμορφος και σοφός άνθρωπος που το 2015 το αργότερο θα αποκτήσει την παγκόσμια εξουσία, είτε σαν πλανητάρχης, είτε σαν επικεφαλής των ηγετών. Τόσο καιρό απαντώ σε τόσους που δουλεύουν μεθοδικά για να μας αποτρέψουν από το να πιστέψουμε στην θεωρία αυτή. Δεν νομίζω να έχω αφήσει περιθώρια ότι αμφιβάλω για τα γραφόμενά μου. Όλοι σαν άνθρωποι υπάρχουν στιγμές που η πίστη μας χαλαρώνει, αυτό όμως είναι κάτι το διαφορετικό από την πορεία που μας έχει χαράξει η εν Χριστό ζωή, που οφείλουμε να ακολουθούμε. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας, αλλά πάντα το Άγιο Βάπτισμα που έχουμε δεχτεί και η μυστηριακή ζωή που ακολουθούμε μας ενδυναμώνουν και επανερχόμαστε στον καθημερινό αγώνα μας. Πολλές φορές έχω αμφιβάλλει για το εάν πρέπει να συνεχίσω την ιστοσελίδα, αλλά ποτέ δεν έχω αμφιβάλλει για την γέννηση του Αντίχριστου. Μια ακατανίκητη χαρά όμως πάντα με κρατά σταθερό και μου λέει να συνεχίσω να γράφω, να ερευνώ και να προσπαθώ, εφόσον βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος (εκτός του πατρός Μαξίμου φυσικά), ο οποίος επίσημα να ενημερώσει τον κόσμο και να τον προετοιμάσει. Φυσικά εγώ δεν έχω τα προσόντα να σας προετοιμάσω, ούτε έχω την δυνατότητα να ακουστεί η γνώμη μαζικά. Κάνω αυτό το ελάχιστο, σίγουρα με κάποια λάθη και ανορθόδοξα ίσως, όμως διαπίστωσα ότι είχε αποτέλεσμα, διότι αρκετοί αδελφοί μας ενημερώθηκαν, άλλοι που είχαν αμφιβολίες διαλύθηκαν, και άλλοι, όπως κι εγώ, διαπίστωσα ότι είμαστε αρκετοί που το πιστεύουμε και έχουμε βοηθήσει ο ένας τον άλλον.
Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό το πιστεύω μέσα μου από το 1994 (φυσικά τότε κανείς δεν γνώριζε ημερομηνίες), και το συζητούσα από τότε με γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Αυτός που μου το επιβεβαίωσε μέσα στην ψυχή μου, ήταν ο πατέρας Αρσένιος Κομπούγιας, τον οποίο επισκέφτηκα το 1995, στο ησυχαστήριο που είχε ιδρύσει στην Ναύπακτο. Συζήτησα αρκετές ώρες μαζί του και πραγματικά με έπεισε ότι η δικιά μου γενιά θα ζούσε τα χρόνια του Αντίχριστου και της ένδοξης Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου μας. Όπως έχουμε γράψει ήδη από το 1965 ο πατέρας Αρσένιος είχε γράψει εσχατολογικά βιβλία. Ακολούθησαν κι άλλοι όπως ο πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιότης, ίσως και άλλοι που εγώ δεν γνωρίζω, μέχρι να έρθει τελικά ο πατέρας Μάξιμος να μας ενημερώσει όλους (με την θεόσταλτη κατά την γνώμη θεωρία) για την γέννηση του Αντίχριστου.
Ας έρθουμε όμως στα τεκταινόμενα που όλοι διαπιστώνουμε ότι πηγαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι πέραν από πασιφανές ότι όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για την προετοιμασία του Αντίχριστου, πραγματοποιούνται αυτήν την στιγμή μπροστά στα μάτια μας. Είχαμε αναφέρει ότι όλα θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, ότι όλα θα πηγαίνουν συνεχώς από το κακό στο χειρότερο κι ότι κανένας δεν θα μπορεί να δώσει την λύση και να βοηθήσει την παγκόσμια κρίση να ξεπεραστεί. Και αυτό για να οδηγήσουν τον κόσμο όχι μόνο να ζητήσει βοήθεια, αλλά και όταν κάποιος θα την προσφέρει, να μην το νοιάζει ποιος θα είναι αυτός αρκεί να ξεπεραστεί το αδιέξοδο. Ήδη μας λένε ότι τίποτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί μέχρι το 2013, όταν δηλαδή ο Αντίχριστος θα έχει κλείσει και τα τριάντα, και θα μπορεί σύμφωνα με τον Ιουδαϊκό νόμο να διδάξει, να ζητήσει πολιτική ή θρησκευτική ηγεσία. Όποιος πάει να σηκώσει κεφάλι και να ορθοποδήσει τον καταστρέφουν έτσι ώστε κανείς να μην ευημερεί το 2011 με 2012 που θα εμφανιστεί αυτός. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2008 με την Ισλανδία. Η Ισλανδία ήταν η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα, ευημερούσε και είχε τους πιο πλούσιους πολίτες της Ευρώπης. Μέσα σε λίγους μήνες την κάνανε την πιο χρεωμένη χώρα. Βλέπετε δεν θα μπορούσε η Ισλανδία να μην έχει την ανάγκη του, όλοι θα πρέπει να υποφέρουν για να μπορέσει να αναγνωριστεί η αξία του. Πέντε χρόνια πριν την επίσημη ημερομηνία που θα μπορεί να εκφέρει γνώμη στα κοινά, έπρεπε να ξεκινήσει μία παγκόσμια οικονομική κρίση με αποκορύφωμα το 2012, όταν ήδη θα έχει εμφανιστεί και θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον πλανήτη. Τώρα εν έτη 2010 θα πρέπει και η Ελλάδα να υποφέρει, όχι απλά να έχει κρίση, όπως όλα τα χρόνια, αλλά να υποφέρει. Προσέξτε το σατανικό τους σχέδιο. Μας λένε ότι ζούμε με δανικά όταν τόσα χρόνια αυτοί μας προτρέπουν να τα πάρουμε. Μην ξεχνάτε και μην είστε αφελείς. μιλάμε για επιστήμονες οικονομολόγους και για τα μεγαλύτερα κεφάλια παγκοσμίως, δεν ξέρανε ότι οι Έλληνες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξεχρεώσουν; Εδώ το ξέρουμε εμείς από μόνοι μας. Είναι σαν να πηγαίνεις στο γιατρό με πρησμένο αστράγαλο, να τους λες ότι τον στραμπούλησες, αυτός να βγάζει ακτινογραφία και να μην μπορεί να το δει. Οι τράπεζες είναι οικονομικοί οργανισμοί που ενημερώνονται για τα οικονομικά μας, πριν από εμάς. Πώς μας χτυπάγανε καθημερινά τα τηλέφωνα, επί τουλάχιστον δέκα χρόνια (μην ξεχνάμε ότι αυτό με τις κάρτες έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του 90) και μας πρήξανε στην κυριολεξία γα πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια; Δεν ξέρανε ότι ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να συντηρεί πιστωτικές και δάνεια με τον χαμηλότερο μισθό της Ευρώπης; Εσείς τι λέτε δεν τα γνωρίζανε αυτά; Αποκλείεται!! Επομένως εις γνώσης του και επίτηδες θέλανε να χρεώσουν όλους του Έλληνες. Την ίδια τακτική ακολουθήσανε με την Ελλάδα κι όλα τα φτωχά κράτη, τους δίνανε δάνεια και επιχορηγήσεις χωρίς αυστηρούς ελέγχους και τώρα που ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, τα ζητάνε πίσω όπως ακριβώς οι μαυραγορίτες την κατοχή. Ενορχηστρωμένο σχέδιο που έπρεπε να ξεκινήσει έγκαιρα, για να είναι μια θλιβερή πραγματικότητα το 2012. Θα πούνε κάποιοι πως όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τον Αντίχριστο και πάντα τα κάνουν οι ισχυροί για να ελέγχουν και να εκμεταλλεύονται τους αδυνάτους. Όμως αυτή η σύμπτωση των ημερομηνιών δεν σας προβληματίζει; Δηλαδή όσοι υποστηρίζανε το σχέδιο για την δυστυχία του κόσμου που πρέπει να συμπέσει με την εμφάνιση του Αντίχριστου, ήταν οικονομικοί αναλυτές ή προφήτες. Φυσικά όχι, είναι η μόνο λογική εξέλιξη εάν δεχτούμε ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 και πρέπει το 2013 να ξεκινήσει την σωτηριολογική εμφάνισή του.
Δεύτερον είδαμε ότι το Νοέμβριο του 2009 ο πρώτος Πρόεδρος της Ε.Ε., δήλωσε στην πρώτη δημόσια συνέντευξή του, ότι είμαστε στο πρώτο έτος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Δηλαδή λίγα μόλις χρόνια πριν εμφανιστεί ο Αντίχριστος εφαρμόζεται για πρώτη φορά παγκόσμια κυβέρνηση ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ; Γιατί δεν μας το είπανε αυτό στην χώρα μας να το ξέρουμε. Πολλοί ίσως δεν το πίστεψαν παρά του ότι το ομολογούν πεντακάθαρα σε συνέντευξη πάγκοσμια μόνοι τους. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει, να μας χτυπήσουν την πόρτα σε έναν έναν και να μας που: "ξέρετε από σήμερα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο πλανήτης ευτυχεί να έχει παγκόσμια κυβέρνηση". Η απόδειξη για την χώρα μας ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά, όταν όλοι είδαμε ότι δεν έχουμε κυβέρνηση. Δυστυχώς η κυβέρνησή μας είναι πολύ μακριά από την βουλή στο Σύνταγμα. Όλοι είδαμε δυστυχώς την Ελληνική βουλή να βαράει κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά προσοχή σε ότι τους πει η παγκόσμια κυβέρνηση μέσω του ισχυρού Ευρωπαίου κρίκου που είναι η Γερμανία.
Και τέλος προάγγελος του σφραγίσματος, πάλι το ίδιο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από 01-01-2011. Για να εφαρμοστεί το σφράγισμα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να καταργηθεί το χρήμα, ώστε όλοι να έχουμε πλαστικό χρήμα, κάρτες δηλαδή, οποιασδήποτε μορφής. Πιστεύω ότι όλοι θα ακούσατε την αναγγελία του Υπουργού Οικονομίας, του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Είπε ότι από 01-01-2011 όλες οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών και εταιρειών και φυσικά μεταξύ εταιρειών, για ποσά μεγαλύτερα από 1500 ευρώ θα είναι παράνομες εάν γίνονται με μετρητά. Παράδειγμα εάν πας δηλαδή σε ένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και θες να αγοράσεις ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα σου, που στοιχίζουν 1550 ευρώ δεν θα μπορείς να πληρώσεις ακόμα κι έχεις τα χρήματα. Θα αναγκάσουν δηλαδή όλους όσους δεν έχουν πλαστικό χρήμα να βγάλουν για να μπορούν να εξυπηρετηθούν. Βλέπουμε ότι η αρχή στην μικρή Ελλάδα για την κατάργηση του χρήματος θα ξεκινήσει του χρόνου, και θα ολοκληρωθεί σίγουρα το αργότερο μέχρι το 2014.
Γράψτε στην αναζήτηση του youtube "Συνέντευξη Τύπου - 9/2/2010 (4/6)" και θα δείτε την Παπακωνσταντίνου τον υπουργό σε ένα video διάρκειας 10:01. Μεταξύ των λεπτών 1:20 και 1:40 θα τον ακούσετε να το λέει.
Βλέπουμε πως έφτασε η ώρα που και πολιτικά και κοινωνικά ετοιμάζεται το κράτος του Αντίχριστου. Έχουμε πρώτη φορά παγκόσμια κυβέρνηση, η οικονομική δυστυχία έφτασε στο μέγιστο με κορυφή το 2012 (διότι οι ίδιοι δηλώνουν ότι το 2013 θα αρχίσει η ανάκαμψη), και η κατάργηση του χρήματος ξεκίνησε. Πραγματικά πολλοί λίγα μείνανε ακόμα για την εμφάνισή του, τα οποία μπορεί να πραγματοποιηθούν και μετά την εμφάνισή του, δηλαδή το διάστημα των πρώτων 3,5 χρόνων που θα περιφέρεται στην γη σαν σωτήρας και φιλάνθρωπος, το διάστημα 2011/2012 με 2014/2015.
Και κάτι που έγινε πολύ πρόσφατα, κάτι που είναι πρωτάκουστο, που τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Το σχέδιό τους για την διεθνή κρίση και την αναποτελεσματικότητα των πολιτικών ηγετών βαίνει καλώς. Όμως υπάρχει κι άλλος ένας παράγοντας που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Τους θρησκευόμενους πολίτες του κόσμου. Πως δηλαδή θα πείσουν όλους του θρησκευτικά πιστούς ανθρώπους, να αναιρέσουν την πίστη τους. Πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη όχι μόνο στους πολιτικούς αλλά και στους θρησκευτικούς ηγέτες. Ο μόνος άνθρωπος που έχει αυτήν την στιγμή την μεγαλύτερη δημοτικότητα στον κόσμο, και ο οποίος έχει την κοινή αποδοχή, και μπορεί με ένα κάλεσμά του να μαζέψει εκατομμύρια κόσμου είναι ο Πάπας.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια λέμε ότι το σατανικό τρίγωνο είναι ο σιωνισμός - η μασονία - και ο παπισμός. Λέμε ότι ο Πάπας θα είναι ο ψευτοπροφήτης, λέμε ότι ο Πάπας είναι ο άνθρωπος των Εβραίων και ότι είναι το κατεστημένο και ο μόνος σεβαστός από όλους. Κι όμως αυτές της μέρες πλήγηκε το κύρος του και το σεβάσμιο προφίλ του, όταν βγήκε στο φως ερωτικό σκάνδαλο που αφορά ανθρώπους που είναι στο κοντινό του περιβάλλον. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα ΜΜΕ, που όλοι ξέρουμε ότι εξυπηρετούν τους σκοπούς τους και προβάλλουν ότι αυτοί θελήσουν, να λειτούργησαν αμερόληπτα και να έχουν τα κότσια να τα βάλλουν με το Βατικανό. Εάν αρχίσαμε να βλέπουμε τον Ποντίφικα να διασύρετε έστω και έμμεσα, είναι κάτι που κανείς δεν το περίμενε, εάν αρχίσουν σιγά-σιγά να πλήττουν και την "Αγία έδρα" όπως αυτοί την αποκαλούν, τότε σίγουρα δεν πάμε καλά και είναι κάτι πρωτάκουστο. Εάν ξεπέσει στην κοινή γνώμη και ο Πάπας τότε πραγματικά θα είναι η απόλυτη επιτυχία τους και ο δρόμος του στρωμένος με δάφνες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 63: "Σωστα τα λες και εγω τα πιστευα ολα αυτα πριν ακομα τα διαβασω.κοιτα να δεις ο αν εισαι ιαχοβας και λες ψεματα πρεπει να ντρεπαισε.Οι πληροφοριες σου ςιναι ενδιαφεροντες ειναι πολυ καλες.Μπραβο σου!!!"
Καλησπέρα αγαπητέ, εύχομαι η Οσία η Μαρία η Αιγυπτία, που τιμάται την πέμπτη Κυριακή των νηστειών της Αγίας και μεγάλης Σαρακοστής, να είναι παράδειγμα προς όλους μας και πηγή ελπίδας και δύναμης, διότι μέσα σε λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, από καλομαθημένη που ήτανε και μέσα στις ανέσεις που ζούσε (για την εποχή της), έγινε ίσως η μεγαλύτερη ασκήτρια όλων των εποχών. Γι' αυτό δεν πρέπει να ανησυχούμε για το πως θα αντέξουμε στα βουνά, διότι ο Θεός θα μας δώσει δύναμη και αντοχή όπως ακριβώς και στην Οσία Μαρία την Αιγυπτία. Φυσικά η μεγάλη ασκητική δύναμή της, δεν ήταν δικιά της, αλλά ο Θεός της την έδωσε, διότι αντάμειψε την αποφασιστικότητα και την διάθεσή της, να αλλάξει ζωή και να τερματίσει με τον φυγή της στην έρημο την άσωτη και διεφθαρμένη ζωή της. Έτσι πρέπει κι εμείς όταν θα έρθει η ώρα, να κάνουμε αυτό που είπε ο Ιωάννης ο Θεολόγος, να μην σφραγιστούμε. Θα πρέπει να κάνουμε ότι μας έχουν συμβουλέψει οι Άγιοί μας, να φύγουμε από την κοινωνία που θα έχει αρχηγό της τον Αντίχριστο. Εάν εμείς πιστέψουμε τα λόγια των Αγίων μας και εμπιστευτούμε την ζωή μας στην Πρόνοια του Θεού, σίγουρα ο Θεός θα μας οπλίσει με δύναμη και αντοχή.
Αυτό που αναφέρεις το έχω διαπιστώσει και σε άλλους αδελφούς μας. Δηλαδή πριν καν γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες ήξερα πολλούς που πίστευαν ότι θα ζήσουμε τα έσχατα χρόνια, και μέσα από την ιστοσελίδα γνώρισα ακόμα περισσότερους που πίστευαν ότι θα ζήσουμε τον Αντίχριστο. Αυτό κατά την προσωπική μου άποψη είναι κάτι το λογικό και το αναμενόμενο. Όποιος πιστός Ορθόδοξος χριστιανός έχει λογική και καθαρό μυαλό, θα έχει διαπιστώσει εδώ και τουλάχιστον 20 έτη, ότι τα πράγματα οδεύουν ολοταχώς προς τα χρόνια του Αντίχριστου. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Εκτός της λογικής που όταν συνοδεύεται και από την ορθή πίστη σε οδηγεί σωστά, υπάρχει και η Πρόνοια του Θεού, που εσωτερικά και με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο, σίγουρα θα έχει πληροφορήσει πολλούς από εμάς για τα επικείμενα δύσκολα χρόνια. Είναι αδύνατον ο Θεός της αγάπης να άφηνε τα παιδιά του χωρίς προειδοποίηση.
Θέλω να σου πως με εκπλήσσει το γεγονός ότι σου πέρασε από το μυαλό μήπως είμαι Ιεχωβάς. Οι Ιεχωβάδες δεν μιλούν για Άγιους Πατέρες, δεν πιστεύουν στους Αγίους, ούτε στον Χριστό και στην Παναγία μας. Σε αυτήν την ιστοσελίδα αναφέρεται συνέχεια ο όρος "Άγιοι Πατέρες", όπου το βλέπεις αυτό σίγουρα δεν είναι Ιεχωβάδες.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θέλω να πω πως οι πληροφορίες αυτές δεν είναι μυστικές ούτε απόρρητες, το καταπληκτικό είναι ότι κάνουν τον γύρω του κόσμου, απλά εγώ έχω την διάθεση να ψάξω και αφιερώνω χρόνο σε αυτό και θεωρώ χρέος μου να τις μοιραστώ με όλους εσάς, διότι ίσως να μην έχουν όλοι το προνόμιο να βρουν ελεύθερο χρόνο για να ερευνήσουν. Ορισμένες από αυτές μου τις έχουν δώσει άλλοι αδελφοί, τους οποίους και πρέπει όλοι μαζί να ευχαριστήσουμε.

Καλησπέρα αδέλφια μου, σήμερα θα ήθελα να μιλήσω πολιτικά. Δεν θέλω να ανακατέψω τα πολιτικά σε αυτήν την ιστοσελίδα, για να μην νομίσουν κάποιοι, πως θέλω να παίξω κάποιο πολιτικό παιχνίδι υπέρ κάποιου κόμματος. Όμως η πολιτική θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό για την προετοιμασία του ερχομού του Αντίχριστου, όχι μόνο η εγχώρια πολιτική σκηνή αλλά και η διεθνή. Κοιτάξτε να δείτε πως όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε δεν είναι κανένας Έλληνας. Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν αντιπολίτευση για περίπου 20 χρόνια. Δεν έφαγε δηλαδή λεφτά, ήταν στην πείνα και έξω από την μοιρασιά του Δημοσίου χρήματος. Αυτό που εμείς φωνάζουμε τόσα χρόνια, αυτοί όλοι που μας διοικούν το ξέρανε καλύτερα πριν από εμάς. Ξέρανε δηλαδή ότι έρχεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση και τα ψωμιά τους τελειώνουν. Ξέρανε πολύ καλά, όπως το ομολόγησε και ο πρώτος Πρόεδρος της Ε.Ε., ότι το 2009 θα είναι το πρώτο έτος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Κοιτάξτε πόσο καλά τα μοιράσανε. Έφαγε το ΠΑΣΟΚ όσα μπορούσε να φάει, αλλά δεν τα έφαγε όλα, άφησε και μερτικό για την ΝΔ, ώστε να μην τους φωνάξει. Δηλαδή θα φάμε εμείς, αλλά θα αφήσουμε και σε σας κάτι να φάτε, οπότε θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, ώστε κανένας να μην καρφώσει κανέναν. Πράγματι μόλις ανέλαβε η Ν.Δ., είπε ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά όσους καταχράστηκαν το Δημόσιο χρήμα και τα λεφτά που μας έδινε η Ε.Ε. Είδατε να τιμωρηθεί κανείς; Το λέει και η λέξη κανείς. Μόλις ανέλαβε η Ν.Δ. με το καλημέρα, και επειδή γνωρίζανε ότι θα είναι η τελευταία τους φορά, πιάσανε αμέσως δουλειά και άρχισαν με το πολυσυζητημένο ομόλογο του Δημοσίου, ακολούθησε η Siemens, ο κύριος Ζαχόπουλος (μην που πείτε πως πιστέψατε πως ήταν ερωτικό σκάνδαλο;) και πόσα άλλα που δεν γνωρίζουμε ή που γνωρίζουμε αλλά δεν μπορώ να γράψω διότι δεν τα ανάφερε καθόλου η Δημοσιότητα και μπορεί να κατηγορηθώ. Οπότε φάγανε όλοι, είναι όλοι ευχαριστημένοι, κανένας δεν τιμώρησε κανέναν, ούτε και το ΠΑΣΟΚ, που έταξε στον λαό ότι μόλις βγει θα τιμωρήσει τα σκάνδαλα της εξαετίας της Ν.Δ. Και σαν να μην φτάνει αυτό το πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικό κόμμα βάζει το λαό να πληρώσει για το μεγάλο φαγοπότι των δύο κομμάτων.
Κοιτάξτε πως η παγκόσμια πολιτική σκηνή αποφάσισε να καλύψει τους αισχρούς και καταχραστές πολιτικούς μας, και εκβίασε εκτός και εντός εισαγωγικών την τωρινή κυβέρνησή μας να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής του λαού μας, αντί να επιβάλλει κυρώσεις στους πολιτικούς ηγέτες. Η Ε.Ε. πέρασε το μήνυμα πως οι Έλληνες ζούνε τόσα χρόνια με δανεικά και πρέπει να μάθουν να ζουν με λιγότερα. Οι απάνθρωποι Γερμανοί και οι λοιποί δυτικοΕυρωπαίοι, μας είπαν δηλαδή πως η Ελλάδα πτώχευσε επειδή οι Έλληνες διασκεδάζανε και δεν δουλεύανε. Καμία αναφορά δεν άκουσα από την μη κυρία Μέρκελ, ούτε από τον κ. Σαρκοζί για πολιτική ευθύνη των διοικούντων την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή κανένας πολιτικός δεν φταίει για το οικονομικό χάλι της Ελλάδας μόνο ο λαός φταίει; Είδατε πως όλη η Ευρώπη έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον κ. Παπανδρέου μόλις μας έκοψε τους μισθούς; Λες κι έκανε κανέναν άθλο, το πιο εύκολο είναι να κατηγορείς και να τιμωρείς τους αδυνάτους. Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες της Ευρώπης είναι το ίδιο απάνθρωποι και αισχροί ακριβώς σαν τους δικούς μας πολιτικούς. Πάντα η Δυτική Ευρώπη συντελούσε τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτή κατέσφαξε και εξαφάνισε τους θαυμάσιους πολιτισμούς της Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής. Αυτή έφερε το ρατσισμό και έκανε σκλάβους όλους τους Αφρικανούς πολίτες, αυτή έφερε το Μεσαίωνα και τον σκοταδισμό, αυτή διατηρεί μπανανίες και εκμεταλλεύεται τους αδύνατους λαούς, αυτή καλύπτει τους κλέφτες πολιτικούς μας και το χειρότερο όλων των εποχών αυτή δουλεύει για να εδραιωθεί το κράτος του Αντίχριστου. Κοιτάξτε όμως πως ο σκοπός τους είναι η εξαθλίωση του Έλληνα και όχι η σωτηρία του ευρώ. Κοιτάξτε πως σκοπός τους είναι να τους πούμε και ευχαριστώ επειδή δεν μας φτωχείνανε κι άλλο, κι όχι να βοηθήσουν ουσιαστικά την Ελλάδα να ορθοποδήσει. Πολλοί έχουν πει πολλούς τρόπους για να μαζέψει η Ελλάδα λεφτά, εγώ θα σας αναφέρω έναν πολύ εύκολο τρόπο, που κανένας από τους εταίρους μας δεν ανέφερε. Η Ελλάδα μόνο για το έτος 2006 σπατάλισε 23,8 εκατομμύρια ευρώ για το στρατό που έστειλε στο Αφγανιστάν. Το ποσό αυτό δεν είναι συνομοσιολογικό, αλλά επίσημο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Σας δίνω την παρακάτω διεύθυνση για να το δείτε και μόνοι σας.
http://www.geetha.mil.gr/media/pdf-arxeia/afganistan/afganistan-ell.pdf
Εάν λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου ήταν Έλληνας με Ελληνική συνείδηση θα έστρεφε όλην του την πολιτική ικανότητα και όλην του την δύναμη να πείσει την διεθνή κοινότητα να αποσύρει η Ελλάδα τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν για δύο χρόνια, και τότε θα υπερκαλύπταμε το έλλειμμά μας. Δηλαδή όλη η ασφάλεια του πλανήτη, από τους "κακούργους" και "τρομοκράτες" Αφγανούς εξαρτάται από το Ελληνικό στράτευμα; Ποιος στον πλανήτη το πιστεύει αυτό; Βλέπουμε πως δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί είναι προδότες του όρκου που δίνουνε για την προάσπιση των πολιτών αυτής της χώρας. Και μάλιστα κατά πολύ χειρότεροι από αυτούς που έχουν μείνει στην ιστορία, όπως ο Εφιάλτης στις Θερμοπύλες και ο Πήλιος Γούσης στο Σούλι.
Και κάτι άλλο που δεν μπορώ να συγχωρήσω από την τωρινή Ελληνική Κυβέρνηση, από όλους του δημοσιογράφους, που τόσο καιρό παίξανε πολύ καλά το παιχνίδι των πολιτικών, και από τον κύριο Λαζόπουλο, που δυστυχώς αποδείχτηκε πως είναι γλύφτης του συστήματος. Και επαναλαμβάνω δεν μπορώ να συγχωρήσω που μας έχουν υποβάλλει σε έναν μοντέρνο εμφύλιο πόλεμο. Τον τελευταίο καιρό όπου κι αν βρεθώ όλοι μαλώνουνε, για το αν πρέπει να μειωθούν οι μισθοί των Δημοσιών υπαλλήλων ή όχι. Έκαναν τον κόσμο να στραφεί κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων που είναι συνάνθρωποί μας και θύματα όπως κι εμείς και ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτοί φταίνε που φτωχαίνει το κράτος. Δεν άκουσα κανέναν δημοσιογράφο να αλλάζει την κουβέντα όταν οι πολιτικοί ζητούσαν την τιμωρία των πολιτών και να απαιτεί πρώτα να τιμωρηθούν οι κλέφτες πολιτικοί, μετά να εξαντληθούν όλες οι άλλες πιθανές λύσεις και τελευταία να τιμωρηθεί ο λαός. Μάλλον συγνώμη δεν πρόκειται για τιμωρία, διότι τιμωρία είναι όταν φταις και πρέπει να πληρώσεις, όταν δεν φταις και σε βάζουν να πληρώσεις, είναι εκμετάλλευση και εκδίκηση.
Αδελφοί το παράδειγμα αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα για το πως το κατεστημένο θα κατευθύνει τον κόσμο για να λατρέψει και να αναδείξει τον Αντίχριστο. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά να μην ξεχνάμε ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός υπαίτιος για το χάλι της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποίησαν άχρηστους πολιτικούς (τους οποίους εμείς φυσικά ψηφίσαμε κι εγώ ο ίδιος), δεν θέλουν εύρωστη και δυνατή Ελλάδα τα χρόνια του Αντίχριστου, θέλουν να υποφέρει, για να φανεί και σε εμάς ως Μεσσίας. Και για να μη μιλήσω μόνο πολιτικά θα σας αναφέρω κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό και σημειολογικό και αποδεικτικό ότι σε λίγο θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Θέλω να σας παρακαλέσω να σκεφτείτε βαθιά πνευματικά τα ακόλουθα. Ο Κύριος μας και ο Θεός μας, ο Υιός και ο Λόγος του Θεού έφτασε στο μεγαλύτερο ύψος της ταπείνωσης, όταν καταδέχτηκε να δικαστεί από αμαρτωλούς ανθρώπους. Φανταστείτε ο ίδιος ο Θεός επέτρεψε στους αμαρτωλούς Εβραίους να τον περάσουν από δίκη. Κι όχι μόνο δέχτηκε να δικαστεί αλλά και να καταδικαστεί. Αυτό που όλοι γνωρίζουμε ως το συμβούλιο των παρανόμων, αυτό που το βράδυ εκείνο καταδίκασε τον Σωτήρα όλου του κόσμο και που αποφάσισε να τον παραδώσει στους Ρωμαίους για να τον σταυρώσουν, δεν ήταν ένα πρόχειρα στημένο συμβούλιο. Ήταν το διάσημο συνέδριο που απαρτιζόταν από 71 μέλη και ήταν η ανώτερη Πολιτική και Θρησκευτική Διοικητική Αρχή του Εβραϊσμού. Το συμβούλιο αυτό ήταν ανώτερο από την αντίστοιχη σημερινή Βουλή και την αντίστοιχη σημερινή Ιερά Σύνοδο. Οι Εβραίοι το είχαν ως την ανώτερη διοικητική πολιτική και θρησκευτική αρχή τους. Είχε ένα Πρόεδρο που συνήθως ήταν ο Αρχιερέας, ένα αντιπρόεδρο και 69 μέλη. Συνεδρίαζε σε χώρο εντός του Ναού του Σολομώντα κάθε μέρα εκτός των μεγάλων εορτών και εκτός από τις ημέρες του Σαββάτου. Βλέπουμε δηλαδή πως ο Κύριός μας δεν κρίθηκε από ένα απλό δικαστήριο, ούτε από μερικούς διαλεκτούς, αλλά από το ανώτερο όργανο του Εβραϊσμού. Το συνέδριο αυτό το ονομάζουν οι Εβραίοι Sanhedrin. Μετά την διάλυση του Εβραϊκού κράτους για κάποια χρόνια λειτούργησε ο θεσμός του Sanhedrin, περίπου μέχρι το 400-500 μ.Χ. Έκτοτε έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες ανασύστασης αυτού του ύψιστου θεσμού του Εβραϊσμού όλες αποτυχημένες. Και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι μια από τις τελευταίες προσπάθειες από ποιον λέτε να έγινε; Από τον Μέγα Ναπολέοντα. (Πώς γίνεται όποιος θέλει να κατακτήσει τον κόσμο να έχει σχέση με τους Εβραίους;)
Το συνέδριο αυτό δίκασε και καταδίκασε σε θάνατο τον Υιό και Λόγο του Θεού, ο Εβραϊκός λαός και το συνέδριό του, φώναξαν το αίμα αυτού σε μας και στα παιδιά μας. Από τότε ο Θεός αφού και οι ίδιο το ζήτησαν, τους αφαίρεσε την πατρίδα τους, τον Ναό τους, και την μέγιστη αρχή της διοίκησής τους, το Sanhedrin. Δεν θα μπορούσε ο Θεός να επιτρέψει να υφίσταται και να λειτουργεί το Sanhedrin, το συμβούλιο που καταδίκασε τον ίδιο τον Θεό, ούτε να υπάρχει ο οίκος του Θεού και να λειτουργείται από τους Θεοκτόνους. Είδαμε ότι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ σηματοδοτεί σύμφωνα και με τους Αγίους Πατέρες μας την αρχή των εσχάτων χρόνων. Η ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα θα σημάνει και τα χρόνια του Αντίχριστου. Η ανασύσταση του Sanhedrin του θεοκτόνου συνεδρίου θα σημάνει την ανάδειξη του Αντίχριστου, το συμβούλιο που καταδίκασε τον Χριστό θα αναδείξει τον Αντίχριστο. Θα πουν οι Εβραίοι να κόσμε: το ανώτερο συμβούλιο του λαού του Θεού καταδίκασε αυτόν που προσπάθησε να μας εξαπατήσει ως Μεσσίας και τώρα το ίδιο συμβούλιο θα υποδείξει τον πραγματικό Μεσσία. Να λοιπόν που έγινε κι αυτό. Το έτος 2004 επανιδρύθηκε το Sanhedrin, οπότε περιμένει και το ναό του Σολομώντα για να συνεδριάζει όπως παλιά. Ετοιμαστείτε ίσως πολύ σύντομα δούμε και τον Ναό του Σολομώντα. Στην παρακάτω διεύθυνση θα δείτε το site που είναι αφιερωμένο στην ίδρυση του Sanhedrin.
http://www.thesanhedrin.org/en/index.php/The_Nascent_Sanhedrin

Έφτασε η ώρα να πάρω επίσημα θέση στο θέμα του ονόματος του Αντίχριστου. Πριν από αυτό όμως θέλω να επισημάνω κάτι άλλο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας που αποδεικνύεται το θέμα του ερχομού του Αντίχριστου. Όλοι λένε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έγινε αυτό και ότι όλοι έπεσαν έξω. Ποιοι όμως το έλεγαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί; Όχι. Το έλεγαν αιρετικοί όπως Ιεχωβάδες, Προτεστάντες κ.α. Ποτέ κληρικός της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας δεν εξέφρασε την άποψη ότι ήρθαν τα έσχατα χρόνια. Και μην σας φέρνουν ως παράδειγμα τα χρόνια του Αποστόλου Παύλου, που νόμιζαν οι πιστοί της Θεσσαλονίκης ότι ήρθε ο Αντίχριστος. Αυτό το πίστευε ο απλός λαός, δεν εκφράστηκε ούτε αποδείχτηκε θεολογικά και Πατερικά όπως συμβαίνει σήμερα. Και μπορεί η θεωρία αυτή να ξεκίνησε από τον πατέρα Μάξιμο, όμως να ξέρετε ότι υπάρχει μέρος του κλήρου του το ασπάζεται και το υποστηρίζει και ας μην το φωνάζει.
Το να δώσεις ημερομηνία γέννησης του Αντίχριστου είναι κάτι το φοβερό, και σίγουρα δεν γίνεται να το δεχτεί ο καθένας, όσο ανοικτός και καλοπροαίρετος κι αν είναι. Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουμε όλοι. Όμως όταν η τεκμηρίωση είναι άρτια, όταν η απόδειξη προκύπτει μέσα από την Αγία Γραφή, θεολογικά και Πατερικά, τότε αλλάζουν όλα. Σίγουρα όταν βγήκε ο πατέρας Μάξιμος και δήλωσε ότι γνωρίζει πότε γεννήθηκε ο Αντίχριστος, πολύ θα νόμιζαν ότι τρελάθηκε ή ότι πλανήθηκε. Όσοι όμως διαβάσανε το βιβλίο "ο Αντίχριστος ήλθεν" αλλάξανε γνώμη. Οι αποδείξεις και η τεκμηρίωση των ημερομηνιών σε προβληματίζουν κι άν δεν σε κάνουν να το πιστέψεις, σε κάνουν να είσαι επιφυλακτικός και να περιμένεις να δεις τι θα συμβεί το 2012 με 2013. Αυτό και μόνο είναι αρκετό, ακόμα κι αν δεν το δεχτείς 100%, αλλά το κρατάς στο μυαλό σου, κέρδισες το νόημα και σίγουρα δεν θα βρεθείς απροετοίμαστος στα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ να περάσω μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα. Δεν απαιτώ να το πιστέψετε με όλην την καρδιά σας, όπως το δέχτηκα εγώ αλλά και αρκετός κόσμος, απλά να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και το μόνο που σας συμβουλεύω είναι να κάνετε αυστηρή πνευματική προετοιμασία, διότι μόνο αυτό θα μας δυναμώσει και θα μας κάνει να έχουμε πνευματικά μάτια για να μπορούμε να διακρίνουμε "τα σημεία των καιρών".
Τώρα όμως συμβαίνει κάτι πιο τρομερό ακόμα, υπάρχει δηλαδή η περίπτωση ο Θεός να μας φανέρωσε και το όνομα του Αντίχριστου. Καταλαβαίνεται ότι αυτό είναι κάτι το συγκλονιστικό και εάν είναι πραγματικότητα, τότε εκτός όλων των άλλων σημαίνει κάτι το οποίο με προβλημάτισε πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι τις ημερομηνίες της έστειλε ο Θεός, πρώτον γιατί μας αγαπά και θέλει να είμαστε προετοιμασμένοι για τον ερχομό του Αντίχριστου, ώστε να προετοιμαστούμε πνευματικά και να αρνηθούμε το σφράγισμα που θα μας οδηγήσει στην κόλαση, αλλά και για να είμαστε αναπολόγητοι. Επειδή ο άνθρωπος έχει τόσο θράσος, στο τέλος να ζητούσε τον λόγο από τον Θεό γιατί έστειλε τόσα δεινά και τόσο μεγάλη πλάνη χωρίς προειδοποίηση. Τώρα κανένας δεν θα τολμήσει να σκεφτεί ότι όλα έγιναν ξαφνικά και μυστικά.
Επομένως οι ημερομηνίες ήρθαν για να προετοιμαστούμε πνευματικά, να ενημερωθούμε και να μπορέσουμε να το χωνέψουμε ότι όντος είμαστε στα έσχατα χρόνια. Το όνομα ήρθε πρώτον για να μην μπορέσει κανείς να πεί ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο Αντίχριστος, και δεύτερον γιατί από ότι φαίνεται η πλάνη και το σχέδιο που ετοιμάζει ο πονηρός θα είναι τόσο καλοστημένες που εάν δεν γνωρίζουμε το όνομα στα αλήθεια δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο Αντίχριστος. Ίσως στο διάστημα μεταξύ 2011 και 2013 εμφανιστούν πολλοί με το προφίλ του Μεσσία επίτηδες, για να μπερδευτεί ο κόσμος ή γιατί θα είναι τόσο τέλειος, τόσο καλός και παράδειγμα ήθους και σύνεσης, που δεν θα περνά από το μυαλό κανενός ότι αυτός ο "Άγιος" είναι δυνατόν να είναι ο τέλειος συνεργάτης του διαβόλου.
Θέλω να συγχαρώ τον πατέρα Μάξιμο που τόλμησε να ακουμπήσει το θέμα του ονόματος του Αντίχριστου, ήδη πλήρωσε το τίμημα των ημερομηνιών και ίσως πληρώσει και γι' αυτό. Επίσης θέλω να συγχαρώ και τον Γεώργιο Καπετανέα τον άνθρωπο που συνέλαβε την ιδέα και την θεωρία του ονόματος του Αντίχριστου. Προσωπικά το θέμα των ημερομηνιών το έχω αποδεχτεί, το θέμα του ονόματος με προβληματίζει και δίνω πολύ μεγάλη πιθανότητα το όνομα FOX να είναι το όνομα, το προσωνύμιο ή το σύμβολό του. Στο συγκεκριμένο βιβλίο παραθέτονται πολλά χωρία της Αγίας Γραφής που αναφέρεται η αλεπού υπόπτως, αλλά και Άγιοι οι οποίοι είπαν πως λίγα χρόνια πριν την εμφάνισή του, θα αποκαλυφθεί και το όνομά του. (Άγιος Ιππόλυτος και Άγιος Ανδρέας Καισαρείας).
Εγώ θα αναφέρω κάτι που ίσως σε κάποιους δεν φανεί σαν απόδειξη ή σαν στοιχείο που ενισχύει την θεωρία το όνομά του να είναι όντως FOX. Το έργο "ο Αντίχριστος" που προβλήθηκε το φθινόπωρο που μας πέρασε. Σχεδόν όλοι όσοι το είδανε είπανε πως το έργο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τίτλο. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ παράξενο να βγει έργο στον κινηματογράφο που ο τίτλος του να μην έχει σχέση με την υπόθεσή του. Στην συνέχεια ρωτούσα να μου περιγράψουν το έργο και από αυτά που μου έλεγαν και εφόσον είδα την ταινία, έβγαλα το συμπέρασμα πως όχι μόνο έχει σχέση, αλλά μας λέει και όλην την αλήθεια. Το έργο ξεκινά με τον θάνατο ενός μικρού παιδιού επειδή οι γονείς δεν το προσέχουν επαρκώς και ενεργούν σαρκικώς. Στην συνέχεια μετά τον θάνατο του παιδιού οι σχέσεις των γονέων κλονίζονται. Αργότερα συναντάμε τρία ζώα μεμονωμένα ένα ελάφι , μία αλεπού και ένα μαύρο κοράκι. Στο τέλος ο άντρας σκοτώνει την γυναίκα και τότε βλέπουμε και τα τρία ζώα μαζί ευχαριστημένα. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά. Το παιδί γενικά συμβολίζει την αγνότητα και την αθωότητα. Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι το παιδί στο έργο είναι η αγνότητα του κόσμου, ο άντρας ο άνθρωπος /ο κόσμος και η γυναίκα η εκκλησία, τότε το παιδί η αγνότητα, χάνεται διότι και οι δύο κοιτάνε τα υλικά και ξεχνάνε τα πνευματικά. Ο άνθρωπος / ο κόσμος ζει μόνο για να ικανοποιεί την σάρκα του και την ύλη και όχι το πνεύμα του, η γυναίκα η εκκλησία κι αυτή κοιτά τα υλικά και δεν ανταποκρίνεται στις πνευματικές απαιτήσεις της εποχής, έτσι και ο κόσμος και η εκκλησία σκοτώνουν την αγνότητα από την σύγχρονη κοινωνία. Στην συνέχεια όταν χαθεί η αγνότητα και η αθωότητα, κλονίζεται η σχέση του ανθρώπου με την εκκλησία, δεν υπάρχει επικοινωνία δεν έχουν κοινά και οδηγούνται και οι δύο στην καταστροφή, εφόσον η σχέση εκκλησία και ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Στην εποχή λοιπόν που χάθηκε η αθωότητα και οι σχέσεις του ανθρώπου με την εκκλησία κλονίζονται, όταν δηλαδή το ζευγάρι στην ταινία μετά το θάνατο του παιδιού τσακώνεται και δεν μπορεί να τα βρει, εμφανίζεται πρώτα το ελάφι το οποίο μάλιστα είναι έτοιμο να γεννήσει. Το ελάφι είναι ένα άκακο ζώο συμπαθητικό. Στην συνέχεια του έργου η σχέση άντρα γυναίκας γίνεται χειρότερη, δηλαδή επιδεινώνεται η σχέση του ανθρώπου με την εκκλησία και τότε εμφανίζεται η τραυματισμένη αλεπού που μάλιστα μιλά στον άντρα / άνθρωπο και του λέει ότι το χάος θα επικρατήσει. Μετά από αυτό η σχέση του άντρα με την γυναίκα γίνεται η χειρότερη που μπορεί να γίνει και ο άντρας για να σωθεί πάει στην φωλιά της αλεπούς και εκεί αντί για την αλεπού συναντά το κοράκι. Μετά από αυτό έρχονται τα τρία ζώα με την ίδια σειρά, πρώτα το ελάφι, μετά η αλεπού και τέλος του κοράκι το οποίο βοηθά στην ροή του έργου τον άντρα να ελευθερωθεί και αυτός μετά σκοτώνει την γυναίκα. Μόνο μετά τον θάνατο της γυναίκας εμφανίζονται και τα τρία ζώα μαζί και δείχνουν ήμερα ενώ σε όλο το έργο είναι άσχημα και άγρια.
Να λοιπόν πως μας τα λένε όλα, πεθαίνει το παιδί που είναι η αγνότητα και η αθωότητα, επέρχεται ο κλονισμός της σχέσης εκκλησίας και ανθρώπου, αυτό ακριβώς που συμβαίνει σήμερα, ο άνθρωπος δεν σέβεται και δεν τιμά την Εκκλησία, την χλευάζει κι αυτή δεν κάνει αυτό που πρέπει για να κερδίσει πάλι την αγάπη και την εμπιστοσύνη του αλλά ζει διεφθαρμένα και προδοτικά, εφόσον κατευθύνεται ολοταχώς προς τον Οικουμενισμό. Στην συνέχεια έρχεται το ελάφι το οποίο στο έργο μαγεύει τον άντρα και προς στιγμήν ξεχνά την γυναίκα που εκείνη την ώρα ψάχνει. Δηλαδή στην κατάλληλη στιγμή έρχεται ο ψευδοπροφήτης που φαινομενικά θα είναι αγνός και καλοπροαίρετος (όπως λέει και στην Αποκάλυψη θα μοιάζει με αρνί αλλά θα ομιλεί σαν δράκος, δηλαδή θα δείχνει καλός και άκακος αλλά πίσω από αυτόν θα είναι ο πονηρός), ο οποίος όπως και στο έργο θα μαγέψει τους ανθρώπους και θα τους αποπροσανατολίσει από την Εκκλησία, μετά το ελάφι τον ψευδοπροφήτη, συναντά ο άνθρωπος την αλεπού την πληγωμένη, δηλαδή έρχεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο ο Αντίχριστος ο οποίος θα φέρει την πληγή της μάχαιρας. Μετά λοιπόν και την εμφάνιση του Αντίχριστου θα γίνει η σχέση ανθρώπου και Εκκλησίας η χειρότερη που έγινε ποτέ. Αυτό ακριβώς δείχνει και στο έργο και μετά από όλα αυτά ο άνθρωπος πάει στην φωλιά της αλεπούς για να σωθεί. Ακριβώς στα χρόνια που θα έλθουν ο κόσμος θα ζητήσει την σωτηρία από την Αντίχριστο, όμως όταν θα πάει κοντά του, τι θα συναντήσει; Ότι ακριβώς μας δείχνει στο έργο. Όταν ο άντρας πάει στην φωλιά της αλεπούς συναντά μέσα το κοράκι δηλαδή το διάολο, δηλαδή ο διάολος είναι μέσα στον Αντίχριστο και τον κατευθύνει. Μόλις λοιπόν ο άνθρωπος καταφύγει στον Αντίχριστο, τότε έρχονται πάλι τα τρία ζώα, πρώτα το ελάφι ο ψευδοπροφήτης, μετά η αλεπού ο Αντίχριστος και τελευταίο το κοράκι το οποίο μάλιστα βοηθά στο έργο τον άνθρωπο να ελευθερωθεί και να σκοτώσει την γυναίκα. Δηλαδή αφού έλθει πρώτα ο ψευδοπροφήτης προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Αντίχριστο που έρχεται, μετά τελευταίος έρχεται ο σατανάς σφραγίζοντας τον άνθρωπο ο οποίος μετά δεν ξέρει τι κάνει και "σκοτώνει" την εκκλησία, απαρνείται δηλαδή τον Θεό και συντάσσεται με τον διάολο. Μετά λοιπόν το σφράγισμα τον θάνατο της γυναίκας στο έργο, μόνο τότε εμφανίζονται και τα τρία ζώα μαζί ταυτόχρονα, τότε δηλαδή θα αποκαλυφτεί η σατανικά τριάδα,τότε όμως θα είναι πολύ αργά για τον άνθρωπο διότι θα έχει απαρνηθεί τον θεό παίρνοντας την σφραγίδα του διαβόλου και πιστεύοντας τον Αντίχριστο ως σωτήρα και θεό.
Στο έργο λοιπόν αυτό κατά την γνώμη μου πολύ σωστά ονομάζεται Αντίχριστος, όπως είδαμε η αλεπού ταιριάζει γάντι με τον Αντίχριστο.
Επίσης θέλω να πω ότι ο Άγιος Νείλος αναφερόμενος στον Αντίχριστο τον παρομοιάζει σαν αλεπού στην καρδιά και αυτό τυχαίο, δεν νομίζω.

Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο θέμα, διότι έχω εκφράσει την άποψη επανειλημμένα σε αυτήν την ιστοσελίδα. Όμως εδώ και μερικές εβδομάδες συνειδητοποίησα πόση μεγάλη έκταση έχει πάρει η πλάνη της αναλαμπής της ορθοδοξίας, με διάφορες μορφές, τις πιο φαντασιόπληκτες με τον μαρμαρωμένο βασιλιά, με την χιλιετή βασιλεία, με τον τρίτο παγκόσμιο και την περίοδο του λύκου με το αρνί κ.α. Με μεγάλη θλίψη μου διαπίστωσα πως το μισό Άγιον Όρος περιμένει το βασιλιά Ιωάννη, σχεδόν σε όλην την Ελλάδα υπάρχουν λαϊκοί και κληρικοί που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο περιμένουν να ξαναπάρουμε την Αγία του Θεού Σοφία και να γίνει, άκουσον άκουσον όλη η Γη Ορθόδοξοι χριστιανοί. Και μάλιστα μερικοί από αυτούς υποτίθεται ότι είναι διάσημοι πνευματικοί με προορατικό χάρισμα και υψηλό πνευματικό επίπεδο. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ξεχάσετε την αναλαμπή, δεν πρόκειται να υπάρξει παγκόσμιο Ελληνικό κράτος και Ορθοδοξία. Κανένας πόλεμος και καμία θλίψη δεν θα αναγκάσει τον άνθρωπο να επιστρέψει στον Χριστό. Ο Κύριος είπε, όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, δεν θα φέρει καταστροφή για να αναγκαστεί ο άνθρωπος να τον πιστέψει. Οι Απόστολοι που είχαν την Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος δεν κατάφεραν να κάνουν όλη την Γη Χριστιανούς και θα το καταφέρουν τώρα ένας μόνο άνθρωπος ο Ιωάννης, νομίζω ότι αυτό είναι βλασφημία. Οι Απόστολοι που έκαναν θαύματα δεν κατάφεραν να πείσουν τους σκληροτράχηλους λαούς να εγκαταλείψουν τα είδωλα, και οι θλίψεις ενός πολέμου θα νικήσουν το Πνεύμα το Άγιο και θα κάνουν όλη την Οικουμένη Ορθοδόξους; Πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να πιστέψει κάτι τέτοιο; Πότε θα είναι η μεγαλύτερη θλίψη όλων των εποχών; Τα χρόνια της 3,5 βασιλείας του Αντίχριστου, το είπε ο Κύριος μας. Και τι θα κάνουν οι άνθρωποι τότε, λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία, που ήδη θα έχει έρθει ο Ψευδοπροφήτης, ο Αντίχριστος, οι δύο "προφήτες", το σφράγισμα και οι επτά φιάλες της Αποκαλύψεως; Το λέει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη (ις΄ 9-11), αντί να μετανοήσουν θα βλασφημήσουν. Πώς λοιπόν ένας πόλεμος θα τους κάνει να ψάξουν τον αληθινό Θεό; Εάν υπήρχε περίπτωση ο άνθρωπος να μετανοήσει, να είστε σίγουροι ότι ο Θεός δεν θα επέτρεπε να έρθει ο Αντίχριστος. Ο Θεός έδωσε μέχρι και στον Αδάμ την ευκαιρία να μετανοήσει και να συνειδητοποιήσει την αμαρτία του, θυμάστε καλά τι είπε ο Αδάμ: η γυναίκα που μου έδωσες φταίει. Δηλαδή έριξε το φταίξιμο στον Θεό. Μήπως και τώρα δεν γίνεται ακριβώς το ίδιο. Κάθε μέρα ακούμε, γιατί ο Θεός δεν κάνει το ένα, γιατί δεν κάνει το άλλο, γιατί επιτρέπει να γίνονται όλα αυτά, ωραίος Θεός είναι, και πολύ χειρότερα από αυτά. Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος και αρνησίθεος και δυστυχώς αυτό δεν θα αλλάξει αλλά μόνο θα χειροτερέψει. Όταν βλέπεις πραγματικά ενάρετους κληρικούς εκτός και εντός Αγίου Όρους να πιστεύουν την αναλαμπή, συνειδητοποιείς ότι η ώρα που και οι εκλεκτοί θα πλανηθούν έχει έρθει. Θα επαναλάβω ότι η πίστη στην αναλαμπή είναι Εβραϊκό. Οι Εβραίοι πιστεύουν και πίστευαν σε επίγειο βασιλιά και θρησκευτικό ηγέτη, αυτό είναι πλάνη του διαβόλου, ότι όλη η γη θα φωτιστεί με την αλήθεια, είναι παιδιάστικο και ουτοπία. Όσοι στήριζουν αυτήν την θεωρία, αναφέρονται σε τρεις συγκεκριμένους Αγίους, άντε σε τέσσερις ή πέντε το πολύ, μερικοί από τους οποίους μάλιστα δεν είναι και αναγνωρισμένοι Άγιοι ακόμα. Θέλετε να δούμε πόσοι Άγιοι έγραψαν και ασχολήθηκαν με το θέμα του Αντίχριστου και των εσχάτων χρόνων, και που σε αυτούς στηρίζουμε όσα ξέρουμε και όσα θα γίνουν και των οποίων τα συγγράμματα είναι επίσημα αναγνωρισμένα από την Εκκλησία;
Οι τέσσερις Ευαγγελιστές και ο Απόστολος Παύλος.
Ο Άγιος Ειρηναίος, ο Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος, ο Άγιος Ιππόλυτος.
Οι Τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος, Γρηγόριος Θεολόγος).
Ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, ο Άγιος Επιφάνιος, ο Άγιος Μεθόδιος, ο Άγιος Ευσέβιος, ο Άγιος Αυγουστίνος, ο Άγιος Θεοδώρητος Κύρρου.
Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, ο Άγιος Αναστάσιος ο Σιναΐτης, ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, ο Μέγας Φώτιος, ο Άγιος Αρέθας, ο Γεώργιος ο Μοναχός.
Ο Άγιος Συμεών, ο Άγιος Οικουμένιος Τρίκκης, Ο Θεοφύλακτος Βουλγαρίας, ο Θεόδωρος Βαλσάμων, ο Γρηγόριος ο Παλαμάς, ο Άγιος Νικηφόρος, ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, ο Άγιος Μελέτιος.
Οι πατριάρχες Ιεροσολύμων Άνθιμος και Δοσίθεος, ο Άγιος Νείλος, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης, και αρκετοί ακόμα.
Όλοι αυτοί δίνουν στοιχεία και χαρακτηριστικά των εσχάτων χρόνων, όπως το χάραγμα, το 666, τον Ψευδοπροφήτη, τον Αντίχριστο, τους δύο "προφήτες", την αποστασία, την πλάνη, μα κανένας από αυτούς δεν αναφέρει τον βασιλιά Ιωάννη και την παγκόσμια κυριαρχία της Ορθοδοξίας.
Καταλαβαίνω πως είναι ωραίο οι Έλληνες να γίνουν το αστέρι που θα οδηγήσει την Ορθοδοξία σε παγκόσμια κυριαρχία, καταλαβαίνω πως εάν έχεις ποτιστεί με αυτήν την ιδέα δεν μπορείς εύκολα να την αποβάλεις. Όμως σας παρακαλώ ξανασκεφτείτε λογικά και χριστιανικά, όχι με γνώμονα την αγάπη σας για την Ελλάδα, ούτε με το Ιουδαϊκό πρότυπο της παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισραήλ, και σίγουρα θα δείτε πως η αναλαμπή είναι η μεγαλύτερη πλάνη του πονηρού, για να μας τυφλώσει και να μην δούμε τον Αντίχριστο που έρχεται σε δύο χρόνια.

Αδέλφια μου θέλω να συγχωρήσετε το ύφος μου και τους τόνους μου, καμιά φορά παρασύρομαι από το ζήλο μου, αλλά και από την αγανάκτησή μου για όλα αυτά τα προδοτικά που συμβαίνουν γύρω μας, και ίσως να περνάω τα εσκαμμένα, όμως σε αυτά τα έσχατα χρόνια που ζούμε, ποιός μπορεί να ορίσει ποια είναι τα εσκαμμένα;
Στην διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής, αλλά και σε σε αυτό το διάστημα της Πεντηκοστής που διανύουμε, έκανα μια πολύ θλιβερή διαπίστωση, που ίσως δεν είναι τυχαία, διότι ακριβώς το ίδιο συνέβη και τα χρόνια που ο Κύριος μας ήταν σωματικός στην γη. Όλοι φανταζόμασταν ότι τα έσχατα χρόνια και τα χρόνια του Αντίχριστου, όποιος λέει την αλήθεια και τα βάζει με το σύστημα που θα προωθεί τον Αντίχριστο και το κράτος του, θα έχει να αντιμετωπίσει τα όργανα του Αντίχριστου και όλους τους άθεους και τους μισόΧριστους. Δυστυχώς αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι και δυστυχώς οι άνθρωποι που προς το παρόν αλλά και που σίγουρα στο μέλλον (και υπάρχει λόγος που το αναφέρω αυτό) θα κάνουν κακό και θα υποβαθμίζουν το έργο όλων αυτών που μιλάνε και που θα μιλάνε στα επόμενα χρόνια για τον Αντίχριστο, δεν θα είναι αντίχριστοι, ούτε εχθροί της Πίστης μας, αλλά δυστυχώς και ξαναλέω δυστυχώς άνθρωποι που θεωρητικά ανήκουν στην Πίστη μας, και που πριν μερικά χρόνια δεν θα μας πέρναγε από το μυαλό, ότι θα τους βρίσκαμε εμπόδιο στον δρόμο μας. Ποιοι είναι οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια για το ότι θα έρθει κάποτε ο Αντίχριστος; Οι χριστιανοί. Ποιοι γνωρίζουν ότι ο Αντίχριστος θα είναι ο Μεσσίας των Εβραίων; Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί, και μας το δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες μας. Επομένως το λογικό είναι όλοι οι άλλοι να προωθούν το κράτος και την κυριαρχία του Αντίχριστου και οι χριστιανοί να ανθίστανται. Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό. Όσοι χριστιανοί μιλάνε για τα επικείμενα χρόνια της εμφανίσεως του Αντίχριστου, δεν βρίσκουν μπροστά τους εμπόδιο, τους αλλόθρησκους και τους άθεους (δυστυχώς πολλοί από αυτούς δείχνουν πιο ενδιαφέρον από τους χριστιανούς και τους κληρικούς μας), αλλά βρίσκουνε εμπόδιο ενεργά μέλη της Ορθόδοξης Πίστης λαϊκούς και κληρικούς. Μήπως ακριβώς το ίδιο δεν έγινε και με την πρώτη Παρουσία του Κυρίου μας, ποιος τον κυνήγησε και ποιος ποιούσε αποσυνάγωγους όσους τον ακολουθούσαν; Οι ευσεβής υποτίθεται Εβραίοι και οι Αρχιερείς του λαού του Θεού. Ναι οι Αρχιερείς που λειτουργούσαν τότε στα Άγια των Αγίων στον Ναό του Θεού, όπου έζησε και μεγάλωσε η Παναγία μας και που ο Κύριος μας είπε 12ετής όταν βρέθηκε σε αυτόν, ότι είναι ο οίκος του Πατρός του. Αυτό ακριβώς γίνεται και τώρα, ποιος αντέδρασε κατά του βιβλίου του πατρός Μαξίμου, κάποια από τις Εβραϊκές συναγωγές της Ελλάδας; Όχι. Αντίθετα η Ιερά Σύνοδο της Ελλάδας εξέδωσε δελτίο τύπου κατά του βιβλίου και διάσημοι θεολόγοι του επιτέθηκαν δημόσια. Αλλά και όλοι εμείς που καθημερινά μιλάμε για το θέμα αυτό για παρατηρείστε από ποιους δεχόμαστε την πιο σκληρή κριτική και ειρωνεία; Δυστυχώς από αδέλφιά μας ορθοδόξους πιστούς, από κληρικούς, πνευματικούς, ηγούμενους, αρχιερατικούς και Δεσπότες. Πρόσφατα δέχτηκα άσχημη κριτική επειδή πιστεύω την θεωρία του πατρός Μαξίμου και επειδή ασχολούμαι και ενημερώνω τον κόσμο για τα εσχατολογικά, και με συμβούλευσαν να πάψω να δρω. Και ο άνθρωπος που με νουθετούσε δεν ήταν ένας τυχαίος λαϊκός, ούτε κάποιος τυχαίος κληρικούς, αλλά ένας σεβάσμιος ιερομόναχος με υψηλό πνευματικό ανάστημα. Και ένα από τα πιο ισχυρά του επιχειρήματα ήταν ότι για το βιβλίο έχει απαντήσει η Ιερά Σύνοδος και ο Δεσπότης Κορινθίας. Βλέπουμε αδέλφια μου, δεν κατηγορώ τον συγκεκριμένο μοναχό, αλλά πόσο κακό έχει κάνει η συγκεκριμένη γραπτή απάντηση της Ιεράς Συνόδου για το θέμα, και πως την χρησιμοποιούν λαϊκοί και κληρικοί για να βάλουν stop, σε κάθε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όποιος θέλει να επεκταθεί και με χειροπιαστά επιχειρήματα να αποδείξει ότι ήμαστε στα έσχατα χρόνια, τίθεται αυτόματα ενάντια στην Ιερά Σύνοδο, έτσι το τοποθετούν, έτσι έχουν εκλάβει ή έτσι τους συμφέρει να ερμηνεύουν το συγκεκριμένο γραπτό. Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να μιλά και κυρίως όταν μιλά με βάση τους Αγίους Πατέρες και με αποδείξεις και στοιχεία που μόνο τυφλοί και κουφοί δεν αντιλαμβάνονται. Ακόμα και ο Κύριος μας, άφηνε τους κατηγόρους του να μιλούν ελεύθερα, παρά του ότι γνώριζε από πριν την πρόθεση τους.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Ιερά Σύνοδος αλλά και όσοι μας αντιμετωπίζουν (εμάς που πιστεύουμε ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια και κάνουμε τον αγώνα μας), σαν πλανεμένους και γραφικούς, κάνουν δύο πολύ μεγάλα λάθη. Πρώτον: είναι εύκολο να είσαι αυστηρός και επιβλητικός με τους μικρούς και τους αδύνατους και δύσκολο να τα βάλεις με τους μεγάλους και τους ισχυρούς. Ο δίκαιος και ο σωστός οφείλει να διορθώνει ΚΑΙ τους ισχυρούς όταν σφάλουν κι όχι να κάνει πως δεν βλέπει, και συνήθως οι μεγάλοι και ισχυροί δημιουργούν τα ουσιαστικά προβλήματα κι όχι οι μικροί. Δεύτερον: Κανένας από αυτούς, θέλω να πιστεύω δεν έχει συνειδητοποιήσει, ότι το κράτος του Αντίχριστου θέλει δύο συνθήκες για να επιβληθεί α) Παγκόσμια κυβέρνηση και β) Μία θρησκεία. Όλοι όσοι δουλεύουν και προωθούν την παγκόσμια κυβέρνηση και την παναίρεση του Οικουμενισμού, χωρίς να το θέλουν δουλεύουν για τον Αντίχριστο, και εάν είσαι πολιτικός και δουλεύεις για την μία παγκόσμια κυβέρνηση είσαι προδότης της πατρίδας σου, ενώ εάν είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και συνειδητά συμμετέχεις και μεθοδεύεις την ένωση των εκκλησιών, με τρόπο αθόρυβο και συνωμοτικό, τότε τι είσαι; Θέλετε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση; Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι να απαντήσω, αυτοί που δουλεύουν και προωθούν την ένωση με τους Παπικούς και ανήκουν στην αυτοκέφαλη εκκλησία της Ελλάδας θα πρέπει να φοβούνται το Θεό, αυτοί λοιπόν είναι προδότες της Πίστεώς μας.
Αυτήν την στιγμή ο μεγάλος εχθρός της Πίστεώς μας και ο πρόδρομος του Αντίχριστου είναι η παναίρεση του Οικουμενισμού, κι όχι ο πατέρας Μάξιμος ή όποιος υποστηρίζει ότι το 2012 θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Το μέγιστο μέλημα όλων των ορθοδόξων πρέπει να είναι η προφυλάξει της Εκκλησίας και των πιστών, από την λαίλαπα του οικουμενισμού που έρχεται γοερά, εμείς μόνο δεν την ακούμε. Όμως επίσημα η Ιερά Σύνοδος δεν γνωρίζω να έχει καταδικάσει τα παγκόσμια συμβούλια των εκκλησιών, ούτε όσους Ορθοδόξους ιερείς συμμετέχουν σε αυτά. Φυσικά είναι δύσκολο να τα βάλεις με Δεσπότες και Πατριάρχες, όμως τότε δείχνει κάποιος την δύναμή του και το σθένος του, τότε δείχνει εάν αγαπά πραγματικά τον Χριστό και την Εκκλησία ή την θέση του και την βολή του. Φανταστείτε εάν αύριο η Ιερά Σύνοδος έβγαζε ένα δελτίο τύπου και έλεγε, ότι ο οικουμενισμός είναι αίρεση και ότι η Εκκλησία της Ελλάδος δεν συμφωνεί με κανέναν τρόπο σε συμμετοχές στις πανθρησκειακές συνομιλίες. Τι ευλογία θα λάμβανε η Ελλάδα την άλλη μέρα και πόσοι πιστοί θα ενημερωνόντουσαν για την τρομερότερη αίρεση όλων των εποχών. Αντίθετα τώρα όταν βλέπουν Δεσπότες, αρχιερατικούς και άλλους υψολάβαθμους ιερείς να συμμετέχουν, και η επίσημη Εκκλησία να μην μιλά, θεωρεί ότι δεν είναι κάτι το κακό και διαμορφώνεται μία κοινή γνώμη υπέρ της ενώσεως με τους Παπικούς. Δηλαδή οι αποφάσεις που παίρνονται σε τέτοιες ημερίδες, συνέδρια και συμβούλια δεν γέμουν κακοδοξιών, δεν εμπεριέχουν ύποπτες και αντορθόδοξες θέσεις;
Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται επαναστατικά και υπερβολικά όμως πραγματικά πιστέψτε με, όχι μόνο δεν είναι υπερβολικά αλλά σας τα παρουσίασα και πολύ ανάλαφρα. Στην πραγματικότητα η προδοσία και η συγκάλυψη είναι σε μεγάλο βαθμό, στην πραγματικότητα η πολιτεία και η εκκλησία συνεργάζονται στην παγκοσμιοποίηση και απορώ με κάποιους λαϊκούς και κληρικούς που στρουθοκαμηλίζουν, που δεν θέλουν να θίγεται το θέμα, που λένε πως δεν έφτασε ακόμα η ώρα να μιλήσουν και πως δεν μας νοιάζει τι κάνει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Όταν μου το λένε αυτό συγχύζομαι πάρα πολύ, είναι σαν ένας Έλληνας να λέει ότι δεν μας αφορά τι κάνει ο Πρωθυπουργός. Ο Πρωθυπουργός παίρνει αποφάσεις που καθορίζουν τις ζωές μας, και εάν κάνουμε πως δεν μας νοιάζουν τώρα, θα τις βρούμε μπροστά μας και τότε θα είναι αργά, διότι θα είναι νόμοι και όποιος δεν τους εφαρμόζει θα τιμωρείτε. Πώς λοιπόν λένε δεν μας νοιάζει τι κάνει ο Πατριάρχης και μάλιστα ο Οικουμενικός, ο πρώτος μεταξύ ίσων, όταν οι αποφάσεις του είναι νόμος για την Εκκλησία. Δηλαδή όταν βγάζει μια διαταγή το Πατριαρχείο, μπορεί ο καθένας μετά να την αναιρέσει; Όταν ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως είναι φανερά υπέρ του Οικουμενισμού, όταν ο ίδιος το δηλώνει, εμείς το κρύβουμε και λέμε δεν μας ενδιαφέρει τι λέει και τι κάνει. Όταν όλος ο πλανήτης τον ακούει, τον θαυμάζει, τον σέβεται, όταν όπου πάει τον γεμίζουν τιμές, όταν ο λόγος του είναι κάτι παραπάνω από νόμος, είναι λογικό να λέμε δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει; Ας πούνε την αλήθεια, φοβόμαστε να τα βάλουμε με τον Πατριάρχη, διότι θα τιμωρηθούμε και θα πολεμηθούμε και δεν έχουμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε. Αυτό είναι λογικό και θεμιτό, δεν έχουν όλοι την δύναμη να τα βάλουν με ένα ολόκληρο Πατριαρχείο, όμως το δεν μας αφορά τι κάνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης, είναι δειλό και ύποπτο. Μάλιστα είναι ύποπτο, γιατί είναι σαν να λέμε να τον αφήσουμε να κάνει ότι θέλει, δηλαδή να προδίδει την Πίστη μας. Δεν γίνεται η Εκκλησία της Ελλάδας (που ιστορικά έχει στηρίξει και έχει θεμελιώσει την Πίστη μας), να εθελοτυφλεί και να επιτρέπει στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να οδηγεί χωρίς καμία ΕΠΙΣΗΜΗ αντίδραση εκ μέρους της, στην ένωση με τους Παπικούς και από εκεί στην Πανθρησκεία, που με την σειρά της θα εμφανίσει τον Αντίχριστο.
Και μην νομίζετε πως όλα αυτά τα στηρίζω σε δήθεν συνωμοσιολογικά σενάρια, αλλά σε απτές αποδείξεις, από επίσημους φορείς και που αφορούν τις αιρετικές και προδοτικές ενέργειες του Πατριάρχη, αλλά και την συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος στο κίνημα του Οικουμενισμού.
Το θέμα της στάσης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου είναι γνωστό και είναι πάρα πολύ αυτοί που έχουν αντιδράσει και έχουν εκφράσει με άκομψο τρόπο την αντίθεσή τους στις ενέργειές του. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πράξεις του, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αποθρασυνθεί τελείως και κάνει πράγματα που πραγματικά είναι απίστευτα και τελείως ξένα με την Ορθόδοξη Πίστη μας, λές και είναι από άλλη θρησκεία. Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες διότι λίγο ή πολύ όλοι ξέρουμε την Οικουμενική και φιλοπαπική στάση του, αλλά θα μπω απευθείας στο κυρίως θέμα. Στην εποχή που ζούμε με τον ξεπεσμό της κοινωνίας αλλά και της Εκκλησίας, δυστυχώς δεν μας κάνει εντύπωση κάποιος Ορθόδοξος κληρικός να έχει πνευματικές σχέσεις με καθολικούς, προτεστάντες κ.α αιρετικούς, όμως μέχρι πριν μερικά χρόνια θα μας φαινόταν αδιανόητο Ορθόδοξος Χριστιανός κληρικός να συναναστρέφεται με Εβραίους, και να τους αποκαλεί αδελφούς μας, να λέει ότι έχουμε κοινό παρελθόν, κοινούς προπάτορες και προφήτες και το πιο αποτρόπαιο, ότι έχουμε τον ίδιο Θεό. Εγώ προσωπικά που είχα πολύ κακή γνώμη για τον συγκεκριμένο Πατριάρχη, δεν πίστευα όταν μου έλεγαν ότι γυρνά από συναγωγή σε συναγωγή και αγκαλιάζει τους Εβραίους. Είναι ποτέ δυνατόν Ορθόδοξος χριστιανός κληρικός, να ομιλεί για τα κοινά του Εβραϊσμού και του Χριστιανισμού; Δηλαδή ποια είναι αυτά τα κοινά. Εμείς τιμάμε τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης και αυτοί τους σκοτώσανε, εμείς έχουμε Θεό μας την Αγία Τριάδα ομοούσιο και αδιαίρετο, ενώ αυτοί δεν δέχονται τον Υιό και τον Λόγο του Θεού, ούτε και το Άγιο Πνεύμα. Εμείς έχουμε τον Χριστό ως Σωτήρα μας και πιστεύουμε ότι είναι συνεργός στην δημιουργία του κόσμου (κατά Ιωάννη ευαγγέλιο α΄ 1-5), οι Ορθόδοξοι διδασκαλία και οι Άγιοι Πατέρες μας, διδάσκουν ότι ο Χριστός ήταν το μεσαίο πρόσωπο της φιλοξενίας του Αβραάμ, ενώ οι Εβραίοι έχουν το Ταλμούδ και την Καμπάλα, που λένε προσβλητικά λόγια προς τον Κύριό μας και επίσημα τον αποκαλούν πλάνο. Τι κοινά μπορεί να έχουν οι αμετανόητοι και Χριστοκτώνοι Εβραίοι με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη;
Πρόσφατα ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μίλησε στην μεγαλύτερη συναγωγή του κόσμου της Νέας Υόρκης. Το τι είπε σε αυτήν δεν τολμώ να τα περιγράψω, δείτε μόνοι σας:
Γράψτε στην αναζήτηση του youtube: ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗ, επίσης γράψτε:
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ 1 και Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ 2.
Θα επιστρέψω στο θέμα της σύγκλισης Χριστιανισμού-Εβραϊσμού διότι είναι πολύ πιο σοβαρό και επικίνδυνο από ότι φαίνεται.
Επίσης ο συγκεκριμένος Πατριάρχης κάνει και ανοίγματα προς το Ισλάμ και εμφανίζεται σαν ο κεντρικός πνευματικός πόλος για την συνένωση όλων των θρησκειών. Υπάρχει κι ένα άλλο video με τίτλο :Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ COCA COLA! που εάν το δείτε θα πέσετε τελείως από τα σύννεφα.
Θα αναφερθώ μόνο σε δύο συγκεκριμένα θέματα ένα από κάθε επίσκεψή του, δηλαδή σε μία αναφορά του από την επίσκεψη στην συναγωγή και σε μία αναφορά του από την επίσκεψή του στην Coka Cola.
Στο video "Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ 1" με διάρκεια 7:15, δείτε και ακούστε προσεκτικά στο σημείο 1:40, ότι αποκαλεί τον Πάπα της Ρώμης τον μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο αιρετικό ηγέτη (σύμφωνα με τους Αγίους μας και τις Οικουμενικές Συνόδους) διάδοχο του Αγίου Πέτρου, αδελφό του και αγιότατο. Και στο video: "Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ COCA COLA!" με διάρκεια 5:17, δείτε και ακούστε προσεκτικά στο σημείο 3:50 χαρίζει ως αναμνηστικό δώρο, το οποίο ονομάζει μικρό μα σπουδαίο, το κοράνι το οποίο αποκαλεί άγιο.
Δηλαδή ο Πατριάρχης μας λέει πως έχουμε τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους και εφόσον το κοράνι είναι άγιο και τον ίδιο Θεό με τους Μουσουλμάνους. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ είναι υπέρ της θεωρίας ότι ο Θεός είναι ένας είτε ονομάζεται Αλλάχ, είτε Ιαχωβά, είτε Χριστός. Ε τώρα τι να πω, ότι φταίνε όλοι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν με ακατανόμαστες εκφράσεις; Μπορεί αυτοί να φέρουν την αμαρτία της προσβολής του ράσου διότι σύμφωνα με κάποιους πρέπει να τιμάμε το ράσο, όμως ο ίδιος ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι αυτός που ξεπουλά τον Χριστό και την Εκκλησία μας και όλους του Άγιους μάρτυρές μας, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από Εβραίους και Μουσουλμάνους.
Ας έρθουμε όμως και στο θέμα της επίσημης θέσης, της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Οικουμενισμό. Από ότι ξέρω και ελπίζω να κάνω λάθος, επίσημα η Ιερά Σύνοδος δεν έχει χαρακτηρίσει τον Οικουμενισμό ως αίρεση. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιοι Δεσπότες που αντιδρούν στο θέμα αυτό, όμως αυτό δεν αποτελεί την επίσημη θέσης της Εκκλησίας της Ελλάδος και όποιες ενέργειες κι αν γίνονται μεμονωμένα είναι δώρο άδωρον.
Πρώτο δεδομένο η επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως:
http://www.patriarchate.org/greek/docdisplay.php?lang=gr&id=1124&tla=gr
έχει σε παγκόσμια δημόσια θέα με τίτλο:
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ
ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
11η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Πάφος, Κύπρος, 16-23 Ὀκτωβρίου 2009.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Εκεί λοιπόν δημόσια και όχι συνωμοτικά το ίδιο το Πατριαρχείο αναφέρει πως συμμετέχει με επίσημη αντιπροσωπεία και η Εκκλησία της Ελλάδας. Διαβάστε παρακαλώ πως πολύ μεθοδικά ετοιμάζουν την ένωση χωρίς να ενημερώνουν τους πιστούς Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς. Ένα από τα πολλά που λένε είναι:
«Μαζί μέ ὅλες τίς ἄλλες Ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες ὑπογραμμίζουμε τή σταθερή ἐμμονή μας στούς καθιερωμένους βασικούς πόλους τῆς ἐκκλησιαστικῆς συνείδησης τῆς πρώτης χιλιετίας τοῦ ἱστορικοῦ βίου τῆς Ἐκκλησίας. Οἱ Οἰκουμενικές Σύνοδοι καί οἱ μεγάλοι Πατέρες τῆς πρώτης χιλιετίας ἀποτελοῦν ἐχέγγυο γιά τήν αὐθεντική θεολογική ἑρμηνεία τοῦ μυστηρίου τῆς ἐν Χριστῷ Θείας οἰκονομίας ἀλλά καί γιά τήν αὐθεντική βίωσή του ἀπό τούς πιστούς στό μυστήριο τῆς Ἐκκλησίας, στό ὁποῖο προεκτείνεται, ὑπό τήν καθοδήγηση τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, ἡ συνεχής καί ἐνεργός παρουσία τοῦ Χριστοῦ μέσα στόν κόσμο, μέχρι τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος».
Δηλαδή μόνο οι Πατέρες της πρώτης χιλιετίας αποτελούν το εχέγγυο της Πίστεώς μας, πετούν δηλαδή κολοσσούς της Πίστης μας όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός που είπε τον Πάπα να καταράζεσθε, όπως ο Μάρκος ο Ευγενικός ο Άγιος που απέτρεψε την ένωση με τους τους Παπικούς, όπως ο Γρηγόριος ο Παλαμάς, ο Δοσίθεος Ιεροσολύμων και πολλοί άλλοι.
Επίσης φανερά σε όλον τον κόσμο γράφετε στην ίδια ακριβώς ιστοσελίδα:
"Μεταξύ πολλῶν ἄλλων ζητημάτων, ἡ Ὀρθόδοξη ἀντιπροσωπεία συζήτησε τίς ἀρνητικές ἀντιδράσεις πρός τόν Διάλογο ὁρισμένων Ὀρθοδόξων κύκλων καί ἔκρινε ὁμόφωνα ὅτι εἶναι ἐντελῶς ἀβάσιμες καί ἀπαράδεκτες. Ἐπίσης κατεδίκασε τήν ἐκ μέρους τους διάδοση ψευδῶν καί παραπλανητικῶν πληροφοριῶν. Ὅλα τά Ὀρθόδοξα μέλη τῆς Ἐπιτροπῆς ἐπιβεβαίωσαν ἐκ νέου ὅτι ὁ Διάλογος συνεχίζεται μέ ἀπόφαση ὅλων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν καί διεξάγεται μέ πιστότητα στήν Ἀλήθεια καί τήν Παράδοση τῆς Ἐκκλησίας."
Κοιτάξτε τι αποφάσεις πήρανε και σε τι συμφώνησαν όλοι και η Εκκλησία της Ελλάδας, εφόσον το αναφέρει δύο φορές μάλιστα (ἔκρινε ὁμόφωνα, Ὅλα τά Ὀρθόδοξα μέλη τῆς Ἐπιτροπῆς ἐπιβεβαίωσαν ἐκ νέου ὅτι ὁ Διάλογος συνεχίζεται μέ ἀπόφαση ὅλων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν). Ότι όλοι εμείς που διαφωνούμε με την ένωση Παπικών και Ορθοδόξων ήμαστε απαράδεκτοι και λανθασμένοι (εφόσον ήμαστε αβάσιμοι). Επίσης ήμαστε ψεύτες και παραπλανούμε τον κόσμο. Δηλαδή φωνάζει ο κλέφτης να βγει ο νοικοκύρης. Εμείς που λέμε την αλήθεια ότι ξεπουλάνε την Ορθοδοξία, ήμαστε οι ψεύτες κι όχι αυτοί, που δεν τολμούν ευθέως να πουν ότι συμμετέχουν σε πανθρησκειακές ενέργειες με τελικό σκοπό την ένωση των εκκλησιών. Και το πιο τρομερό ότι όλες αυτές οι ενέργειές τους γίνονται με πιστότητα στην Αλήθεια και στην παράδοση της Εκκλησίας. Τι να πει κανείς ή μας περνάνε για χαζούς ή για τελείως αδαείς. Δηλαδή όλοι οι Άγιοι οι οποίοι είπαν ότι δεν πρέπει να έχουμε πνευματικές επαφές με τους Παπικούς, ψεύδονται και στην Εκκλησιαστική ιστορία όλες τις καταδικαστέες ενέργειες για την ένωση με τους Παπικούς, τις σβήνουν χωρίς σχολιασμούς.
Και κάτι άλλο, η επίσημη αυτή ιστοσελίδα του Πατριαρχείου αναφέρει:
"ἐκπροσωπήθηκαν ὅλες οἱ Ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες: Οἰκουμενικό Πατριαρχεῖο, Πατριαρχεῖο Ἀλεξανδρείας, Πατριαρχεῖο Ἀντιοχείας, Πατριαρχεῖο Ἱεροσολύμων, Πατριαρχεῖο Μόσχας, Πατριαρχεῖο Σερβίας, Πατριαρχεῖο Ρουμανίας, Πατριαρχεῖο Γεωργίας, Ἐκκλησία Κύπρου, Ἐκκλησία Ἑλλάδος, Ἐκκλησία Πολωνίας, Ἐκκλησία Ἀλβανίας καί Ἐκκλησία Τσεχίας καί Σλοβακίας."
Δηλαδή η εκπροσώπηση ήταν επίσημη, εις γνώσιν δηλαδή της Ιεράς Συνόδου, αλλιώς θα ανέφεραν ότι παρόν ήταν και ο τάδε Δεσπότης από την Εκκλησία της Ελλάδος. Μόνο προς τιμήν του, το Πατριαρχείο Βουλγαρίας δεν εκπροσωπήθηκε.
Δεύτερον δεδομένο: τα τελευταία χρόνια γίνεται συστηματική και συγκαλημένη προσπάθεια σύγκλισης, συμφιλίωσης και ένωσις Εβραϊσμού και Χριστιανισμού, φυσικά με πρωτεργάτη τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η διαφορά Εβραϊσμού και Χριστιανισμού είναι εξ ορισμού δεδομένη, δεν υπάρχει σύγκριση ούτε κοινό σε κανένα επίπεδο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για να αποδείξουμε πως δεν μπορεί να γίνει πνευματικός διάλογος, διότι σύμφωνα με τους Πατέρες μας, οι Εβραίοι δεν πιστεύουν πλέον στον Αληθινό Θεό, αλλά σε έναν ανύπαρκτο δικό τους πλασμένο Θεό, για να μην πω κάτι πιο χοντρό ότι πιστεύουν κάπου άλλου.
Εώς τώρα έχουν γίνει επτά Ακαδημαϊκές διαβουλεύσεις μεταξύ του ορθόδοξου χριστιανισμού και του ιουδαϊσμού. Προσέξτε όχι του Χριστιανισμού γενικότερα με το Οικουμενιστικό πρότυπο, αλλά συγκεκριμένα με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Δηλαδή μία Αληθινή Πίστη έμεινε στον κόσμο και ο διάβολος βρήκε τρόπο και συνεργάτη να την διαλύσει. Που λέτε να έγινε η έβδομη ακαδημαϊκή διαβούλευση;;;;; Στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2009, αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές. Δείτε και μόνοι σας:
http://www.patriarchate.org/greek/docdisplay.php?lang=gr&id=1126&tla=gr
Ποιός λέτε να πλήρωσε, δηλαδή ποιος ήταν ο χορηγός του συνεδρίου; Η Ελληνική Κυβέρνηση!!!!!!!!!! Μάλιστα ο κύριος Παπανδρέου, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ο κύριος Δημήτρης Δρούτσας έστειλαν χαιρετισμό και βρήκαν λεφτά να καλύψουν τα έξοδα της φιλοξενίας των Χριστοκτόνων και ανθελλήνων Εβραίων, ενώ δεν έδωσαν λεφτά για μια μεγαλοπρεπή παρέλαση, σε μια τεράστια Εθνική Επέτειο όπως είναι η 25η Μαρτίου. Όμως ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών δεν είναι "Έλληνες" και μας προδίδουν και μας κλέβουν συστηματικά, αυτό που είναι πράγματι λυπηρό είναι ότι έστειλε χαιρετισμό και ο Αρχιεπίσκοπος. Η Ιερά Σύνοδος αντί να αντιδράσει και να εκφράσει επίσημα την αντίθεσή της σε τέτοιους διαλόγους στέλνει χαιρετισμούς.
Το μεγάλο έγκλημα είναι το εξής: όλα τα παραπάνω όπως οι δύο προδοτικές επισκέψεις του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην συναγωγή και στην Coka Cola, προβλήθηκαν παγκόσμια και διαφημίστηκαν σε όλον τον κόσμο εκτός της Ελλάδας. Κανένα Ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε ούτε λεπτό από αυτές τις επισκέψεις, ούτε καν το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που κάλυψε λεπτό προς λεπτό το συγκεκριμένο ταξίδι του Πατριάρχη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα κατά των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών. Ποιος άραγε απαγόρευσε την μετάδοση και γιατί υπακούσανε τα ΜΜΕ σε τέτοιες εντολές; Ποιοι θέλουν να κοιμήσουν και να αφήσουν ανημέρωτους τους Έλληνες πιστούς; Ποιοι θέλουν να ζούμε στον κόσμο μας και να μην γνωρίζουμε την προδοσία που επιτελεί ο Πατριάρχης, αλλά κυρίως την σιγή που τηρεί η Ελληνική Εκκλησία σε όλα αυτά;;;
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις διαθρησκειακές συζητήσεις και γενικότερα όλες τις Οικουμενιστικές ενέργειες. Κάθε χρόνο γίνονται τουλάχιστον δύο τέτοια μεγάλα συνέδρια μεταξύ των θρησκειών και μεταξύ Καθολικών και Ορθοδόξων, έχετε δει ποτέ τίποτα από όλα αυτά στις ειδήσεις των Ελληνικών καναλιών;;; Το έγκλημα είναι πολύ καλά οργανωμένο και με τέλεια συγκάλυψη. Θα γίνει ότι ακριβώς έγινε και με την πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις παρουσίαζαν ένα επιτυχημένο έργο, καμία κυβέρνηση δεν έλεγε ότι έχει αποτύχει και ότι είμαστε καταδικασμένοι. Ξαφνικά μέσα σε δύο μήνες μας παρουσίασαν ότι μόνο από έξω έχουμε ελπίδα, είτε από την Ε.Ε. είτε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Έτσι ακριβώς θα γίνει και με την ένωση των Εκκλησιών, που κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζεται για του χρόνου, ξαφνικά θα μας αναγγείλουν ένα ευχάριστο γεγονός. Θα μας που επιτέλους ήρθε ομόνοια και σύγκλιση μεταξύ των Χριστιανών, επιτέλους η Εκκλησία του Χριστού είναι πάλι ενωμένοι και το χειρότερο θα μας παρουσιάσουν τον Πατριάρχη ως ήρωα και πρωτεργάτη αυτού του "θαυμαστού" έργου. Δηλαδή θα μας βάλουν να του πούμε και ευχαριστώ, όπως ακριβώς έκανε ο κ. Σημίτης που ευχαρίστησε μέσα στην Ελληνική βουλή τους Αμερικανούς. Υποστυλώσαμε την σημαία μας από Ελληνικό έδαφος, που αυτομάτως σημαίνει παραδοχή αμφισβητούμενης περιοχής και τους ευχαριστήσαμε, η απόλυτη υποταγή και ο απόλυτος δουλοπρεπισμός.
Ο διάολος για την έστω και προσωρινή επικράτησή του, έχει επιστρατεύσει την καλύτερη τακτική. Παλαιότερα εφάρμοζε τον εκφοβισμό τα μαρτύρια και τον θάνατο, έτσι όμως δημιούργησε ήρωες και μάρτυρες, και όσο η Εκκλησία βγάζει ήρωες και μάρτυρες την κάνει πιο δυνατή. Τώρα κάνει κάτι πιο πονηρό, εφαρμόζει την δωροδοκία και το βόλεμα, μας προσφέρει θέσεις με αντάλλαγμα την σιωπή, μας προσφέρει ανέσεις που δεν επιθυμούμε να χάσουμε, και έχει δημιουργήσει πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες που εφαρμόζουν την τακτική του κοιμήσου και όλα θα πάνε καλά. Για να πετύχουν τα πολιτικά τους σχέδια αφήνουν τους πολίτες ανημέρωτους και εκμεταλλεύονται την άγνοια και την τεχνολογία για να τους κατευθύνουν. Επειδή όμως δεν φτάνει μία κυβέρνηση, αλλά επιθυμεί και μία θρησκεία με το πέρασμα των χρόνων μπόρεσε και διάβρωσε την Ορθοδοξία και αντί για ήρωες και μάρτυρες δημιούργησε το σύστημα υπνωτισμένους, αδιάφορους και κοιμισμένους Ορθοδόξους και έτσι έχουν εξαναγκάσει την Εκκλησία σε πισωγυρίσματα, και σε πολύ λίγο διάστημα, ο δρόμος θα είναι τελείως ελεύθερος πρώτα για τον Ψευδοπροφήτη και τελικά για τον Αντίχριστο.

Πριν αναφερθώ στο σοβαρότατο θέμα της σύγκλισης Ορθοδοξίας και Ιουδαϊσμού, θα κάνω μια ιστορική ανασκόπηση με δύο πολύ σημαντικές πληροφορίες, που δεν έχουν σχολιαστεί δολίως από κανέναν έως τώρα. Η ιστορία του Οικουμενισμού ξεκινά έμπρακτα το 1948 όταν ιδρύεται το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, όπου συμμετέχουν και Ορθόδοξες Εκκλησίες, αποδεχόμενες το σαφέστατα αιρετικό καταστατικό του. Μήπως σας θυμίζει κάτι το έτος 1948; Δηλαδή όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι συμπτώσεις και τίποτα δεν γίνεται οργανωμένα και προγραμματισμένα; Το 1948 είναι η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Στην συνέχεια έρχεται το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως το 1965 και κάνει άρση των αναθεμάτων της Παπικής εκκλησίας. Τρομερό παίρνει πίσω τα αναθέματα που είχαν επιβάλλει οι Οικουμενικοί σύνοδοι, και κανένα άλλο Πατριαρχείο, ούτε και η Εκκλησία της Ελλάδος πήρε επίσημη θέση σε αυτό. Από τότε συντελείται η ανομία και η εσχάτη προδοσία. Και στην συνέχεια το πιο αποτρόπαιο, το 1993 η συμφωνία του Λιβάνου μεταξύ Ορθοδόξων και Παπικών, όπου συμφωνείται ότι οι Παπικοί έχουν Αποστολική διαδοχή και έγκυρα μυστήρια. Ειδικά αυτή η τελευταία συμφωνία αποσιωποιείτε τελείως και καμία αναφορά δεν βρίσκεις πουθενά, γιατί άραγε. Ξέρετε ο λόγος που αποκρύβονται όλα αυτά δεν είναι μόνο για να μην ενημερωνόμαστε και φωνάζουμε, αλλά και για να κρατούνται ως μυστικά όπλα για την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή όταν θα έρθει η ένωση των εκκλησιών και βγούμε στους δρόμους και διαμαρτυρηθούμε έντονα σε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, θα μας πουν: για τι πράγμα μιλάτε, για ποιους αιρετικούς μας αναφέρετε, εδώ υπάρχουν αποφάσεις Πατριαρχείων και συμφωνίες μεταξύ Ορθοδόξων Εκκλησιών γι' αυτό εδώ και χρόνια, οι άνθρωποι δεν είναι αιρετικοί, που ζείτε, τώρα σας θυμήθηκε, τόσα χρόνια γιατί δεν φωνάζατε, πηγαίνετε πίσω στην απομόνωσή σας και αφήστε μας να πάμε μπροστά.
Ας έρθουμε όμως στο θέμα μας. Το θέμα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου είναι πιο βαθύ από ότι πιστεύουμε, ο ρόλος του είναι πολύ πιο σημαντικός από ότι φαίνεται και το πρόβλημα που θα δημιουργήσει ακόμα δεν μπορούμε να το φανταστούμε ούτε στο ελάχιστο. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος κάνει δύο πρωτοφανείς κινήσεις στην Παγκόσμια ιστορία του Χριστιανισμού και όχι μόνο. Προσεγγίζει δύο τελείως ξένες θρησκείες και δεσπόζει ως ο παγκόσμιος πνευματικός πόλος σύγκλισης. Φέρνεται φιλικά στους Μουσουλμάνους και ονομάζει αδέλφια του τους Εβραίους. Προσέξτε πολύ καλά αυτό που θα πω, ούτε ο Πάπας δεν έχει κάνει τόσα "σπουδαία" βήματα προς τις δύο αυτές πλευρές (Ισλάμ και Εβραϊσμός). Όμως το παράδοξο και το θαυμάσιο δεν είναι οι ενέργειες του Πατριάρχη, αλλά ο θαυμασμός, ο σεβασμός και η ευλάβεια που δείχνουν οι Εβραίοι προς αυτόν. Στην επίσκεψή του στην μεγαλύτερη συναγωγή των ΗΠΑ και ίσως στην μεγαλύτερη συναγωγή του κόσμου, ο Ραβίνος που τον προλόγισε και τον παρουσίασε μίλησε με λόγια παράδοξα και προφητικά γι' αυτόν. Προσέξτε τα λόγια αυτά δεν είναι από ένα τυχαίο Εβραίο, αλλά από τον Αρχιραβίνο της σημαντικότερης συναγωγής του κόσμου. Ψάξτε στο youtube "ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗ" το video με διάρκεια 9:51, στο σημείο 4:20 και εξής ο Αρχιραβίνος αυτός λέει για τον Βαρθολομαίο:
"είστε ο φρουρός της αρμονίας και της ειρήνης,...,εύχομαι η αποστολή σας να είναι φωτεινή. Έβρεχε για δύο ημέρες αλλά εσείς φέρατε τον ήλιο στην πόλη, εύχομαι να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό σε όλην σας την ζωή δίνοντάς μας υγεία, δύναμη και σωτηρία, Αμήν!!"
Ένας Εβραίος Ραβίνος, από τους σημαντικότερους στην Αμερική, αλλά και παγκοσμίως, λέει δημόσια σε τελετή που καλυπτότανε παγκοσμίως από όλα τα μέσα (είδαμε και πιο πάνω ότι μόνο στην Ελλάδα δεν αναμεταδόθηκε), ότι ο Βαρθολομαίος έχει φωτεινή αποστολή, ότι η παρουσία του έφερε σαν ένα μικρό θαύμα στην πόλη της Νέας Υόρκης, και εύχεται να δίνει δύναμη και σωτηρία σε όλον τον κόσμο. Ανήκουστο, είναι ποτέ δυνατόν ένας Εβραίος να λέει τέτοια λόγια για Ορθόδοξο κληρικό, και μάλιστα να τα λέει σε παγκόσμιο κοινό;
Ήμαστε ένα βήμα πριν τον Αντίχριστο, και οι Εβραίοι εκθειάζουνε ένα Ορθόδοξο Πατριάρχη ο οποίος κινείτε φιλικά και προς τους Μουσουλμάνους. Τον τελευταίο καιρό ο Πάπας Βενέδικτος έχει διασυρθεί παγκόσμια και το Βατικανό έχασε το κύρος του. Αυτήν την στιγμή δηλαδή ο Βαρθολομαίος δεσπόζει ως ο μόνος σεβάσμια αποδεκτός θρησκευτικός ηγέτης του κόσμου. Διπλό κακό διότι φαντάσου να τον σέβεται όλος ο κόσμος και οι Έλληνες να τον κατηγορούν, θα πνιγούμε μέσα στις ζητωκραυγές που τον θέλουν θρησκευτικό άρχοντα του κόσμου. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, ο συνδυασμός της πέραν από κάθε φαντασίας προδοσίας και απάρνησης που δείχνει προς τον Χριστό, και της αγάπης και του σεβασμού που του έχουν Εβραίοι, δείχνουν πολύ πιο βαθιά αποστολή από αυτή που όλοι νομίζουμε. Εάν μιλήσουμε υποθετικά και με βάση τα σημερινά δεδομένα και πούμε ότι αύριο θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος, εσείς τι φαντάζεστε ότι θα κάνει ο Βαρθολομαίος; Θα ταχθεί ενάντια ή στο πλευρό του Αντίχριστου και όλων αυτών που θα τον προωθούν; Αφήνω την απάντηση και τα συμπεράσματα στην δικιά σας κρίση.

Ακόμα και όσοι δεν θέλουν να πιστέψουν την θεωρία της γεννήσεως του Αντίχριστου το 1983 (που αυτομάτως σημαίνει ότι θα εμφανιστεί το αργότερο το 2013, διότι σύμφωνα με τους Εβραϊκούς νόμους, για να διδάξεις και να εκφέρεις γνώμη στα πολιτικά και θρησκευτικά ζητήματα πρέπει να έχεις κλείσει το τριακοστό έτος, πράγμα που έκανε και ο Χριστός, ο οποίος περίμενε να κλείσει το τριακοστό έτος για να αρχίσει την διδασκαλία του και ο Αντίχριστος όπως γνωρίζουμε θα προσπαθήσει να μιμηθεί σε όλα τον Κύριό μας), όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα μας το ομολογούν δημόσια, ότι βιάζονται να τελειώσουν τις δουλειές τους, διότι μείνανε μόλις δύο χρόνια.
Βάλθηκαν να διασύρουν και να βουλιάξουν την Ελλάδα και δηλώνουν ευθέως ότι η ανάκαμψη θα έρθει από το 2013, Τρομερή σύμπτωση. Όμως βιάζονται και στον δεύτερο σημαντικό παράγοντα που χρειάζεται ο Αντίχριστος για να επικρατήσει. Ο Αντίχριστος δεν θέλει μόνο μία κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που ήδη λειτουργεί οργανωμένα από το 2009, όπως μας το ομολόγησε και ο πρώτος Πρόεδρος της Ε.Ε., αλλά και μία θρησκεία, για να μπορέσει πιο εύκολα να πνίξει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά και να μπορέσει να έχει τον πλήρη έλεγχο και πολιτικό και θρησκευτικό. Βλέπεται έρχεται και τα θέλει όλα έτοιμα, δεν θέλει να κοπιάσει, απαιτεί να βρει τον δρόμο ανοικτό χωρίς εμπόδια, και τους έχει βάλει όλους να δουλεύουν εντατικά.
Όμως δεν θα σταθώ στην πολιτική κατάσταση, διότι την βλέπετε καθημερινά, μας προβάλουν με όλες τις λεπτομέρειες όλα τα τεκταινόμενα, και γενικότερα μας παρέχουν μια πλήρη ενημέρωση. Στα θρησκευτικά όμως ζητήματα υπάρχει απόλυτη σιγή, δεν αναφέρεται τίποτα πουθενά, καμία ενημέρωση παρά του ότι επιτελούνται σημαντικότατες εξελίξεις σε πολύ ταχύς ρυθμούς. Οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ μπορούν και ξετρυπώνουν τα πιο απίστευτα, όμως την πρωτοφανή επίσκεψη ενός Χριστιανού Πατριάρχη στην μεγαλύτερη συναγωγή του κόσμου, την απαξίωσαν δεν μας αναμετέδωσαν τίποτα. Τα παγκόσμια Συμβούλια των εκκλησιών που γίνονται δύο φορές το χρόνο δεν θεωρούνται από αυτούς σημαντικά, μόνο ο Δαλάι Λάμα είναι είδηση για αυτούς.
Ευτυχώς η τεχνολογία και το internet έχει και ορισμένα θετικά, διότι έχει ενωθεί όλη η γη από άκρη σε άκρη, και ακόμα κι αν θέλεις να κρύψεις κάτι δεν μπορείς, όλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, με ένα e-mail, με ένα video στο youtube, εύκολα κάτι μπορεί να μαθευτεί σε μία ημέρα σε όλον τον κόσμο. Φαίνεται όμως ότι αυτό δύο μόνο δεν το γνωρίζουν, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και η Ιερά Σύνοδος.
Όλοι θα γνωρίζεται την "ομολογία Πίστεως" που υπογράψανε κληρικοί και λαϊκοί, ανάμεσα σε αυτούς και Δεσπότες. Παραπάνω έγραψα πως κάτι τέτοιο είναι δώρο άδωρο και θα φανεί στην συνέχεια γιατί. Εγώ θα προτιμούσα να φέρουν θέμα στην Ιερά Σύνοδο και να αποφανθεί εάν ο Οικουμενισμός είναι αίρεση ή όχι, αυτό θα μέτραγε, αυτό θα ήταν πλήγμα στους Οικουμενιστές και θα έδειχνε στους πιστούς τον σωστό δρόμο.
Μπείτε στο http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=521 και δείτε την απάντηση του Πατριάρχη στην "ομολογία Πίστεως" που υπογράφτηκε στην Ελλάδα από κληρικούς και λαϊκούς. Θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένα σημεία της απάντησής του. Πρώτον γιατί θα πρέπει να απαντήσει αυτός; Η παραπάνω ομολογία βάλλεται κατά του Οικουμενισμού, γιατί απαντά αυτός; Ποιος τον όρισε εκπρόσωπο του Οικουμενισμού; Επομένως μόνος του παραδέχεται ότι αυτός είναι ο κύριος εκφραστής και πρωτοστάτης της παναίρεσης του Οικουμενισμού.
Φαίνεται ότι ο κύριος Βαρθολομαίος νομίζει ότι ζούμε στην Ελλάδα του 1960, όταν η μόνη επικοινωνία με τον έξω κόσμο ήταν το ραδιόφωνο και οι Έλληνες μετανάστες του εξωτερικού. Δυστυχώς για εσάς τα βλέπουμε και τα μαθαίνουμε όλα και τις συμπροσευχές σας, αλλά κυρίως αυτά που θα έπρεπε να κάνετε και δεν κάνετε. Για να προσεγγίσεις αιρετικούς, (φυσικά δεν τολμάς να ξεστομίσεις τέτοια λέξη, για εσένα όλοι αυτοί είναι εκκλησίες διότι τους ονομάζεις ετεροδόξους, πότε θα μάθεις πως οι Καθολικοί, οι Προτεστάντες, οι Αγγλικανοί και όλοι οι άλλοι είναι αιρετικοί με το α κεφαλαίο; Έχουν αποφασίσει για αυτό άλλοι πριν από εσένα με ποιο δικαίωμα τους παρακάμπτεις;) πρέπει να τους καλέσεις σε μετάνοια και να τους κατηχήσεις. Έτσι ξεκινά η προσέγγιση των αιρετικών, όμως το μόνο που δεν κάνεις είναι αυτό, αντί αυτού διαπράττεις αίσχη που κάνουν τον γύρω του κόσμου. Τι νομίζεις ότι είμαστε τυφλοί, κουφοί, χαζοί, αγράμματοι ή αθεολόγητοι τελείως; Τολμάς να ξεστομίζεις ότι η γλυκύτατη και μόνη αληθινή Πίστη η Ορθοδοξία μας, είναι κλεισμένη και απομονωμένη σε κέλυφος!! Τολμάς να ονομάζεις τους εκλεκτούς κληρικούς μας και τους συνειδητά πιστούς ορθοδόξους αυτάρεσκους!! Δηλαδή είμαστε εγωιστές και κακεντρεχείς που δεν θέλουμε πνευματικές σχέσεις με τους Παπικούς, με Προτεστάντες που δεν δέχονται τους Αγίους μας ή με αυτούς που έχουν γυναίκες ιερείς και χορεύουν μέσα στους ναούς; Ντροπή και αίσχος. Τι νομίζεται ότι δεν ξέρουμε τι πιστεύουν και τι πρεσβεύουν όλα τα παραπάνω αιρετικά δόγματα, που νομίζεται ότι ζούμε σε άλλον πλανήτη;
Φτάνει η κοροϊδία, εάν δεν γνωρίζεται εκκλησιαστική ιστορία και δεν ξέρετε γιατί όλοι αυτοί αποκόπηκαν από την Αγία του Χριστού Εκκλησία, και είστε νοσταλγός της πρώτης χιλιετίας, καλό είναι να πάρετε ένα μάθημα ποτέ δεν είναι αργά. Όμως εσείς το λέτε ξεκάθαρα και καλά κάνετε και τουλάχιστον είστε ποιο ειλικρινής από τους δικούς μας υποκριτές και φαρισαίους, ότι ψάχνεται κοινά σημεία με όλους αυτούς που εμείς ονομάζουμε αιρετικούς. Το θέμα όμως δεν είναι τα κοινά, αλλά τι είναι αυτό που μας χωρίζει και που οδήγησε τους Άγιους Πατέρες μας να τους ονομάσουν αιρετικούς. Διότι κοινά έχουμε και με τους μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι δέχονται την Παλαιά Διαθήκη. Το θέμα είναι η αλλοίωση και η διαφθορά που θέλανε να εισαγάγουν στην Αγία Ορθοδοξία. Όμως φαίνεται πως για εσάς η ορθοδοξία δεν είναι Αγία εφόσον σε κλείνει σε κέλυφος και σε κάνει εγωιστή.
Σε αυτό το σημείο δεν ζητώ συγνώμη ούτε κατανόηση για τον τρόπο που απευθύνομαι σε αυτό το πρόσωπο, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και σε λίγα χρόνια όταν ο Αντίχριστος θα περιφέρεται στη γη θα καταλάβετε το γιατί.
Ας έρθουμε όμως και στους δικούς μας, στην Ιερά Σύνοδο της Ελλάδας. Η οποία πρέπει να ζει σίγουρα σε απομόνωση, δεν πρέπει να έχει επαφή με τον έξω κόσμο και παίζει τον ρόλο της πατερίτσας του Βαρθολομαίου.
Δείτε στο http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/anakoinothenta.asp?id=1120&what_sub=announce από την επίσημη ιστοσελίδα της Ιερά Συνόδου μας. Την θέση που παίρνουν στο θέμα του Οικουμενισμού και του Πατριάρχη. Η ανακοίνωση αυτή βγήκε λίγες πριν την ΔΙΕΘΝΗ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ
ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που έγινε στην
Πάφο της Κύπρου 16-23 Ὀκτωβρίου 2009, που αναφέρουμε και πιο πάνω. Θα σταθούμε σε ορισμένα σημεία και αυτής της ανακοίνωσης.
Φανερά πλέον μας λένε ότι επίσημα η Εκκλησία της Ελλάδος συμμετέχει στους προδοτικούς αυτούς διαλόγους, διότι ο Μακαριώτατος κάλεσε τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, αντιπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Διάλογο μετά των Ρωμαιοκαθολικών, να ενημερώσουν για το θέμα. Δηλαδή τα μέλη της Ιεράς Συνόδου γνωρίζουν ότι υπάρχουν δεσπότες που συμμετέχουν επίσημα στον Οικουμενισμό και δεν μιλάνε, δεν αντιδρούν και δεν απαιτούν να απεμπλακεί η Εκκλησία της Ελλάδας από αυτούς τους διαλόγους.
Εάν διαβάσετε την ανακοίνωση θα δείτε πως γράφουν ότι ο διάλογος μεταξύ των χριστιανικών εκκλησιών πρέπει να συνεχιστεί. Μας το λένε στα μούτρα ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στις οικουμενικές ενέργειες. Πώς λοιπόν μετά υπογράφουν "ομολογία Πίστεως" όταν συμμετέχουν σε μια Ιερά Σύνοδο που με τις ευχές της στέλνει εκπροσώπους στον Οικουμενισμό; Απαιτούμε από αυτούς να απαιτήσουν από την Ιερά Σύνοδο να πάρει απόφαση εάν ο Οικουμενισμός είναι αίρεση ή όχι, μόνο τότε θα χτυπηθεί το κακό στην ρίζα του.
Το τρομερό είναι ότι η Ιερά μας Σύνοδο σε αυτήν της την ανακοίνωση θεωρεί δεδομένο το πρωτείο του Πάπα, και έχει γνώση ότι στην Πάφο θα βγει τέτοια απόφαση και το μόνο που έχει να πει είναι, να γίνει με τις προϋποθέσεις της πρώτης χιλιετίας. Τρομερό, οι αποφάσεις της πρώτης χιλιετίας αφορούσαν τον Πάπα προ του σχίσματος, πριν εισαγάγει όλα τα αιρετικά και αλλοιώσει τα Άγια μυστήρια της Ορθοδοξίας μας. Τώρα όμως η Παπική εκκλησία αποτελεί αίρεση και δεν έχει μυστήρια, πώς λοιπόν εμείς θα δεχτούμε το πρωτείο του Πάπα όπως τότε που ήταν στο σώμα της Εκκλησίας. Τώρα δεν είναι στο σώμα της Εκκλησίας, εκτός εάν τον θεωρούν μέρος της Ορθοδοξίας και εκτός εάν του έχουν αναγνωρίσει τα μυστήρια. Εάν είναι έτσι ας μας το πούνε να ξέρουμε με ποιους ακριβώς έχουμε να κάνουμε. Όλοι εσείς οι κληρικοί ασχέτου βαθμού τι έχετε να πείτε για όλα αυτά, δεν διαβάσατε ότι η Ιερά Σύνοδο αποκάλεσε την ομολογία σας περιττή;; Τι σημαίνει αυτό είναι περιττό να καταδικάζεις τους οικουμενιστές ή ότι δεν υπάρχει οικουμενισμός κι όλα αυτά είναι φαντασίες δικές σας και δικές μας; Απαιτείστε να πάρει θέση επίσημη στο εάν ο οικουμενισμός είναι αίρεση η όχι, τότε θα έχετε επιτελέσει το έργο σας έναντι στην Πίστη μας.
Και μία ερώτηση προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της Ιεράς Συνόδου. Δεν γνωρίζεται ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποκαλεί δημόσια τον Πάπα αδελφό εν Χριστό και αγιότατο; Δεν γνωρίζεται ότι μίλησε σε συναγωγή και είπε πως έχουμε τον ίδιο Θεό με τους Εβραίους; Δεν γνωρίζεται πως χαρίζει κοράνια και τα ονομάζει άγια βιβλία; Που ζείτε κάπου απομονωμένα χωρίς επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο; Αυτός είναι στον οποίον εμπιστεύεσθε τον διάλογο μεταξύ της Ορθοδοξίας και των αιρετικών, που αποκαλεί τους Εβραίους αδελφούς με τους Χριστιανούς και ονομάζει το Ισλάμ αγία πίστη. Δεν γνωρίζεται ότι το Νοέμβριο του 2009 έγινε στην Αθήνα η έβδομη Ακαδημαϊκή διαβούλευση μεταξύ του ορθόδοξου χριστιανισμού και του ιουδαϊσμού. Επιτρέπεται ο Έλληνας Αρχιεπίσκοπος να στείλει χαιρετισμό σε μια τέτοια προσπάθεια; Λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ, όχι για εσάς, διότι θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, αλλά για τους πιστούς αδελφούς μας, που σας πιστεύουν και σας θεωρούν υψηλές πνευματικές προσωπικότητες.
Αδέλφια μου πάρα όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα παραδείγματα κληρικών που αντιστέκονται. Πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να προετοιμαστούμε πνευματικά για ότι θα έλθει σύντομα. Μην απογοητεύεστε είναι προφητευμένο ότι στα έσχατα χρόνια θα είναι οι πιο ασεβείς ιερείς όλων των εποχών, έπρεπε να το περιμένουμε ότι εφόσον έρχεται ο Αντίχριστος, η Πίστη μας θα προδοθεί και θα παραδοθεί σε χέρια ανόμων, όπως ακριβώς και ο Κύριός μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 64: "kati , kapio arthro gia osa simbenoun tora??? DNT xreokopia... kati grapse gia ola afta... exume anagi apo sizitisi"
Καλησπέρα αγαπητοί, πριν πω την γνώμη μου για το θέμα που θίγει ο φίλος, θέλω να ευχαριστήσω τους αδελφούς που με έχουν στηρίξει στον αγώνα μας αυτό ,διότι αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι προσωπικός μου αγώνας μόνο, αλλά και δικός σας, επειδή όλοι ενημερωνόμαστε, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο, αλλά και γνωριζόμαστε. Ευχαριστώ το Θανάση, τον Σπύρο, την Σπυριδούλα, τον Νεκτάριο κ.α. που με έχουν βοηθήσει με ποικίλους τρόπους, ακόμα κι αν δεν το έχουν καταλάβει.
Δυστυχώς η εξειδίκευσή μου δεν είναι τα οικονομικά και την γνώμη μου για την πολιτική σκηνή της χώρας την έχω εκφράσει λίγο πιο πάνω. Το θέμα αυτού του ιστοχώρου είναι η σύντομη έλευση του Αντίχριστου, αλλά και του "Ψευδοπροφήτη"΄. Όμως η πολιτική και δη η οικονομία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το κράτος του Αντίχριστου και την πιο άνετη επικράτησή του. Η Παγκοσμιοποίηση και ο Οικουμενισμός είναι τα δύο όπλα του για τον παγκόσμιο έλεγχο που επιδιώκει, αλλά κυρίως για τον σκοπό του, να έρθει δηλαδή σαν από μηχανής Θεός, τόσο στην πολιτική σκηνή, δηλαδή την οικονομία, όσο και στην θρησκεία, που ειδικά φέτος είδαμε ότι η απογοήτευσε έφτασε μέχρι και το Βατικανό.
Το ΔΝΤ απέδειξε όχι μόνο στην χώρα μας αλλά όπου κι αν πήγε, ότι το μόνο που κάνει είναι να εξαθλιώνει τους λαούς. Ζητά από τις κυβερνήσεις να παίρνουν σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία ουσιαστικά δεν βοηθάνε τις οικονομίες, διότι σταματάνε την ανάπτυξη και την κίνηση της αγοράς. Πουθενά δεν πείραξε τις οικονομικά εύρωστες κοινωνικές τάξεις, αυτές που αντέχουν τις θυσίες και που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν μεγαλύτερη βοήθεια στα κράτη τους. Είναι φως φανάρι ότι το μόνο που επιδιώκει το ΔΝΤ είναι η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των λαών και κυρίως προσφέρει αγανάκτηση στους ανθρώπους και έχθρα προς τους πολιτικούς των χωρών τους. Αυτό βολεύει τον Αντίχριστο, διότι όλοι επιθυμούν μια αλλαγή, επιθυμούν νέα πρόσωπα, επιθυμούν να φύγουν από το αδιέξοδο με οποιοδήποτε τρόπο. Εάν δεν κάνω λάθος το αναφέρει και ο πατέρας Μάξιμος στο βιβλίο του, αλλά και ο κάθε νοήμον που πιστεύει ότι ο Αντίχριστος θα έρθει περίπου το 2012 κατά μέσο όρο, ξέρει ότι η οικονομική ταλαιπωρία των λαών είναι αναμενόμενη, και όλως τυχαίως βλέπεται ότι όλοι οι οικονομικοί αναλυτές δίνουν ώς χρόνο ανάκαμψης το 2013, δηλαδή την κυρίως χρονιά του Αντίχριστου, όταν θα έχει κλίσει και το τριακοστό έτος και θα είναι πλέον διάσημος σε όλον τον πλανήτη.
Δυστυχώς τα χρόνια της επταετής (όπως λένε οι Άγιοι μας) παρουσίας του Αντίχριστου δεν μπορεί να είναι ευχάριστα. Ακόμα και τα πρώτα 3,5 έτη όταν θα δώσει λύσεις και θα υπάρχει φαινομενική ανάκαμψη, τότε θα τριγυρνά ως σωτήρας και Μεσσίας, τότε θα υποβαθμίσει την Ορθοδοξία η οποία θα έχει ξεπουληθεί σε αυτόν μέσω του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Πώς θα μπορούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση όταν ο τέλειος συνεργάτης του διαβόλου θα περπατά ανάμεσά μας και ο κόσμος θα τον λατρεύει, ενώ θα έχει ξεχάσει τον Χριστό; Φυσικά τα τελευταία περίπου 3,5 έτη θα είναι τα χειρότερα χρόνια όλων των εποχών και μόνο όσοι δεν έχουν σφραγιστεί και έχουν εγκαταλείψει την κοινωνία του Αντίχριστου θα μπορούν μόνο με την χάρη του Θεού να βρούν λίγη ανάπαυση. Σήμερα δύο χρόνια μόνο πριν την επίσημη παρουσία του, όταν καταπιέζουν τους λαούς για να μπορέσει αυτός να αναδειχτεί, πώς μπορεί κάποιος να είναι αισιόδοξος;
Δεν υπάρχει αισιοδοξία σε ότι αφορά τα οικονομικά, θα πάνε όλο και πιο χάλια μέχρι τουλάχιστον το επόμενο 1,5 έτος, μετά η προσωρινή ανάκαμψη της οικονομίας θα οφείλεται στις δικές του ενέργειες, που για να τις γευτείς, θα πρέπει να σφραγιστείς. Τσάμπα δεν θα προσφέρει τίποτα αυτός, θα ζητά ανταλλάγματα, και το αντάλλαγμα θα είναι το σφράγισμα, το οποίο φυσικά δεν πρέπει με κανένα τρόπο να δεχτούμε. Επομένως δεν υπάρχει αισιοδοξία στα οικονομικά. Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε και να παρακαλέσουμε τον Θεό να ευσπλαχνιστεί την Ελλάδα μας, και να μην επιτρέψει να υποφέρουμε πολύ, μέχρι να εμφανιστεί αυτός παρέα με τον ψευδοπροφήτη. Τότε η ελπίδα μας και η προσμονή μας θα είναι οι δύο "απεσταλμένους" του Θεού, οι οποίοι θα μας τους υποδείξουν, θα μας συμβουλεύσουν και θα μας δώσουν κουράγιο.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μοιράζεστε μαζί μου τις ανησυχίες σας και τις πληροφορίες σας.
Πολλοί από εσάς μου στείλατε την είδηση της δήλωσης του πρωθυπουργού μας, την οποία έκανε στο διεθνές οικονομικό συνέδριο στις 29 Απριλίου 2010, πριν λίγες μέρες δηλαδή. Η δήλωσή του ήταν: "χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα!!!".
Βλέπουμε πως αργά ή γρήγορα όλοι δείχνουν το ποιόν τους. Και οι Έλληνες πολιτικοί ποιοι πραγματικά είναι, και το διεθνές σύστημα τι ακριβώς επιδιώκει. Ο κύριος Παπανδρέου, απέδειξε ότι είναι ένας πουλημένος και προδότης διότι δεν εργάζεται για το συμφέρον της Ελλάδας, αλλά για το συμφέρον της Γερμανίας και του ΔΝΤ. Απέδειξε ότι είναι ένας απατεώνας, διότι προεκλογικά μας είπε πως το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά, πως ξέρει τη λύση για την ανάκαμψη, και μας υποσχέθηκε Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη. Αμέσως μετά τις εκλογές, μας είπε πως δεν γνώριζε το μέγεθος της καταστροφής και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να βγει σαν ζητιάνος για λεφτά. Δύο εκδοχές έχουμε: πράγματι δεν γνώριζε το μέγεθος της οικονομικής, οπότε ή είναι άχρηστος πολιτικός ή βλάκας. Όταν είσαι τόσα χρόνια μέσα στα πράγματα, μέσα στην Βουλή και ανακατεύεσαι με τα κοινά και δεν γνωρίζεις τι ακριβώς γίνεται ή είσαι άχρηστος ή βλάκας. Και δεύτερον γνώριζε την κατάσταση και εκτελεί διατεταγμένες εντολές. Δηλαδή ήξερε το μέγεθος της πολιτικής και οικονομικής υποβάθμισης και μας εξαπάτησε εις γνώσιν του και εξυπηρετεί όλα τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα κι όχι μόνο.
Προσέξτε πως η προδοσία του μας έφερε στα νύχια του ΔΝΤ αλλά και του Αντίχριστου. Ας δεχτούμε πως είμαστε σε απελπιστική κατάσταση, ήταν ανάγκη να το πει δημόσια σε όλον τον πλανήτη και να γελάνε και να μας ειρωνεύονται, ποιοι οι δυτικοευρωπαίοι. Αυτοί που έχουν επιτελέσει τα μεγαλύτερα εγκλήματα της οικουμένης; Όταν είσαι χρεωμένος και το πεις δημόσια πέφτεις στα νύχια των εκμεταλλευτών. Διέσυρε έναν περήφανο λαό, έναν λαό που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό, στην δημοκρατία, στην επιστήμη και στην Ορθοδοξία. Απέδειξε πως ο σκοπός του είναι να μας πάει στο ΔΝΤ, το οποίο αποδεδειγμένα εξαθλιώνει τους λαούς, είχε το θράσος να πει στους Έλληνες δημοσιογράφους πως δεν κάνει κουμάντο, αλλά διατάζει το ΔΝΤ, δηλαδή είναι άχρηστος και μαριονέτα. Και τώρα δηλώνει παγκόσμια ότι θέλει να είναι υπάλληλος του παγκόσμιου κατεστημένου και επιθυμεί παγκόσμια διακυβέρνηση και οικονομική διαχείριση της χώρας μας από ξένους. Αυτά μας υποσχέθηκε πριν της εκλογές; Αυτά εννοούσε όταν έλεγε: μπορούμε να διαχειριστούμε την κρίση, μπορούμε να κάνουμε μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή; Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι δεν γνώριζε την κατάσταση, γιατί δεν μας είπε ότι είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης και δεν θέλει να διαχειρίζονται Έλληνες τα οικονομικά μας; Εάν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι; Ακόμα όποιος λέει τους πολιτικούς προδότες είναι γραφικός; Εάν δεν είναι αυτό ξεδιαντροπιά ποιο είναι. Λυπάμαι για αυτό που θα πω αλλά θα το πω, αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται παραδειγματική τιμωρία που εφαρμοζόταν άλλες εποχές.
Ας δούμε και στην πράξη πως όλοι οι πολιτικοί μας και οι 300, αλλά και όσοι είναι στην Ευρωβουλή, είναι προδότες και δεν θέλουν το καλό της Ελλάδας, αλλά την βολή τους και δουλεύουν για ξένα συμφέροντα κι όχι για το συμφέρον των Ελλήνων.
1) Απαιτούν από την Ελλάδα να λύσει δύσκολα προβλήματα όπως π.χ. το ασφαλιστικό, τα οποία δεν έχουν επιλύσει η ecofin, η Γαλλία και η Γερμανία. Η Γερμανία και η Γαλλία προσπαθούν δεκαετίες για την επίλυση του ασφαλιστικού στην χώρα τους και απαιτούν από εμάς να το λύσουμε σε τρεις μήνες.
2) Δεν ζήτησε κανείς από τους Ευρωπαίους να αποδοθεί πολιτική ευθύνη και τιμωρία σε Έλληνες πολιτικούς, όπως έχει γίνει π.χ. στην Αγγλία, όπου είχαμε παραιτήσεις και τιμωρίες ακόμα και υπουργών.
3) Ζητάνε από την Ελλάδα το ακατόρθωτο, να λάβει μέτρα βιαστικά που θα λύσουν προβλήματα δεκαετιών.
4) Παλιά οι τοκογλύφοι λέγανε, θέλουμε τα λεφτά μας πίσω. Τώρα θέλουν να βγάλουν λεφτά εις βάρος της χώρας μας.
5) Λένε ότι θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά μας δανείζουν με 5% και 6%, ενώ δανείζουν άλλους με 3%. Πολύ ωραία βοήθεια σε ένα φτωχό κράτος που προσπαθεί να ανακάμψει.
6) Εάν θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα ουσιαστικά, είναι πάρα πολύ εύκολο. Και έτσι δεν θα βοηθηθεί μόνο η Ελλάδα, αλλά και το ευρώ. Διότι λένε ότι φοβούνται πως η κατρακύλα της Ελλάδας θα παρασύρει και το ευρώ. Να εγγυηθεί η Ευρώπη αφοπλισμό του Αιγαίου. Να ξεκινήσει η Ευρώπη πολιτική πρωτοβουλία για αφοπλισμό Ελλάδας και Τουρκίας. Να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες από τα κατεχόμενα στην Κύπρο. Φωνάζει η Γαλλία και η Γερμανία για τα οικονομικά της Ελλάδας, τελείως υποκριτικά, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν είναι να μας πουλήσουν όπλα. Δηλαδή ζητάνε να δανειστούμε για να τους πληρώσουμε. Δηλαδή εμείς να πληρώνουμε τόκους κι αυτοί να παίρνουν τα λεφτά, νταβατζιλίκη δηλαδή. Από την Γαλλία πήραμε 6 φρεγάτες αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη, δηλαδή όπλα συνολικής αξίας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Από την Γερμανία έξι υποβρύχια αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Να απαιτήσουμε από την Ευρώπη να μας φανερώσει πόσα λεφτά έχουν εισπράξει από Ελλάδα και Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Όμως η Γερμανία και η Γαλλία φωνάζουν όχι γιατί μας τελείωσαν τα λεφτά, αλλά γιατί δεν μπορούμε να αγοράσουμε από αυτούς.
7) Η Ελλάδα με πληθυσμό 11 εκατομμυρίων έχει 100 χιλιάδες στρατιώτες και η Γερμάνια με πληθυσμό 82 εκατομμύρια έχει 200 χιλιάδες
8) Πρώτα η Ευρώπη να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, που θα ωφελήσει και την Ευρώπη, και μετά να ζητήσει συρρίκνωση των μισθών και των συντάξεων, του πιο κακοπληρωμένου Ευρωπαίου.
Προσέξτε πάρα πολύ αυτά που θα πω: όλα τα ανωτέρω και τα οκτώ αυτά ζητήματα δεν είναι ονειροπόλες θέσεις ενός γραφικού που ζει στον κόσμο του και ονειρεύεται επαναστάσεις, αλλά επίσημη θέση που ακούστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μάλιστα οι Ευρωπαίοι φωνάζουν και απαιτούν δικαιοσύνη και ουσιαστική λύση των οικονομικών προβλημάτων. Οι παραπάνω θέσεις ακουστήκαν στην Ευρωβουλή και καταχειροκροτήθηκαν, και το τραγικό είναι ότι δεν ακούστηκαν από Έλληνα. Μάλιστα δεν τα είπε Έλληνας αυτά, ούτε στην Ευρωβουλή ούτε καν στην δικιά μας Βουλή. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ να δείτε το ακόλουθο video: γράψτε στην αναζήτηση του Youtube :Cohn-Bendit: ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Και δείτε και μόνοι σας το χάλι των Ελλήνων βουλευτών και ευρωβουλευτών. Δεν το παίζω ήρωας ούτε παντογνώστης άλλος μου έστειλε το video, και ίσως πολλοί από εσάς να το έχετε ήδη δει. Ευχαριστώ την ξαδέλφη μου την Ελένη για την πληροφορία αυτή. Φαίνεται ότι γυρίσαμε 60 χρόνια πριν, όταν μαθαίναμε από τους Έλληνες του εξωτερικού την αλήθεια. Δεν ξεχνώ όταν την δεκαετία του 50, ποδοσφαιρικός αγώνας Ισπανίας-Ελλάδας έληξε 5-0, και το Ελληνικό ραδιόφωνο είπε 1-0. Έτσι και τώρα οι ξένοι υπερασπίζονται την χώρα μας και ζητούν κοινωνική δικαιοσύνη.
Ύστερα από όλα αυτά έχεις τον Παπανδρέου να είναι ευχαριστημένος επειδή ο κύριος Σαρκοζί μας συγχάρηκε για τα αντιλαϊκά μέτρα που πήραμε. Έχεις έναν πρωθυπουργό που είναι ευχαριστημένος και θεωρεί επιτυχία που δανειστήκαμε με το διπλάσιο επιτόκιο από όλους τους άλλους. Έχεις έναν πρωθυπουργό που φοβάται να απαντήσει στην κυρία Μέρκελ να μην μιλά, διότι θέλει να επιλύσει το οικονομικό πρόβλημα τής χώρας της, μέσω της αγοράς στρατιωτικού εξοπλισμού από την Ελλάδα και απαιτεί να δανειστούμε για να την πληρώσουμε. Έχεις έναν πρωθυπουργό που τρώει εδώ και μήνες σφαλιάρες και τέτοιες θέσεις, όπως οι παραπάνω οκτώ, θα έπρεπε να βγει ο ίδιος στην Ευρωβουλή και να τα πει, και να απαιτήσει ουσιαστική λύση. Γίναμε καρπαζοεισπράκτορες του ΔΝΤ και της Γερμανίας, ενώ θα έπρεπε να βγουν δημόσια και να μας ζητήσουν συγνώμη που τόσα χρόνια μας εκμεταλλεύονται. Όταν έχουμε τέτοιους πολιτικούς, πως μετά να ζητά η Ευρώπη την τιμωρία της, αφού εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Ήθελα να ξέρω τι αμοιβή και τι ανταλλάγματα θα λάβει ο κύριος Παπανδρέου, για την προδοσία του και την σιωπή του. Λένε μερικοί ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε επίσημα έτσι διότι θα τους νευριάσουμε και θα μας τιμωρήσουν. Δηλαδή τι περισσότερο θα μας κάνουν; Αλλά και έτσι να είναι, εμείς είμαστε Έλληνες, οι Έλληνες είναι ήρωες και παλεύουν για την αλήθεια και το σωστό. Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για ιδανικά, όχι για τις τσέπες ξένων, οι πρόγονοί μας τα έβαλαν με μεγαθήρια και έκαναν θαύματα και δεν φοβήθηκαν, αλλά ανάγκασαν όλων τον κόσμο να πει, ότι οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες. Επομένως σωστά λέμε ότι οι 300 της Βουλής, αλλά και του Ευρωκοινοβουλίου δεν είναι Έλληνες, αλλά προδότες και εξαγορασμένοι από ξένα συμφέροντα. Σας καλώ όλους μαζί να υιοθετήσουμε την πολιτική της αποχής. Για ποιον λόγο να ψηφίσουμε και ποιους, εφόσον ειδικά στις επόμενες εκλογές αυτοί που θα εκλεγούν δεν θα διοικούν την Ελλάδα, αλλά θα είναι οι κοτζαμπάσηδες του παγκόσμιου κατεστημένου.

Ας έρθουμε όμως και στο θέμα μας. Αυτό που με εντυπωσίασε από το βιβλίο του πατρός Μαξίμου, με θέμα το όνομα του Αντίχριστου, ήταν η ερμηνεία μιας φράσης του "Πάτερ ημών", το "αλλά ρύσαι ημάς από τού πονηρού", πιο πολύ και από το όνομα του Αντίχριστου. Η Κυριακή προσευχή είναι εντολή του Κυρίου μας και μια προσευχή που δόθηκε και συντάχθηκε από τον ίδιο. Μέσα σε αυτήν επομένως θα είναι όλα τα ψυχωφελή και σωτήρια. Αμέσως πριν αναφέρεται στο "μή εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν". Δηλαδή μην επιτρέψεις να πέσουμε σε πειρασμό. Ποιός όμως μας βάζει σε πειρασμό ο διάολος. Άρα το ρύσαι ημάς, δηλαδή το σώσε μας, γλύτωσέ μας από τον πονηρό είναι πιο βαθύ από αυτό που νομίζουμε, το απλοϊκό να γλυτώσουμε από τις παγίδες του διαβόλου. Διότι αυτό ταιριάζει με το μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμό. Οι Άγιοι μας, μας λένε ότι ο άνθρωπος όσο και να αμαρτήσει εάν μετανοήσει ειλικρινά σώζεται. Μόνο στην Αποκάλυψη αναφέρεται ότι όσοι σφραγιστούν δεν θα μπορέσουν να μετανοήσουν. Δηλαδή τα έσχατα χρόνια αναφέρεται στην Αγία Γραφή ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί, και πάλι στην Αγία Γραφή, αναφέρεται μια εξαίρεση, ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια που θα κυβερνά ο Αντίχριστος η μετάνοια θα είναι πολύ δύσκολη. Δηλαδή στα έσχατα χρόνια η σωτηρία θα έρθει μόνο από τον ουρανό και εάν το συνδυάσουμε και με τα λόγια πολλών Αγίων μας που δεν ήθελαν να ζήσουν στα έσχατα χρόνια, θα διαπιστώσουμε ότι το "αλλά ρύσαι ημάς από τού πονηρού", έχει πιο βαθιά σημασία και χτυπά απευθείας, στην επταετία του Αντίχριστου.
Δυστυχώς αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς τον Αντίχριστο και δεν το βλέπει κανείς. Η πολιτική σκηνή προωθεί την παγκόσμια κυβέρνηση και η επίσημη Εκκλησία όχι μόνο σιωπά στην λαίλαιπα του Οικουμενισμού, αλλά όπως είδαμε προδοτικά την υποθάλπει. Ο Πατριάρχης αγκαλιάζει τους Εβραίους και ονομάζει το κοράνι άγιο, και η Εκκλησία της Ελλάδος τον έχει χρήσει προασπιστή της Ορθοδοξίας.
Το πιο ατράνταχτο στοιχείο και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είμαστε στην εποχή του Αντίχριστου, θα είναι η ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα. Όλοι συμφωνούν με αυτό και είναι κάποιοι που λένε, πως μόνο όταν δουν τον Ναό του Σολομώντα θα πιστέψουν, ότι είμαστε στα έσχατα χρόνια. Κοιτάξτε να δείτε τι έχει μεθοδεύσει ο διάολος για να εκμηδενίσει αυτό το παγκόσμιο στοιχείο, και πως απλώνεται τα τελευταία 2 χρόνια μια παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ της ανοικοδόμησης του ναού, και πάλι όλος τυχαίως εμείς στην Ελλάδα δεν μαθαίνουμε τίποτα, αλλά και η Εκκλησία δεν μας προειδοποιεί για αυτήν την μοντέρνα θεωρία που τείνει να επικρατήσει. Δηλαδή αυτό δεν τους φαίνεται ύποπτο, ούτε ανησυχητικό, ότι προετοιμάζεται ο Τρίτος Ναός, γιατί οι Άγιοι μας το επισημαίνουν; Για να τους γράφουμε κανονικά στα παλιά μας τα παπούτσια. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν επικρατεί η άποψη, που φυσικά την υποστηρίζει και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ότι οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες πρέπει να τα βρούνε, για να επέλθει ειρήνη, πρώτα στην Μέση Ανατολή και στον υπόλοιπο κόσμο. Και προβάλλουν ως επιχείρημα ότι η ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού θα ενώσει τους Εβραίους και τους Μουσουλμάνους και θα τους κάνει να ζήσουν ειρηνικά. Δηλαδή την πληροφορία που μας είχε στείλει ο φίλος ότι δηλαδή ο Τρίτος Ναός θα κτιστεί δίπλα στο Τέμενος του Ομάρ, είναι πέρα για πέρα αληθινή, διότι την προβάλουν παγκοσμίως, και μάλιστα την υποστηρίζουν και Ισλαμιστές ηγέτες. Λένε δηλαδή ότι η παραχώρηση τμήματος (δίπλα στον Τέμενος του Ομάρ) στους Εβραίους για να κτίσουν τον Ναό τους θα τους εξευμενίσει και θα μπορούν να ζήσουν πλέον ειρηνικά οι δύο λαοί. Σας παραθέτω και φωτογραφίες που κάνουν τον γύρω του κόσμου και δείχνουν αγαπημένους Εβραίους και Μουσουλμάνους, ανάμεσα στους δύο Ναούς. Επίσης η φωτογραφία με όλους αυτούς τους κυρίους, είναι από ημερίδα που διοργάνωσε παγκοσμίου φήμης μουσουλμάνος συγγραφέας, με θέμα την σύγκλιση των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών και την αναγκαιότητα, ανοικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα που θα βοηθήσει στην εκτόνωση της κρίσης και θα ενώσει και τις τρεις θρησκείες (ο Ορθόδοξος ιερέας που βλέπετε είναι εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων). Μάλιστα και τις τρεις, διότι Ισλάμ και Ιουδαϊσμός θα έλθουν πιο κοντά, όταν οι μουσουλμάνοι παραχωρήσουν έδαφος στο λόφο του Ναού, και οι δύο θρησκείες θα λύσουν τις διαφορές τους, αλλά και οι Χριστιανοί θα χαρούν, διότι ο Ναός του Σολομώντα είναι και για αυτούς ιερός, επειδή ο Σολομώντας ήταν Προφήτης και των Χριστιανών. Έχουν κάνει δηλαδή έναν αχταρμά, που σε κάνει να ξεχνάς και αυτά που ξέρεις.
Επίσης σε μια ιστοσελίδα (http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=105938) με αυτό το θέμα αναφέρονται τα εξής: "Many evangelical Christians believe the Bible predicts a charismatic ruler, the Antichrist, will arise in the last days, before the return of Jesus." Δηλαδή πολλοί ευαγγελικοί Χριστιανοί θεωρούν ότι η Βίβλος προβλέπει έναν χαρισματικό κυβερνήτη, τον Antichrist, που θα εμφανιστεί στις ημέρες, πριν από την επιστροφή του Ιησού.
Βλέπετε πως ετοιμάζουν τον κόσμο να δεχτεί τον τρίτο ναό ως ειρηνική προσπάθεια και τον Αντίχριστο σαν θεϊκό σημάδι. Και η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι συνομοσιολογική, αλλά από μια από τις πιο επίσημες διαδικτυακές εφημερίδες, μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.
Δηλαδή ενώ σε όλον τον πλανήτη περνάνε σιγά-σιγά στην συνείδηση των ανθρώπων, ότι το χτίσιμο του τρίτου Ναού του Σολομώντα δίπλα στο τέμενος του Ομάρ, θα ενώσει τις δύο εώς τώρα αντίπαλες θρησκείες, το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό. Επίσης ο συγκεκριμένος λόφος θα γίνει ένα παγκόσμιο προσκύνημα για όλα τα έθνη, μουσουλμάνους, Ιουδαίους, αλλά και Χριστιανούς, εφόσον ο Ναός του Σολομώντα, είναι ο ναός αυτού που οι Χριστιανοί ονομάζουν σοφό Προφήτη.
Εμάς εδώ στην Ελλάδα δεν τολμάνε να που τέτοιες θεωρίες, διότι ο κόσμος και οι ιερείς που έχουν ακόμα Χριστό μέσα τους, θα καταλάβουν που το πάνε αμέσως. Και όταν ξαφνικά όλοι θα πανηγυρίζουν, όταν θα γίνετε παγκόσμια γιορτή στα εγκαίνια του Ναού, διότι μουσουλμάνοι και Εβραίοι θα ζουν ειρηνικά και όλος ο κόσμος θα θαυμάζει το γεγονός, άντε εμείς μετά να πούμε ότι είναι σημάδι πως έρχεται ο Αντίχριστος. Θα μας πετάνε ντομάτες, όχι μόνο οι ξένοι και οι αλλόθρησκοι, αλλά και οι ταγή της Εκκλησίας μας, διότι ο Βαρθολομαίος είναι πρωτεργάτης αυτής της κίνησης της ένωσης δηλαδή των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών Θρησκειών, και θα μας λένε: μήπως ξέρετε καλύτερα από τον Πατριάρχη;
και κάτι τελευταίο, το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί το χρησιμοποιούν, ή μάλλον καταλαβαίνω γιατί και θα σας το αναπτύξη αμέσως τώρα. Έχουν βαλθεί όλοι με τις ημερομηνίες και ότι δεν είναι σωστό να δίνουμε ημερομηνίες, διότι έχουν δώσει και στο παρελθόν (αιρετικοί βέβαια), και έχουν διαψευστεί. Είναι κάποιοι που συμφωνούν ότι είμαστε κοντά, αλλά δεν θέλουν να ακούν για τις ημερομηνίες. Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό, δεν είναι εύκολο να λες το πότε γενήθηκε ο Αντίχριστος, και το πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Εμείς επανειλημμένα έχουμε πει, πως θέλουμε να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ώστε όταν αυτά γίνουν να τα καταλάβετε, και σας προτρέπουμε για πιο σκληρό πνευματικό αγώνα που τον έχουμε όλοι μας ανάγκη. Όμως πως μπορεί κάποιος να λέει πως στα έσχατα χρόνια δεν πρέπει να δίνουμε ημερομηνίες, όταν πρώτα η Αγία Γραφή δίνει. Γιατί δηλαδή η Αγία Γραφή δίνει συγκεκριμένα χρονικά όρια και εμείς θα πρέπει να τα αγνοήσουμε; Και αναφέρουμε:
1) Ο Κύριος στο κατά Ματθαίο κδ΄αναφέρει ότι δεν θα παρέλθει η γενεά αυτή... . Δηλαδή το δεν θα παρέλθει αυτή η γενιά που θα δει την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, δεν είναι χρονικός προσδιορισμός; Πόσο μπορεί να κρατά η μία γενιά 500 χρόνια;
2) Στον Προφήτη Δανιήλ αναφέρονται συγκεκριμένα ημέρες 2300 (η΄ 14), δηλαδή τα 7 χρόνια του Αντίχριστου, και παρακάτω ο Αρχάγγελος Γαβριήλ που του εξηγεί, του λέει ότι τα ημερονύκτια είναι αληθινά. Επίσης πάλι στον Δανιήλ (ιβ΄ 11-12) αναφέρονται 1290 ημέρες και 1335 αντίστοιχα, που αντιστοιχούν στα 3.5 έτη της βασιλείας του Αντίχριστου.
3) Και στην Αποκάλυψη (ια΄ 3 και ιγ΄ 5) αναφέρονται με λεπτομέρεια 1260 ημέρες και 42 μήνες αντίστοιχα.
Βλέπουμε πως η Αγία Γραφή σε όλα τα σημεία που αναφέρεται στον Αντίχριστο, δίνει
συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Δηλαδή αυτόδεν πρέπει να μας προβληματίσει, η
Θεόπνευστη Αγία Γραφή, όπου ομιλεί για τον Αντίχριστο δίνει με λεπτομέρεια χρονικά
όρια, και εμείς δεν πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό;
Ειδικά τώρα που οι ίδιοι οι Εβραίοι λένε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μιλήσει με
τον Μεσσία τους; Εγώ θα ταχθώ με τις ημερομηνίες, ακόμα κι αν χρειαστεί να
γελοιοποιηθώ ή και να κυνηγηθώ. Έχω ξαναπεί πιστεύω στην θεωρία, ότι ο Θεός δεν θα
επιτρέψει στους ανθρώπους του να πέσουν στην παγίδα των εσχάτων χρόνων χωρίς προειδοποίηση.
Ποτέ ο Θεός δεν άφησε αβοήθητους τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον τιμούσαν.
Όποιος νομίζει ότι ο Θεός δεν θα μας ειδοποιήσει έγκαιρα χρονικά για να
προετοιμαστούμε για τα χειρότερα χρόνια όλων των εποχών, δεν έχει καταλάβει τι θα
πει Θεός της Αγάπης και της Πρόνοιας.
Επίσης είναι φάνερο ότι θα ενημερωθούμε χρονικά για τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία, από τον Δανιήλ που αναφέρει (ιβ΄ 10) ότι κανένας άνομος δεν θα καταλάβει, μόνο οι νοήμονες θα καταλάβουν. Προσέξτε δεν λέει οι Άγιοι θα καταλάβουν, γιατί ορισμένοι μας λένε ότι το παίζουμε Άγιοι και Προφήτες, αλλά οι νοήμονες. Δηλαδή οι λογικοί άνθρωποι, που θα μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια κι όχι αυτοί που θα τα ερμηνεύουν όλα όπως τους συμφέρει.

Φαίνεται ότι με την βοήθεια του Θεού γέμισε το blog. Συνεχίζουμε όμως στην διεύθυνση:
http://wwwantichrist2011-2018.blogspot.com/

3 σχόλια:

 1. Καλημέρα! Το κείμενό σας απ' ό,τι βλέπω είναι παλαιό, αλλά εγώ το διάβασα τώρα γιατί τώρα διάβασα το βιβλίο του π. Μάξιμου. Πραγματικά όπως το διάβασα (και θα το ξαναδιαβάσω πολύ πιο προσεκτικά) φαίνεται λογικό. Επίσης, πιστεύω ότι είναι ένας πιστός και σωστός μοναχός. Βέβαια, με φοβίζει ότι η επίσημη εκκλησία έχει απορρίψει τις εικασίες του και το βιβλίο του.
  Πάλι έρχεται όμως στη σκέψη μου ότι και οι Φαρισαίοι, οι Ιουδαίοι απέρριψαν τον Χριστό μας. Είμαι αρκετά μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Είναι κακό να πιστέψεις κάτι τέτοιο; Ότι δηλαδή θα γίνει η Κρίση το 2018;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://aprogrammatista.blogspot.com/p/david-mayer-de-rothschild.html
  διάβασε αδελφέ αυτό είναι σημαντικό για το πρόσωπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σύμφωνα με το βιβλίο του π.Μαξίμου στη σελίδα 238 αν αντικαταστήσουμε τα γράμματα του ονόματος Edward Joseph Snowden με αριθμούς στην κλίμακα του 3 έχουμε άθροισμα 666.
  Ο συγκεκριμένος τύπος εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά στα μέσα ενημέρωσης.Όντως είναι ο υπ'αριθμόν ένα ύποπτος.Ο Χριστός να σε έχει καλά Νίκο και να μας βοηθήσει όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή